Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Zo verras je een kersverse moeder: 5 tips

Een onverwachts kaartje op de mat, de bloemist die een mooie bos brengt: verrast worden is altijd leuk. Vijf dat-vergeet-je-nooit-meer-mijlpalen, waarop je een (aanstaande) moeder en haar kleine kunt verrassen.

Ouders van Nu samen met PostNL
 1. Zwanger
  Verwacht iemand in je omgeving een baby? Niks leuker dan diegene verrassen: met het allerliefste kaartje, informatief tijdschrift of boek – leuk bij de eerste baby -, of een klein cadeautje zoals sokjes, een romper of een zwangerschapsdagboek. Je kunt de aanstaande moeder ook verwennen met een fijne crème voor de groeiende buik of een bon voor een pedicure- of massagebehandeling. Zwanger zijn is af en toe best zwaar; een moment van ontspanning is altijd welkom!
 2. Geboorte
  Een verrasmoment met een hoofdletter V! En of je nu met een megaknuffel, luiertaart, naamslinger of zelfgemaakt fotoplankje voor de deur van de kersverse moeder zet, of een lief felicitatiekaartje stuurt: deze mijlpaal moet gevierd worden.
 3. Eerste verjaardag
  Het eerste jaar van een kind is een aaneenschakeling van mijlpalen: van het eerste lachje, hapje en woordje naar de eerste verjaardag. Van een piepklein baby’tje is hij in een vrolijke dreumes veranderd. Kleurige slingers en ballonnen maken het feest compleet, net als een leuke kaart en cadeaus in feestelijk pakpapier. Dat wil je niet overslaan!
 4. Moederdag
  Het is misschien cliché maar het blijft leuk om een hartverwarmende boodschap te ontvangen. Met een kaartje op de mat maak je iedereen blij. Het is toch net even wat specialer dan de gebruikelijke appjes of berichtjes via social media. Heb je er wel eens aan gedacht om er een te sturen? Moederdag is het perfecte moment voor een lieve boodschap. Natuurlijk aan je eigen moeder, maar ook je zus en vriendin met kleintjes kunnen dit zeker waarderen!
 5. Eerste stapjes
  De eerste waggelende stapjes die een kind zelfstandig zet zijn natuurlijk nog heel klein. Maar in z’n ontwikkeling is het een enorme stap, ook voor de ouders. Verras je zus, vriendin of buurvrouw met een kleine door ze mee op pad te nemen. Voor de moeder erg gezellig en voor de kleine is elk uitje nu een geweldig avontuur, omdat hij de wereld zelf kan gaan ontdekken.

Kaartje sturen zonder postzegel

Iemand een kaartje sturen, maar geen postzegel in huis? Met de online postzegelcode van PostNL kun je je kaart ook zonder postzegel op de post doen. Koop online of via de PostNL-app een unieke postzegelcode – met hetzelfde tarief als een gewone zegel – en je kaart kan direct in de PostNL brievenbus. Je betaalt veilig en gemakkelijk via IDEAL. Geen postzegel meer nodig. Dat is handig!

www.postnl.nl

Ouders van Nu product – Van Peuter tot Kleuter

Met informatie én tips over het gedrag van je peuter

€27,50
Bestel nu