Fit blijven tijdens en na de zwangerschap?

Wil je fit blijven tijdens en na de zwangerschap? Maar niet gebonden zijn aan tijd en plaats? Dan zijn de trainingen van Fit at Home écht iets voor jou! Je kunt het gewoon thuis doen én op het moment wanneer het jou het beste uitkomt! Lees snel welk training het beste bij jou past.

Ouders van Nu samen met Fit at Home

Wat is het doel van de trainingen?

Blijven bewegen is een belangrijk onderdeel van een gezonde en fitte zwangerschap, maar natuurlijk ook voor na de bevalling. Andere belangrijke onderdelen zijn voeding, slaap, rust en mindset. Het doel van bewegen tijdens je zwangerschap en na je bevallen is:

  • Een goede lichaamshouding te behouden
  • Je spierkracht en spiermassa te behouden of te vergroten
  • Je core te versterken
  • Je bekkenbodemspieren te versterken
  • Een goede basisconditie te ontwikkelen
  • Op een gezonde manier gewicht aan te komen
  • Je gezondheid te verbeteren zonder je lijf te overbelasten

Zwanger en Fit abonnement

Tijdens het Zwanger en Fit abonnement van Fit at Home leer je om je gezond en fit te blijven tijdens je zwangerschap. Alle oefeningen die je moet doen, zijn dan ook speciaal ontwikkeld om te doen met een zwangere buik.

Fit at Home abonnemen

Natuurlijk wil je ook na je bevalling weer snel fit worden. Met het Fit at Home abonnement kun je je hier helemaal op richten. Je kunt de oefeningen doen waar en wanneer het voor jou uitkomt en op je eigen tempo.

Zwanger & Fit E-book

Naast de twee abonnementen is er ook het Zwanger & Fit E-book. Hier lees je alles over eens gezond lichaam en gezonde geest als je zwanger bent of net bevallen bent. Het boek is handig om erbij te pakken als je een van de abonnementen afsluit. Het E-book ontvang je via een link. Zo kun je ‘m makkelijk en snel lezen op je telefoon, laptop of tablet.