Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Denk je mee over de online ontwikkeling van Ouders van Nu?

De redactie van Ouders van Nu wil graag jouw mening weten over onze website, en meer inzicht krijgen in je wensen en behoeften. Zo kunnen wij Oudersvannu.nl nog beter maken. Hiervoor zijn wij op zoek naar diverse Ouders van Nu bezoekers en gebruikers die wij wat vragen mogen stellen.

Wanneer: Op donderdag 11 maart of vrijdag 12 maart zoeken we een uurtje hulp van een aantal mensen.

Hoe: Je kunt op je eigen plek en virtueel een uur met ons in gesprek.

Wat: We vragen je over je gebruik en wensen rondom de Ouders van Nu community van nu en in de toekomst. Voorafgaand aan het gesprek bereid je je voor met een korte eenvoudige opdracht.

Wie zoeken we? Ben jij actief op de Ouders van Nu website of gebruik je de app? Heb je weleens een ervaring of tip gedeeld op ons forum? Of volg je Ouders van Nu op Facebook of Instagram? Zo ja, dan willen wij graag jouw mening horen!

Wat heb je eraan?

Je kunt jezelf en anderen helpen met het bouwen van een waardevolle online Ouders van Nu community. Je kunt je wensen en ideeën delen. Het wordt een leuk en interactief gesprek. Als bedankje krijg je van ons een gratis halfjaar abonnement op Ouders van Nu magazine of een Ouders van Nu boekenpakket.

Lijkt je dit wat?

Vul dan het onderstaande formulier in.