Paulien Perfors

Tweelingcoach

Paulien Perfors is tweelingcoach, kindercoach en gezinscoach. Als De Tweelingcoach geeft ze coaching, begeleiding en hulp bij het opvoeden & opgroeien van tweelingen en meerlingen. Ze ontwikkelde een online cursus over de peuterpuberteit bij tweelingen, welke interessant is voor iedere ouder met een peuter.

Paulien is zelf tweelingmoeder (eeneiige meisjes van 4 jaar) en weet uit ervaring dat het tweelingouderschap kan zorgen voor onzekerheid. Het zorgt ervoor dat je als ouders meer, maar ook andere keuzes moet maken. Het tweelingouderschap is niet te vergelijken met de ouderschap van eenlingen. Het is appels met peren vergelijken. Omdat er te weinig deskundige hulp voor tweelingouders en hun kinderen is, begon Paulien haar praktijk.

Aandacht hebben voor de onderlinge verschillen, maar geen onderscheid maken tussen de kinderen en tijdens de gehele opvoeding rekening houden met die speciale tweelingband. Dat is de grootste uitdaging van tweelingouders en hierin coacht Paulien de tweelinggezinnen.

Voor meer informatie: kijk op: De Tweelingcoach en voor achtergrond:
Instagram
Facebook
YouTube
LinkedIn

De laatste artikelen van Paulien Perfors