Paulien Perfors

Tweelingcoach

Paulien Perfors werkt als (opvoed)coach voor tweelingmoeders die helemaal gesloopt zijn. Als De Tweelingcoach richt ze zich op twee aspecten in het leven van een tweelingmoeder. Praktisch opvoeden en mentale gezondheid. Met de eerste creëert ze rust, structuur en harmonie in huis. Zodat het dagelijks leven met een twee of meer kinderen veel minder energie kost en vooral leuk en gezellig is. Praktische opvoedadviezen die werken met een tweeling in huis. Verder werkt ze veel aan mindset, energie & ‘wie ben IK, wat wil IK’. Zodat moeders hun beste leven leiden. Meer energie, meer geduld en daardoor meer plezier met hun kinderen. Stop nu met doorbikkelen, jezelf wegcijferen en ga echt leven!

Naast haar coaching ontwikkelde Paulien een online cursus over de peuterpuberteit bij tweelingen, welke interessant is voor iedere ouder met een peuter.

Paulien is zelf tweelingmoeder (eeneiige meisjes van 6 jaar) en weet uit ervaring dat het tweelingouderschap heel bijzonder is, maar ook uitputtend, pittig en heftig kan zijn. Alle moeders hebben de neiging om zichzelf weg te cijferen, maar je eigen energie is echt te basis. Zit jij vol energie, heb je veel geduld, dan ben je voor iedereen leuker en kan je veel meer vanuit ontspanning en rust opvoeden.

Voor meer informatie:

  • De Tweelingcoach

  • Social media van Paulien Perfors: Podcasts: Publicaties:

    De laatste artikelen van Paulien Perfors