Piet Hellemans

Dierenarts

Piet Hellemans is sinds 2006 werkzaam als dierenarts in Amsterdam. Sinds 2010 is hij ook een bekend gezicht van diverse SBS programma’s. Bij Dieren op Spreekuur was hij en van de vaste dierenartsen, hij heeft het programma Beestengeluk en Rob’s Grote Tuinverbouwing gepresenteerd en is regelmatig te gast bij Koffietijd, Radar en Opgelicht?!. Piet beantwoordt wekelijks vragen over dieren in De Telegraaf. Daarnaast zet hij zich als ambassadeur en vrijwilliger in voor meerdere stichtingen en dierenwelzijnsorganisaties, waaronder castratie en sterilisatie projecten van zwerfdieren in binnen- en buitenland.

Piet behandelt en opereert honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels en vissen. Om dierenleed te bestrijden geeft Piet uitleg en advies; van vergiftigingen tot goede parasietenbestrijding bij onze geliefde (huis)dieren.

Voor meer informatie: kijk op Piet Hellemans Raymon is gespecialiseerd in het herkennen en behandelen van levensbedreigende situaties. Voornamelijk ligt zijn specifieke aandachtspunt op het verlenen van eerste hulp bij baby's en kinderen. Zijn focus ligt op hoe je rustig blijft in stressvolle situaties zodat je op dat moment kunt handelen. Iedere minuut, iedere seconde telt.

Hij gelooft erin dat als je vertrouwen krijgt in jezelf, je in een onvoorzienbare situatie beter adequaat kunt handelen. Raymon heeft jarenlange ervaring als militair en docent binnen Defensie en geeft momenteel 1 op 1 privé workshops bij mensen thuis. Doormiddel van de VIDAS Methode leer je in iedere situatie te onthouden wat je wanneer moet doen. Naast de kennis en vaardigheden blijft hij zich verdiepen in de werking van het menselijk brein. Hoe gaat het leren en de hersenen samen.

Voor meer informatie:

Social media van Piet Hellemans:

Publicaties:

De laatste artikelen van Piet Hellemans