Citrus

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Citrus
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10234982 Quote

  Gefeliciteerd allemaal!! Ze ploppen er 1 voor 1 uit haha. Mooie maand!! 

  Oeh, stoppen met bv en niets meer doen? Ik vind dat ook een heftig advies, hierdoor kun je enorm last krijgen van borstontstekingen en alles wat daarbij komt kijken. Het advies is juist om af te bouwen zodat de productie steeds minder wordt en de kliertjes niet verstopt raken. 

  Hou het alsjeblieft goed in de gaten, idd soms toch even de druk eraf halen en de knobbels wegmasseren onder warme douche.  

  Hopelijk niet nodig en ben jij de gelukkige waar dit  abrupt einde wel bij werkt. Succes! 

   

  Hier gaat het goed met Colin en mij. Drinkt nog steeds borst maar vannacht kv omdat het hem anders teveel energie kost, dus zo nu en dan switchen we en dat werkt perfect 🙂 

  Verder is hij zo rustig! Als we hem niet wakker maken snachts dan zou hij zo door kunnen slapen haha. Maar hij moet eerst op gewicht weer komen. 

  Andere dames, ik kijk elke dag of jullie bevallen zijn! Met jullie te doen hoor en ja ik blijf dus ook zeker nog even hier 🙂 

  Take care! X citrus. 


  Citrus
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10233752 Quote

  Dankjewel dames! En dankje Gummybeer ! Ik ga dat onthouden. Fijn! 


  Citrus
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10233519 Quote

  Oja,  hij zag ook nog veel geel, te veel en omdat hij  officieel prematuur is, werd het extra hoed in de gaten gehouden. Hij heeft 2 dagen in uv matje moeten liggen. Nu ziet hij thuis soms ook geel maar door zijn leeftijd kan dat nog en hebben we nauw contact met jgz , VK en AMC. Heel fijn. 

  Over 6 weken terug naar AMC voor mijn na controle en echo ivm keizersnede en een hartecho weer bij Colin. Hoe het dan gaat. 


  Citrus
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10233517 Quote

  Hoi hoi, tijd lang van de radar geweest. Het was zo ontzettend zwaar. Ik ging vrijdag 2 augustus voor controle naar het AMC vanwege zijn hartafwijking en mocht niet meer naar huis, zijn hartslag was zo hoog (200) dat hij dat weekend geboren moest worden. Met nog 2 kinderen in huis was het een geregel maar goed gelukt. 

  Ik bespaar jullie de details, meer voor mezelf, heb het als zeer traumatisch ervaren. Na 3 ballonnen, kind dat bleef draaien en terug schoot, ruggenprik, 3 verschillende standen in bed terwijl ik mijn been niet meer voelde, uur persen op eigen kracht omdat de weeën niet meewerkte, werd het na 11uur bevallen uiteindelijk een spoedkeizersnede onder gehele narcose. Dus 2 bevallingen voor mijn kleine ventje (ze dachten dat hij groot zou zijn) Hij lag uiteindelijk als een sterrenkijker en ook nog achterover, had hem er nooit zelf uitgekregen:( 

  Erna duurde het nog 4 uur voor ik hem kon zien, hij moest naar de intensive care,  dit wisten we, maar ik moest pijnvrij zijn. 

  Ze hebben me plat gespoten met van alles waar ik zo slecht op reageerde dat ik aan de monitor moest, zuurstof en nog maar 4 a 5 X per minuut ademde. 

  Anyhoe…. het herstel duurde erg lang, het erkennen van mijn kindje ook door dit alles maar het is goed gekomen gelukkig 

  Dit was de bevalling in grove lijnen, zoveel moeten praten met artsen en anderen hierover dat ik uitgeput ben en het zelf even een plek wil geven ipv nog een keer alles in details te vertellen. 

  Maar dan nu…….trommelgeroffel……

   

  💙💙Op 4 augustus om 22:54 is Colin geboren💙💙

   

  Hij heeft maar een halve dag op de intensive care gelegen en mocht daarna naar de kinderafdeling, Emma kinderziekenhuis. Na 2 dagen mocht hij ook van de monitor en zuurstof af en is het een raadsel waar zijn hartafwijking door wordt veroorzaakt want hij doet het zo goed!! Hij heeft een vergroot hartje, lekkages in beide hartkleppen en linkerkamer doet het niet naar behoren, maar dat zou je niet zeggen. 

  Er wordt nu genetisch en metabolisch onderzoek gedaan en hopelijk weten we dan meer. 

  Ik ben donderdag ontslagen, we mochten toen 2 dagen in het R.M.Donaldhuis verblijven met het gezin dus zag eindelijk de andere kinderen na een week en toen kregen we zaterdag te horen dat hij eindelijk naar huis mocht 🥰🥰

  Sindsdien gaat het herstel stuk beter en voelt het vertrouwd, ik zag hem elke dag maar 1 of 2 keer omdat ik te zwak was, nu compleet met gezin thuis. 

  De lijst bijhouden is me niet gelukt! Wat een hoop baby’s zeg. Pff zal kijken of iets mij lukt maar voorlopig gaat mijn energie ergens anders naartoe, wilde jullie wel graag op de hoogte houden. 

   

  Xxx


  Citrus
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10230216 Quote

  Ik werk even alles bij tijdens mijn bevalling 🤣. Het is hilarisch. 

  Zet mezelf er later ook even bij haha


  Citrus
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10230199 Quote

  ” alt=”” />


  Citrus
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10230197 Quote

  Gefeliciteerd met Noë! 

  Hierbij de update! Heb ik een geboorte gemist? Dan hoor ik het graag 🙂 

  ” alt=”” />


  Citrus
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10229921 Quote

  Hoi hoi, 

   

  Echo was niet heel goed, hartslag veel te hoog en willen nu geen risico nemen. Ik was er om 9uur gister en ben er nu nog ,) mag niet naar huis totdat hij er is. 

  Ballonkatheter geplaatst, want had 0,0 ontsluiting en nog harde baarmoedermond, 4uur later viel hij eruit en gisteravond nieuwe want was maar 1 vinger iets open en dat was te weinig om vliezen te breken. Dus nu wachten. Af en toe aan de ctg en gaat nu wat beter met hem. 

  Dus…1 deze dagen ga ik bevallen… hopelijk vandaag en hopelijk is er plek voor meneer op de IC, anders moet ik naar ander Zhuis. 

  Duimen dames!! 

  Oja ben nu 36.5 weken. 

   

  Wish me luck!!