Irene1978

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Irene1978
  Bijdrager
  In reactie op: 20 weken echo #4493177 Quote

  Hoi Blossom,

  Wat een goed nieuws, gefeliciteerd! Ik ben een tijdje weg geweest van het forum, maar des te leuker om te zien hoe het met iedereen gaat. Geniet van je zwangerschap!

  Liefs, Irene


  Irene1978
  Bijdrager
  In reactie op: Zindelijk #4493175 Quote

  Onze kleine meid is druk bezig met poepen op de wc en in het potje. Het is ook erg goed dat ze op het kinderdagverblijf in een groep zit waar de meeste kinderen ouder zijn, dus op de groep gaat ze altijd naar de wc. Af en toe een ongelukje in de broek en ze wil nog wel steeds een luier om. Een nachtje is ze droog geweest. We laten het lekker op z’n beloop en pushen niets. Wij hebben geen haast….. Straks in de zomer lekker in de blote kontjes op het strand en in de tuin en zijn ze zo zindelijk! En het helpt dat we nog (helaas) niet zwanger zijn of een tweede kindje hebben, dus alle aandacht gaat nog helemaal naar onze dreumes.


  Irene1978
  Bijdrager
  In reactie op: Dip…. #4493178 Quote

  Hoi Marit,

  Gecondoleerd met het verlies van jullie Charlotte.

  Ik ben een tijdje niet op het forum geweest omdat ook ik mijn kindje verloren heb, alleen toen het nog maar 12 weken oud was. Daarna kon ik alle verhalen van zwangeren niet meer aan. Nu was ik toch nieuwsgierig hoe het met iedereen is en vooral met jou, omdat ik wist wat voor weg je in zou gaan. Ik vind je ontzettend sterk en goed van je dat je lekker alles van je afschrijft. Heerlijk gevoel om gehoord te worden in je verdriet gesterkt te worden…….
  Natuurlijk mag je in een dip raken en die gaat waarschijnlijk ook wel even duren, maar je komt er ook weer uit. Neem je tijd met je gezin, uiteindelijk krijgt het een plekje, helaas niet het plekje dat jullie zouden willen.

  Sterkte!

  Liefs, Irene


  Irene1978
  Bijdrager
  In reactie op: Geen hartactie meer.. #4493181 Quote

  Lieve Vissen,

  Zie je berichtje nu pas, omdat ik ook met 12 weken ons kindje ben verloren en het allemaal even niet meer aankon om alle zwangerschapsverhalen te zien en te lezen. Hoezeer ik het iedereen ook gun. Maar soms moet je je verdriet een eigen plaats geven. Ons verhaal lijkt enorm op elkaar. Ik ben uiteindelijk vanzelf met 12 weken bevallen en kon het kindje opvangen in een luier (klinkt een beetje raar), maar zo dankbaar dat dat kon, want daardoor kon ik het zien en het nog samen met mijn man begraven in de tuin. We hebben ons kindje Vlinder genoemd. Zo voelen we toch de aanwezigheid heel dichtbij. Gelukkig ben ik nu weer zo ver om dit verhaal te vertellen en te delen. Mocht je behoefte hebben aan contact, laat het maar weten!

  Liefs, Irene


  Irene1978
  Bijdrager
  In reactie op: Jinte Elise geboren 26-12 #4493180 Quote

  Hoi Mamaartje,

  Zie je berichtje nu pas, maar nog van harte gefeliciteerd met jullie tweede wondertje! Nog steeds lekker aan het genieten en al jullie draai gevonden?

  Liefs, Irene


  Irene1978
  Bijdrager
  In reactie op: Robin #4465836 Quote

  Van harte gefeliciteerd me jullie dochter! Lekker dat alles loopt zoals je wil. Geniet er maar lekker van en maak je maar op voor de enorme aardbeving die deze nou weer teweegbrengt in het gezin haha.

  Liefs, Irene


  Irene1978
  Bijdrager
  In reactie op: Verjaardag… #4462797 Quote

  Onze kleine meid krijgt een driewieler. Ze heeft er bij een buurjongetje al op gefietst en dat vond ze zo geweldig. Van opa’s en oma’s krijgt ze een speelhuis voor in de tuin.
  Ze is momenteel gek op tekenen en inderdaad: klei.
  Gaat alweer hard he? 2 jaar……….. over 2 jaar gaan ze naar school 😉 Sorry hoor!


  Irene1978
  Bijdrager
  In reactie op: Missed abortion #4462796 Quote

  Lieve meiden,
  Vannacht “bevallen” van ons kleintje. Gewoon thuis kwam alles op gang. Alleen heel erg geschrokken dat het al bijna compleet was. We gaan het vanavond begraven en hebben het de naam: “Vlinder” gegeven.
  Wordt enorm gesterkt door de mensen om me heen en door jullie.
  Mijn dochter lijkt alles haarfijn aan te voelen en wilde vanmorgen alleen maar knuffelen, heerlijk!
  Vrijdag naar het ziekenhuis om te kijken of inderdaad alles weg is.

  Bedankt voor jullie lieve woorden!

  Liefs, Irene