kimvanalphen

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • kimvanalphen
  Bijdrager
  In reactie op: Wanneer op eigen kamer slapen #10325931 Quote

  Bij mij hebben de eerste 3 zeker wel tot een maand of 7/8 op onze kamer geslapen. De jongste is nu 4 mnd en ligt nog gezellig bij ons. Is het niet een idee gewoon het ledikant op jullie kamer te zetten. Dan kan hij vast aan dat besje wennen en is het over een paar maandjes  slechts een kwestie van bedje verplaatsen naar eigen kamer.


  kimvanalphen
  Bijdrager
  In reactie op: Peuter zonder speen slapen lukt niet #10324150 Quote

  Al mijn kids hebben ook echt lang een speen nodig gehad. In de nacht zeker wel tot hun 4e of 5e jaar. Zolang het alleen in bed is vond ik het niet zo erg. Als dat hun rustmomentje is, lekker laten gaan. Je hebt veel meer aan een lekker vrolijk uitgerust kind.


  kimvanalphen
  Bijdrager
  In reactie op: Een tweede kind #10323920 Quote

  ik heb nu 4 kindjes maar vond de overgang van 1 naar 2 het grootst. Met 1 kindje waren wij nog heel makkelijk en die “sleepte” we nog overal mee naartoe. Hadden dan ook een makkelijk kind dat overal wel sliep. Met 2 werd het echt wel ineens alles plannen. Maar heb het niet als vervelend ervaren, vooral gewoon even wennen. De 2 kids erna zijn piece of cake want die gaan gewoon lekker in de drukte mee. Wat ik vooral merk aan meerdere kindjes is dat ze heel veel aan elkaar hebben en altijd een speelmaatje hebben. Als ouder krijg je het dus ergens ook weer wat rustiger. Als je eens lekker op het terras gaat zitten of op vakantie bent zullen de kids lekker met elkaar spelen.


  kimvanalphen
  Bijdrager
  In reactie op: Namen issue; Indy als jongensnaam? #10323918 Quote

  Ik vind het zeker kunnen. Mijn eerste gedachte is bij Indiana Jones. Ik zou het persoonlijk voor een jongen wel als Indi schrijven.


  kimvanalphen
  Bijdrager
  In reactie op: Speentje afleren #10323573 Quote

  Ik zou even doorzetten, over een tijdje kan ze hem zelf pakken en hoef je er dus niet meer uit. Risico als je stopt is dat ze gaan duimen en zie ze daar maar eens vanaf te krijgen.


  kimvanalphen
  Bijdrager
  In reactie op: Met Maxi cosi fietsen #10322293 Quote

  Ik fiets ook altijd met draagzak, lekker dicht tegen me aan. Uitkijken moet je altijd in het verkeer. Als ze in een voorstoeltje zitten en je valt kunnen ze ook met hun hoofd op de grond komen en ook al meerdere keren ongelukken met bakfietsen gehoord zowel aangerede als omgevallen. Dus wat is dan echt veilig…


  kimvanalphen
  Bijdrager
  In reactie op: Kinderzitje voorop zonder mammafiets #10322146 Quote

  Ik ben zelf vrij klein, 163. En ik moet zeggen heb nooit moeite gehad met opstappen. Zadel staat op z’n laagst, vind met stilstaan namelijk wel zo veilig dat je goed met je voeten bij de grond kunt. Mijn kids hebben tot hun 3e wel voorop gezeten. Kan eventueel eerder achterop maar vind dat minder gezellig. 
  misschien dat het nog uitmaakt welk merk zitje je kiest. Ik heb de Thule Yepp Nexxt Mini.


  kimvanalphen
  Bijdrager
  In reactie op: Namen twijfels! #10319059 Quote

  Lenn vind ik dan toch wel het leukst.