Facha

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Facha
  Bijdrager
  In reactie op: Verwacht mei 2020❤️ #10290836 Quote

  Hoii allemaal,

  Na een lange tijd weer een berichtje hier haha 🙂 Ik ben nu 24w3d en heb totaal geen fijne zwangerschap tot nu toe. Dit is overigens mijn 3 kindje. 
  Maar ik begon natuurlijk met heel erg ziek en werd opgenomen in het zhuis ivm uitdroging toen ik 10/11 weken was. De weken daarna ging eigenlijk wel heel goed, 20 weken echo was ook heel mooi en goed. Wij krijgen na 2 meiden een jongen 🥰 Maar toen ik met precies 23 weken bij de vk kwam die vertelde me toch dat het omtrek van het buikje vd baby wat aan de grote kant was 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Ik heb dus een glucose test moeten doen en wacht nog op de uitslag. En 2 dagen later dus met 23w2d begon ik ineens bloed te verliezen en had ik best buikpijn. Ik werd meteen doorgestuurd naar het zhuis en kreegn daar wat onderzoeken en blijkt dat ik een hematoom in mn baarmoeder heb plus mijn placenta ligt wel aan de lage kant. Sta nu tijdelijk onder controle in het zhuis ivm een eventuele vroeggeboorte. Ik ben blij dat ik nu de 24 weken ben gepasseerd dus mocht er iets gebeuren dat ze dan toch iets voor je kindje zullen doen. Maar hopelijk blijft die nog paar weken zitten. Dus voor nu is het vooral rust rust en nog eens rust.


  Facha
  Bijdrager
  In reactie op: Polsbandjes tegen misselijkheid? #10281295 Quote

  Bij hielpen ze helaas ook niet. Toen kreeg ik even later nog emesafene van de huisarts ook dat werkte niet bij mij. Na een paar weken werd ik opgenomen in het zhuis ivm uitdroging, 2 dagen aan het infuus met vocht en daarna nergens geen last meer van gehad 😓


  Facha
  Bijdrager
  In reactie op: Kindje verloren aan Cmv virus #10269671 Quote

  Jeetje wat heftig!!

  Mijn dochter heeft ook het CMV virus. We kwamen hier wel pas later achter omdat de arts eerst nog niet wist wat het kon zijn. Na velen onderzoeken, hersenscan en het opnieuw opvragen van het hielprik-kaartje kwam het CMV na voren. Mijn dochter was toen ongeveer 2jaar oud, ze begon toen pas met lopen. Ze is nu bijna 9 jaar en ze loopt wel wat achter qua motoriek maar daar blijft het gelukkig ook bij. 

  Heel veel sterkte voor jullie 😢


  Facha
  Bijdrager
  In reactie op: Nub of skull te zien? #10269331 Quote

  @Ninaapie, thanks voor je berichtje. Haha ja ik heb woensdag een echo bij Jan Koning en 8dec de “onthulling” 😂😂. Maar ben zo benieuwd. Heb al 2 meisjes en iedereen denkt een jongen maar ik denk nog een meid. Het maakt me ook totaal niet uit natuurlijk 🤩


  Facha
  Bijdrager
  In reactie op: Nub of skull te zien? #10269249 Quote

  https://www.mupload.nl/img/05woei4u.jpeg

   

  echo’s zijn niet heel duidelijk ben ik bang, maar dit is een tweede echo


  Facha
  Bijdrager
  In reactie op: Verwacht mei 2020❤️ #10259243 Quote

  Hier 9,3 weken zwanger. Gister helaas met spoed opgenomen in het ziekenhuis ivm uitdroogverschijnselen door het vele braken en te weinig voedingsstoffen. Heb dus een HG zwangerschap. Gister dus 6 uur aan het infuus en straks weer 6 uur aan het infuus 😓 Uit onderzoek gebleken dat ik wat diverse dingen te kort kom. En mijn schildklier werkt te snel. Maar gister na mijn eerste infuus voelde ik me al wat beter en geen neigingen meer om flauw te vallen. Dus op na het volgende infuus van 3liter vocht. En hoop dat ik me snel weer goed voel want dit houd ik niet langer vol. 🍀🍀


  Facha
  Bijdrager
  In reactie op: Misselijk 🤢 #10257446 Quote

  Ik ben nu zo’n 2 weken beroerd (ben nu 8,2 weken) Maar sinds afgelopen weekend houd ik ook werkelijk waar niks binnen, zelfs geen slokje water. Ik heb gister emesafene zetpillen gekregen van de huisarts dus hoop dat die snel zijn werk gaan doen. 
  Ik zou proberen kleine hapjes en slokjes te nemen en mocht dat echt niet lukken gewoon aan de bel trekken bij je huisarts.

  Succes en beterschap