gebruiker838187

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker838187
  Bijdrager
  In reactie op: pijn aanvallen #10286013 Quote

  Hier ook eindelijk een verklaring!

  ik ben normaal niet zo van de forums, maar de wanhoop begon toe te slaan.

  Begon een tijdje terug. Jeuk en pijn. Eerst denk je nog mss toch blaasontsteking. Of gestoten of zo. Maar toch wat rood rondom vagina en anus. Schimmelinfectie? Huisarts vermoedde het aanvankelijk wel maar niet gebruikelijk bij een kind van 5. Inderdaad wordt dan geattendeerd op eventueel seksueel misbruik. Eigenlijk weet je zeker van niet maar je gaat toch twijfelen. Miconazol/hydrocortison helpt idd wel even maar zodra je stopt binnen enkele dagen terug. Echt uitschreeuwen van de pijn. Bewegingsdrang. “Mama jeukt zo en doet zo pijn.” Echt enkele uren. Ik kwam bij dit forum uit en dacht dit is precies zoals de meesten hier het beschrijven. Gekeken met een lampje, maar niks te zien. Weer naar huisarts. Opnieuw zalfje. En warempel vanavond weer extreme klachten. En jawel hoor. Enkele wormpjes verwijderd met een nat wattenstaafje en de klachten zijn weg. Even later roept ze dat ze weer wat voelt. En idd er zit er weer 1.

  morgen even kuurtje halen. Maar ik verbaas me dat dit niet zo bekend is. Vandaar mijn uitgebreide verhaal. Ook al zie je niks, blijf regelmatig kijken!!

  nadeel van de toilettten tegenwoordig dat de ontlasting meteen in het water ligt dus dit is ook moeilijker te controleren dan vroeger op de toiletten met zo’n plateautje. 

  Hopelijk kunnen met deze ervaringen heel wat dametjes geholpen worden want dit is zó sneu en gaat door merg en been.