DeesjeP

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • DeesjeP
  Bijdrager
  In reactie op: 4 maanden & oefenhapjes #10304196 Quote

  Ik ben sinds maandag begonnen. Voor de fles at hij zo halve potje leeg. Nu geef ik hem uurtje na de fles en dan eet hij een paar hapjes. Op welk moment geven jullie de hapjes ? Voor of na de fles? Hapjes hebben ze nu nog niet perse nodig meer voor eraan te wennen. Ik heb ook een hongerige baby. Krijgt forte en smorgens een papfles.


  DeesjeP
  Bijdrager
  In reactie op: Nutrilon forte #10300225 Quote

  Ik geef 4x 210 cc en laatste fles wat hij wil eten. Hij is 7 kg en 3.5 maand. Hij doet het er goed op. 

  Jouw zoon mag best meer drinken met zn gewicht. 6×150= 900 cc per dag. 900:5= 180 cc per fles. Je mag dus best naar 5x 180 cc gegaan. Maar je moet het zelf weten. Succes! 


  DeesjeP
  Bijdrager
  In reactie op: Inslaapproblemen #10298763 Quote

  Ik merk dat een vast ritueel met naar bed brengen goed heeft gewerkt voor mn zoon. Goed de slaapsignalen herkennen en  meteen naar bed brengen. Ik stop hem strak in tot aan zn kin met zn armpjes onder de deken. Speentje erin als hij deze wil, kusje op zn voorhoofd welterusten zeggen en gaan. En dit herhalen als hij tussendoor wakker wordt en niet zichzelf in slaap huilt. Even volhouden totdat ze dit ritme herkennen en ze vallen makkelijk in slaap. Succes!


  DeesjeP
  Bijdrager
  In reactie op: Welke kauw of druppel zwangerschaps vitamine? #10298231 Quote

  Ik krijg geen pillen weg dus heb de foliumzuur smelttabletten van davitamon gebruikt. En de calcium smelt/kauwtabletten. 


  DeesjeP
  Bijdrager
  In reactie op: Gelijk in ledikant of eerst een wieg #10297652 Quote

  Meteen in ledikant op de eigen kamer. Zowel bij mn dochter  als zoon gedaan. Bij beide was het geen probleem en ikzelf vond het ook prima. 


  DeesjeP
  Bijdrager
  In reactie op: Koorts opmeten lukt niet #10297327 Quote

  Ik heb van iemand geleerd dat je beide beentjes gebogen omhoog moet duwen richting de buik en het kind dan op een zij draaien waarbij je de beentjes zo gebogen laat. Zo kan het kind niet met de benen gaan stampen en de billen niet dichtknijpen. Je kunt makkelijk de thermometer inbrengen. Succes! Hopelijk begrijp je mn uitleg. 


  DeesjeP
  Bijdrager
  In reactie op: Slijmverlies na strippen #10294571 Quote

  Bij mij was hetzelfde. Zondag hele dag slijm verloren met rood erdoor en een hele klodder in de wc. Dag erna begon het meer te rommelen en uiteindelijk is mn zoon van maandag op dinsdagnacht geboren. Denk dat er toch wat aan het gebeuren is en het stukjes slijmprop zijn. Succes!


  DeesjeP
  Bijdrager
  In reactie op: Hele lichte / vage streep Zwangerschapstest #10280787 Quote

  Dat is duidelijk een lichte streep. Gefeliciteerd! Er bestaat een hele kleine kans dat sommige vrouwen ondanks correct slikken van de pil toch zwanger raken. Hopelijk is het kindje wel gewenst! Veel succes verder!