Babyfeb

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Babyfeb
  Bijdrager
  In reactie op: Januari 2020 Baby #10282330 Quote

  SharonRJ: van harte gefeliciteerd met jullie kleine.

  Onseerstekindje: jullie ook van herte gefeliciteerd met jullie kleine als ik het nog niet gedaan had. Gecondoleerd met het overlijden van je vader. Wat een verdriet. De gedachte gaat ook door mijn hoofd net wat Ellytje zegt aksof hij erop gewacht heeft. Heel veel sterkte in deze tijd.

  Ik vind het mooi om al de bevallings verhalen te lezen. Ben zo benieuwd hoe heg hier gaat worden.

  Kunnen jullie die al bevallen bent je draai wel vinden met een nieuw leventje bij je?


  Babyfeb
  Bijdrager
  In reactie op: Januari 2020 Baby #10280902 Quote

  Mamamia: toch weer stuitje. Hopelijk blijft ie inderdaad zo liggen dan weet je wat komen gaat. 

  Het voel wel bij mij of ik een aardbeving in me buik heb en soms lijkt het ook echt zo als de zon goed staat dan zie het heel heel goed. 

  Onseerstkindje: fijn dat het goed ging met de bevaaling en dat jullie het allebei goed maken. Nu maar genieten.

   


  Babyfeb
  Bijdrager
  In reactie op: Januari 2020 Baby #10280268 Quote

  @Joosje: wat een verhaal zeg. Fijn dat je je weer zo snel goed voelt. Heel fijn zelfs dat je na alles toch positief terug kijkt op de bevalling. Ik zou zeggen geniet nog heerlijk van je kraamtijd het is zomaar voorbij. 

  Ben benieuwd wie als volgende gaat/bent bevallen. 

  @SharinRJ ik hoop dat je aan het genieten bent.

  @Calathea: fijn dat de jeuk weg is. Heb al menig een tegen mij horen zeggen er is niks erger dan jeuk. Dat kan soms wel erger zijn dan pijn te hebben.


  Babyfeb
  Bijdrager
  In reactie op: Januari 2020 Baby #10279683 Quote

  @Joosje: ben wel heel benieuwd naar je bevallingsverhaal hoor.

  @SharonRJ: hoe is het meid? Geniet je al heerlijk of is het nog niet zover?

  @Calathea: tijd vliegt inderdaad heel snel voorbij. Geniet vooral van de kleine man. Hij is zomaar groot🙈

  @Ellytje: wat pittig. Heel lastig dat zejou zo naar huis sturen. Ik ben eerlink gezegd heel bang voor een versie. Haha waarom, geen idee.

  @onseerstekindje: hoe is het bij jullie? Rustig of komt er ook wat rommelingen? Hoe is het met je vader? Reageerd hij goed op de kuur?

  Wat ik begrepen heb is dat je met een ballonetje nog gewoon op een meerdere persoonskamer kan liggen en als de weeen dan constant en heftiger wordt dat je dan naar een verloskamer gaat. Bij ons ligt het kindje met het hoifd bij me ribben. Over een week horen wat ze willen.

  Qua kado voor de kraamverzorgster. Het is geen moet maar denk wel dat ze het enorm veel zult waarderen.


  Babyfeb
  Bijdrager
  In reactie op: Januari 2020 Baby #10279674 Quote

  Hallo lieve mensen, even een berichtje vanuit mij; op 31 december om 20:35 uur is onze dochter Emelie Megan geboren! Wij voelen ons goed. Mocht er interesse zijn in mijn bevsllingsverhssl hoor ik dat graag! Succes met de laatste loodjes mensen.

  Van harte gefeliciteerd met de geboorte. Wat een mooie unieke naam. Geniet er veel van.


  Babyfeb
  Bijdrager
  In reactie op: Januari 2020 Baby #10279135 Quote

  Goedemorgen allemaal.

  De beste wensen voor het nieuwe jaar! 

  Jullie maand met uitgerekende datum is aangebroken. Wat een fijne gedachte denk ik. Ik ben benieuwd wie er eerste gaat bevallen en wie overtijd loopt.

  Wat zijn jullie uitgerekende datums trouwens. Een rustige  oud en nieuw gehad gelukkig.

  @onseerstekindje: ben 5 feb uitgerekend. Maar heb echt het idee dat het eerder komt. We wachten het af😉

  Ik hoop voor jullie dat jullie snel jullie kindjes in jullie armen mag sluiten. Heb nu nog een drukke maandje die voorlicht, maar buite  super grote buik voel ik me gelukkig goed


  Babyfeb
  Bijdrager
  In reactie op: Januari 2020 Baby #10278727 Quote

  Bedankt voor jullie berichten.

  De baby ligt al goed en ook al aardig ingedaald. Heeft een hele dikke buik hahaha.

  Qua medisch en poliklinisch is meer met medisch ben je onder toezicht van ziekenhuis vk en gyn en met poliklinisch beval je in ziekenhuis maar met eigen vk. 

  Bij mijn eerste had ik een ruggenprik met 7 cm kon toen heerlijk indommelen tot met 9 en een half cm. Vrij snel daarna kon ik mee persen. Zie opzich wel uit naar deze bevalling. Ben heel benieuwd hoe het nu gaat.

  Bevallingswensen is alleen me man erbij. En ziekenhuis personeel. Heb geen zin in poespas met van alles eromheen zoals geboorte fotograaf etc. Hihi dat vind ik te prive. Ik hoop oom in ziekenhuis te bevallen. Na de eerste meegemaalt te hebben heb ik geen zin alle ‘rommel’ in huis te hebben terwijl zorgverzekering poli vergoed. En ik vind alleen fijn dat ik dan op de juiste plek is en niet misschien nog in nood naar zh moet.

  Ik wil niemand hierbij bang praten hoor, want er zijn hordes die wel gewoon heerlijk thuis bevalt en alles helemaal goed en netjes verloopt. Het is voor onze eigen geruststelling😉


  Babyfeb
  Bijdrager
  In reactie op: Januari 2020 Baby #10278551 Quote

  @onseerstekindje: wanneer weten jullie of medicatie werkt voor je vader? Zijn er nog eventueel andere middelen die ze kunnen gebruiken? 

  Met de verzekering ook goed kijken heel veel word al in basispakket vergoed en als je idd berekeningen gaat maken kan je eigen bijdragen van kraamzorg zelf betalen dan een hele aanpassing. 

  Ik dacht ook maar te gaan beginnen om de vlucht tas en baby tas klaar te zetten. Idd niet fijn als iedereen je datun weet. Dan krijg je alleen maar berichten en belletjes waar je tussen de weeën door niet ol zit te wachten.