Lapjesendraadjes

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten
 • Yres Zo’n sample vullen is niet mijn mans hobby zegmaar. En hij had geen goede instructies gekregen (en er dus ook niet naar gezocht). Wat dat betreft had ik het makkelijker met mijn interne echo en bloedprikken. We hebben de afgelopen jaren de nodige ellende gehad dus weten we wel hoe we verschillen qua primaire reactie. Al zat hij nu meer in de doe modus en ik nu meer in de denkmodus. Mooi om.te.zien hoe de rollen nu omgedraaid zijn en hij voor mij zorgt!

  Mttm sterkte met wachten! Ik zou proberen te wachten met testen, is enorm moeilijk maar een negatieve test is verdrietig en kan ook nog eens niet kloppen (een dag later zou je misschien wel een streepje kunnen zien). Ik heb 1x een test gedaan, daar baalde ik zo van dat ik toen heb besloten pas te testen als ik meer dan 2 dagen overtijd ben en mijn temperatuur nog steeds hoog is. Uit zelfbescherming.

  Ik duim voor je dat je dit weekend duidelijkheid hebt en 2 streepjes ziet!

  Deetje A hoe oud ben je als ik vragen mag? En zijn jullie gelijk na het stoppen van de pil begonnen met proberen of heb je eerst ontpild? Hoelang is je cyclus nu al stabiel? Wie weet telt de arts vanaf je eerste cyclus met 31 dagen.. Heeft de huisarts gezegd hoe lang je nog moet proberen voordat je een verwijzing kan krijgen?

  Als je 35 of ouder bent, mag je al na een halfjaar een doorverwijzing vragen. Mijn huisarts zei ook dat ik nog tijd genoeg had, maar ik zei hem dat ik gezien mijn leeftijd het recht had om al na een half jaar verder te kijken. En dat hielp om t voor elkaar te krijgen. Hij noemde wel percentages, dat t heel normaal is dat zo’n 80 a 90% na een jaar pas zwanger raakt. Dat gaf mij wel een soort rust.

  ElsieJoy de arts zei dat het wellicht is dat er sperma in de urine komt ipv naar buiten. Dit kan komen door een urologisch incident. En dat heeft hij gehad, zo’n 10 jaar zat er opeens bloed in urine en sperma. Toen zijn ze met een camera naar binnen gegaan. Wie weet is dat t incident geweest en is er door het echoscopisch onderzoek een klepje ofzo beschadigd. Vrijdag moet hij een nieuw sperma sample en urine inleveren.

  Als dat zo is, is er misschien wat aan te doen. Maar het kan ook heel goed dat er nooit een oorzaak gevonden wordt. We moeten maar even afwachten, meer kunnen we voorlopig niet doen. De uitslagen van bloed (hormoonwaarden), urine en sperma komen over 1,5 week.

  Ik verwijt hem niets, ik denk dat dit gewoon dikke vette pech is. Al zei hij wel dat het misschien ook mis is gegaan met het sample. Hij had moeite met mikken (haha) en hij had het warm moeten houden. Er is dus ook kans dat het tweede sample wel beter is! Ik hou het voorlopig maar op de eerste uitslag, dan kan het altijd meevallen.

  We hebben het er gisteravond uitgebreid over gehad. Vooralsnog zijn we allebei heel positief. Het enige verschil is dat ik mij nu enorm aan het inlezen ben en hij het liever over zich heen laat komen. Vanochtend belde hij mij na zijn onderzoek en zei dat het aan het doordringen is wat voor een impact het traject op mij zou kunnen hebben. Het zal voor hem ook nog wel moeilijk worden denk ik.

  Uiteindelijk zal het ons vast gaan lukken en krijgen we natuurlijk ’s werelds mooiste en slimste baby 😉

  Welkom Brabander 🙋‍♀️ dit is absoluut een heel fijn topic om in te kletsen hoor! En steun geven kunnen we als de beste haha

  Ik denk dat Offical mamaesz een trol is. Geen andere berichten behalve het dubbele bericht in dit topic. Veel liefde jouw kant op, dat je maar snel een beter mens mag worden! 🙏🏻😘

  Vino:

  Het is heel makkelijk om als buitenstaander te zeggen “laat het los”. Niemand, niemand kan in het hoofd van een ander kijken! De een kan dat, de ander niet en daar lukt t uiteindelijk ook bij. Geloof me, als er een knop bestond hadden we die allemaal allang omgezet! 😊

  Super fijn voor je dat het uiteindelijk gelukt is!, maar dit soort berichten jagen mensen weg van een topic of van een forum waar ze juist steun proberen te vinden en waarin iedereen enorm met elkaar mee leeft. De berichten van gisteren en vandaag hebben mij veel goed gedaan, dank jullie wel!!! 😘🥰

  Welk paadje we ook (moeten) nemen, uiteindelijk zal er een resultaat zijn! Succes deze maand meiden! 😘

  Dank voor jullie steun! En weet je wat t erge is? We gingen omdat ik wilde weten hoe IK er voor sta, qua voorraad eitjes. Nou volgens de arts heb de eierstokken en de hormoonwaarden van een jonge godin. Mijn partner opgelucht daarover en toen kwam het nieuws over zijn aandeel. En ik denk dat bij hem de boodschap ook nog niet helemaal is geland. Hij deed er iets te gemakkelijk over. En hij wil mij in ieder geval niet bij zijn onderzoek van morgen. Hij is bang dat ze met een slangetje zijn piemel in gaan geloof ik. Ik snap wel dat hij niet wil dat ik dat zie, En het lijkt mij erg pijnlijk.

  Ik ben heel blij met de mogelijkheid van icsi, maar als ik alle ervaringen lees zie ik er als een berg tegenop.. en ook de kosten…zo’n groot spaarpotje heb ik niet. Dus naast inlezen op het traject moet ik ook het nodige bij de verzekering uitzoeken. En hopen dat het snel lukt, met mijn godinneneitjes. 

  Komt vast goed allemaal, maar ik moet nu even door mijn verdriet.

   

  Derde poging. Dus maar een kort bericht.

  Slecht nieuws gehad vandaag. Kans op een natuurlijke zwangerschap is bijna nul. Partner heeft slecht zaad, hij wordt morgen verder onderzocht. Optie die we hebben is icsi, maar dat is altijd mijn nachtmerrie geweest (hormonen slikken en eicelpunctie). Ik moet t nieuws laten bezinken. Deze hele middag voelde verdoofd, nu voel ik pas verdriet opkomen.  Ik weet dat er nog steeds hoop is, maar ik moet afscheid nemen van mijn droom op een natuurlijke bevruchting en mijn hoop gaan zetten op mijn nachtmerrie en daar dus van gaan houden. 

  Gefeliciteerd Yres, ik zie ook een streepje!!