Noraaaa

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Noraaaa
  Bijdrager
  In reactie op: NUB> jongen of meisje #10295371 Quote

  Ik denk ook een meisje 😊


  Noraaaa
  Bijdrager
  In reactie op: Ovulatie test cb #10295027 Quote

  Oke, dus als ik t goed begrijp kan je alsnog zwanger worden nadat je, na een leeg rondje, seks hebt. De kans is alleen wel kleiner denk ik. 

  Ik hoop alleen dat het niet uitmaakt dat mijn LH piek zo kort is, maar als ik de verhalen hier leest maakt dat niet uit. De ovulatietest geeft alleen de LH piek aan en die LH piek wijst erop dat ik een eisprong ga krijgen. 


  Noraaaa
  Bijdrager
  In reactie op: Ovulatie test cb #10295012 Quote

  @chacha thanks voor de tip. Dacht dat dagen erna idd ook geen/weinig zin heeft. 

   

  @ lisb. Nee? Oh ik dacht van wel en zodra de eisprong is geweest dat het dan pas een leeg rondje wordt. 


  Noraaaa
  Bijdrager
  In reactie op: Ovulatie test cb #10294764 Quote

  @chacha oh vervelend dat je pcos heb. Dat de gynaecoloog cb adviseerd zegt toch wat. Ookal zijn ze duur, vind ze wel duidelijker dan streepjes denk ik. Maar is idd een persoonlijke keuze. Succes en hopelijk ben je snel zwanger! 

   

  @ananasss ja klopt helemaal.  Maar daarom ben ik bang dat mijn eisprong kort na een smiley optreed en dus weinig kans op een zwangerschap heb. Omdat het korter dan 24 uur is… was jij wel zwanger geworden ookal had je maar 1 dag een smiley  ? 

   

  @alison bij de cb zie je ook wel de streep donkerder worden, maar is wel een stuk duurder dan action. Ik twijfel nog of ik action zal proberen   , misschien wel handig voor extra duidelijkheid . Fijn dat t gelijk raak was!  En dankje😊

  @rozenmeisje oeps ja ik bedoelde idd 22 uur . 😅En cb zegt dat de eisprong 24 tot  48 uur na de smiley (dus LH piek) moet komen. Ik weet niet wanneer de mijne komt, maar ieder geval niet in dat interval (maar sneller) . Het is idd wel waar datik gelukkig in ieder geval een eisprong heb die belangrijk is,  vraag me alleen af wanneer ‘klussen’ zin heeft

   

   

   

   


  Noraaaa
  Bijdrager
  In reactie op: Ovulatie test cb #10294626 Quote

  Dank voor je reactie. Ik ga daar eens voor kijken, die zijn denk een stuk goedkoper ook. Ik gebruikte voorheen van sensitest maar die vond ik juist onduidelijk omdat  de streepjes aflezen niet altijd duidelijk was. Bij cb zie je wel of geen  smiley (of een knipperende). 


  Noraaaa
  Bijdrager
  In reactie op: NOD januari 2020 #10289728 Quote

  Vandaag weer ongesteld geworden.. heb nog nooit zo n korte cyclus gehad (27 dagen), snap er niets van. Op naar ronde 4.


  Noraaaa
  Bijdrager
  In reactie op: NOD januari 2020 #10288473 Quote

  Ah balen Jillzz 🙁 op naar de volgende ronde

   

  @mamvane. Zie ik nou een heel licht streepje of komt dat door t licht  of verbeeld ik t me?😅

   

  Deze ronde kan eigenlijk niet  raak zijn bij ons, maar alsnog let ik op me eten .. 🤦🏻‍♀️

   

   


  Noraaaa
  Bijdrager
  In reactie op: NOD januari 2020 #10286114 Quote

  @danieexx ah wat leuk een puppie! En wat goed dat je het nu een beetje kan loslaten. Ik ben best wel een controle freak, maar bij mijn vorige zwangerschap werd ik zwanger op t moment (na advies vd dokter) dat ik het meer los liet. Weet niet of dat toeval was of niet.

   

  @jillz spannend weer zeg  ! Ik moet denk nog even  wachten.  Heb geloof ik mijn ovulatie gemist deze ronde dus weinig hoop hier. Geen idee wanneer mijn NOD nu is. Succes, ik duim voor je mee!