Kim-keertwee

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Kim-keertwee
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10234139 Quote

  Wauw Citrus, wat een verhaal weer en wat ben ik blij dat het inmiddels beter gaat met jullie. Heel erg gefeliciteerd met de geboorte van jullie wondertje!

  Gefeliciteerd aan alle nieuwe mama’s!

  Dank voor al jullie lieve reacties. Ik ben inmiddels weer een beetje herstellende, vanaf dag 9 (vandaag = dag 10) weer wat ter been en gelukkig, dankzij een super kraamhulp en verloskundige krijg ik 12 dagen kraamzorg. ZO fijn! Het is super aanpoten met 2 kleine frummels en het zijn zware nachten, maar we komen er wel.

  En bij deze houdt mijn verhaal hier ook op… ik zal de ‘Baby’-kant van het forum nog wel een beetje in de gaten houden als er iets is, haha. Dank jullie voor de gezellige maanden samen. Wellicht tot in de andere topics! xx


  Kim-keertwee
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10233383 Quote

  @IngeG: Ja de bevalling was heel heftig… Eerst Lucas, waarbij de ruggenprik niet werkte, ik geen persweeen kreeg en ik op normale weeen moest persen, uur lang. Uiteindelijk laatste stuk met vacuumpomp geholpen omdat ik niet meer kon. Nadat Lucas geboren was kreeg ik geen weeen meer en Eefje daalde niet in, bleef gewoon boven in stuit liggen. Moest persen zonder wee, terwijl ik al kapot was van Lucas. Werkte dus niet mee, na een half uur met spoed naar OK en hebben ze me vanaf mijn middel verdoofd. Ze kregen Eefje niet goed te pakken bij dr billen vanwege het vlies, pas na een minuut of 10 kregen ze haar bij de voetjes te pakken en hebben ze haar uit mij getrokken (excuus als TMI :D). Was een hele heftige dag, kan ik je wel zeggen!

  Enne.. 9 man aanwezig bij de bevalling van Lucas en 13 man bij Eefje in de OK. Hele happening! 

  Wat fijn dat het goed gaat met je jongetjes! En geloof zo dat een periode in t ZH heel heftig kan zijn… fijn dat dat voorbij is.

  Gefeliciteerd aan alle nieuw geborenen, en succes aan de dames die tegen t einde aan zitten! 

  Hier gaat het inmiddels redelijk. Ik heb veel nazorg gehad, bloedtransfusie en hele toeters en bellen. Nu lekker thuis en langzaam herstellend. De kleintjes doen het top!

   


  Kim-keertwee
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10230872 Quote

  Hoi dames! Ik introduceer graag aan jullie… 

  Lucas & Eefje!

  Geboren op 5 augustus, 50min na elkaar na een spontane, niet ingeleide, vaginale bevalling! Het was een hele zware bevalling en ik ben goed beurs, maar Lucas en Eefje doen het geweldig! Ze zijn met 37+1 geboren. 🙂 

  P.s. blijkbaar behoor ik tot 5% vd mensen waar de ruggenprik, zelfs op zwaarste dosering, niet werkt. Heb ik weer!


  Kim-keertwee
  Bijdrager
  In reactie op: Bij hoeveel weken neemt misselijkheid af? #10229799 Quote

  Met kwaaltjes is heel weinig vreemd hoor… Ik heb maar 2x hoeven over te geven en nauwelijks misselijk terwijl ik overal las dat de kwaaltjes bij een tweelingzwangerschap nog veel erger zouden zijn. Ieder lichaam is anders… Geniet er gewoon van dat je niet misselijk bent, het is echt geen pretje!


  Kim-keertwee
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10229796 Quote

  Fijn inderdaad om meerdere “klaagverhalen” te lezen, heel herkenbaar! En dank voor de lieve woorden. Ik ben net bij mijn man even helemaal mentaal ingestort en hij gaf aan dat ik echt moest bellen naar het ZH. Gedaan, krijg nu slaappillen om t weekend door te komen. Hoop dat t helpt! 


  Kim-keertwee
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10229500 Quote

  Gefeliciteerd met Sep!! Wat een mooi nieuws allemaal. 🙂

  Citrus, succes bij je afspraak straks. Kan geloven dat je er helemaal klaar mee bent zo… pfff.

  Babygirlaugustus, dat heb ik al een paar weken, 1x zelfs laten testen door gyna en was gewoon afscheiding bij mij. Maar hoeft niks te zeggen over jou. Bij twijfel ‘ff bellen, ze kunnen het makkelijk testen!

  Ik ben er inmiddels echt helemaal klaar mee. Ik ben inmiddels van plan om tijdens mijn ‘Red je het nog een week?’-afspraak maandag in het ZH aan te geven dat dit niet het geval is en ze de tweeling van mij met 37 weken mogen halen ipv nog een week door te lopen. Ik slaap ontiegelijk slecht, heb veel last van harde buiken en rugpijn (al tijden) en ben gewoon algemeen fysiek in zo’n slechte staat inmiddels… Denk niet dat ik de geplande datum om in te leiden (11 aug.) ga redden zo. We zullen zien wat ze er maandag van zeggen… Zou fijn zijn als ze bijv. dinsdag of woensdag al kunnen gaan inleiden.


  Kim-keertwee
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10228143 Quote

  Gefeliciteerd Jennml!! Wat fijn dat het zo goed is gegaan!

  Ik heb vandaag te horen gekregen dat ze op 11 augustus (dan 38wk) gaan inleiden. Wel een extra afspraak nog gepland op 5 aug om te checken of ik dat nog red. Ik merk dat ik echt aan het eind van mijn latijn zit. De tweeling zuigt me helemaal leeg, mijn lichaam raakt op en ik slaap slecht. Stiekem hoop ik dat ze zichzelf voor de 38wk al aandienen…. we shall see!


  Kim-keertwee
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10226887 Quote

  Wat een verhaal Inge!! En wat een avontuur zo ineens. Blij dat het zo goed gaat met jou en de jongens!

  Nog 1 dagje deze hitte overleven dames… inmiddels kun je mij wel opvegen. Nu 35+5 met jut en jul, giga buik en alles doet pijn. Vannacht onwel geworden door de hitte. Kreeg echt last van een flauwte. Uiteindelijk 3 uurtjes geslapen. Geef mij maar 20 graden!