Gebruiker10088483

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten
 • Lieve meiden, wat een ellendige verhalen allemaal zeg. Ik hoor (gelukkig) niet in jullie groep, maar wil wel even kwijt dat ik enorm veel respect voor jullie heb. Wat een kanjers zijn jullie. Ik hoop dat jullie allemaal in 2020 een prachtig en gezond kindje in jullie armen hebben. Heel veel succes en sterkte. Jullie toekomstige kindjes mogen supertrots zijn op zulke mama’s!

  In reactie op: Naam keuze #10258007 Quote

  Ik ken Diede als jongen, dus Eva.

  In reactie op: Jongensnamen als mason #10257787 Quote

  Zoek eens op zeevannamen.nl, daar kun je suggesties vinden bij jouw namen. Succes!

  In reactie op: Ik weet even niet wat te doen #10256380 Quote

  En het huilen is ook omdat ze gewoon het allerliefst bij haar mama is. Ze heeft zo lang lekker warm bij je gelegen, dat is nu ineens heel anders. Lekker knuffelen en goed voor jezelf zorgen. Veel geluk!

  Bij mijn zoontje was het overdag op de rug na 10 minuten, soms een kwartier wakker, op de buik na een paar uur, dat scheelde dus wel 😉 ’s Nachts ging hij vanaf dat moment van 2 voedingen naar 1 (dus tussen de avondvoeding van 19.00 en de ochtendvoeding, ik geef bv), hij pakte dus zeker meer uren. En hij viel makkelijker in slaap.

  Mijn zoontje sliep vanaf 10 weken ’s nachts op z’n buik. Vanaf 6 weken overdag, dus ik heb 4 weken de tijd genomen om hem te observeren 😉 Als je kindje z’n hoofdje goed draait, kan het prima. De eerste nacht vond ik wel erg spannend en heb ik bij hem op de kamer geslapen. Verder wel altijd de babyfoon aan (geen camera). Het is wel belangrijk er op te letten dat je zoontje het niet te warm heeft. Als ze op hun buik slapen, kunnen ze hun warmte minder goed kwijt.

  In reactie op: Baby wilt geen fles #10251941 Quote

  Lastig hè? Je kunt proberen of je kindje uit een munchkin 360 beker wil drinken. Hier gaat dat heel goed, al was hij toen al wel iets ouder.

  Ik was fan van zeevannamen.nl, daar heb je suggesties bij namen, dus kun je in de lijn van wat je leuk vindt doorklikken. Misschien kom je nog wat leuks tegen! Jullie smaken liggen wel ver uit elkaar 😉 Ik zou dan wellicht gaan voor een bijzondere naam die er nog wel NLs uitziet. Bijvoorbeeld Julan, Revin, Tobin, Novan?

  Veel succes!