Gebruiker10088483

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten
 • Ik zou gewoon even de verloskundige bellen, daar zijn ze voor. Die kan je vertellen of het bijvoorbeeld indalingsweeën zijn of iets anders.

  In reactie op: Help! Babynamen… #10221171 Quote

  Dévin! Leuk:) Alternatief Révin? Julan? Tobin?

  Veel succes!

  In reactie op: Luiers en geen restafvalcontainer #10219150 Quote

  @lepeltjelepeltje en @eefvie, het zijn gewoon wegwerpluiers, maar mag hier bij het gft-afval (Flevoland). Echt waar!:)

  In reactie op: Luiers en geen restafvalcontainer #10219111 Quote

  Wij hebben een prullenbak met deksel (en vuilniszak) in de babykamer staan. Plasluiers gaan daar direct in, poepluiers in een zakje. Geen last van stank. Beneden doen we alle luiers in een zakje en die gaan in een aparte bak (vergelijkbaar met glas/oud papier). Uiteindelijk gaat bij ons alles in 1 vuilniszak en dan in de groene container! Informeer even bij jouw gemeente wat de regels zijn.

  In reactie op: 35 weken zwanger en veel pijn #10218321 Quote

  Bel gewoon je verloskundige, daar zijn ze voor!

  In reactie op: Buikslapen gevaarlijk? #10218309 Quote

  Het is inderdaad niet te doen om je kindje continu om te draaien. Vraag eens aan je oppas hoe die het voor zich ziet, dat ‘niet toestaan’.

  Los daarvan, ja, buikslapen geeft een verhoogd risico op wiegendood – zie ook veiligheid.nl (ook voor factoren die de kans verlagen). Met name als je kindje met het hoofdje naar beneden ligt (heeft jouw zoontje niet), onder de lakens kruipt (dus haal die inderdaad weg, slaapzakje is genoeg) en omdat in de buik houding je kindje het sneller warm heeft. Let daar dus goed op, zeker met deze warme dagen.

  Mijn zoontje is een echte buikslaper, al vanaf week 6 overdag en vanaf week 10 ook ’s nachts. En ja, dat is in het begin spannend, maar je hebt echt wel door of het goed gaat of niet. Ik zou dus zeggen, als hij zo lekker slaapt, dan gewoon laten.

  In reactie op: Namen stress!! 38 wk #10218268 Quote

  Je hoeft niet nu te beslissen hè, wacht anders gewoon tot je je kleintje in je armen hebt:)

  Succes!

  In reactie op: Advies gevraagd! Namen! #10218227 Quote

  Kijk eens op zeevannamen.nl, daar kun je suggesties vinden bij de naam die je leuk vindt. Bij Suze staan bijvoorbeeld Evi, Liv, Pien (en een heleboel andere namen). Succes!