HappyH

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • HappyH
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend eind mei/begin juni #10208855 Quote

  Jaaa daiskuh, gefeliciteerd!! Hihi De naam esmee stond ook op mijn lijstje 🙂 mooie bevalling volgens mij, ook al was de laatste cm even pittig! Geniet ervan met jullie kleine meid!

  ben vanmorgen weer naar de chiropractor geweest met Thijmen! Zn nekje knapt goed op, ik denk echt dat dit veel zin heeft gehad straks als de behandeling klaar is. Heel fijn 🙂 Thijmen was het er alleen niet mee eens dat ik hem een paar x van zn flesje moest halen om erheen te gaan en toen we opgeroepen werden in de wachtkamer. En ik was zijn sokjes vergeten dus hij heeft de hele ochtend blote voeten gehad. Hihi, hij zal t vast niet onthouden. Maar voel me wel een loedermoeder haha


  HappyH
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend eind mei/begin juni #10208226 Quote

  Jeej mommy gefeliciteerd! Het lange wachten is beloond 🙂

  en jippie nog even volhouden! Pff, klinkt echt als de bekende zware laatste loodjes. 

  Hier nog steeds alles goed 🙂 thijmen groeit lekker door en is iedere dag weer tevreden! We genieten ontzettend van hem! 


  HappyH
  Bijdrager
  In reactie op: Ziekenhuis controles of verloskundige? #10207959 Quote

  Hoi, hier een andere ervaring met controles in het ziekenhuis dan wat ik hierboven lees. Ik had een medische indicatie en heb de gehele zwangerschap bij een gynaecoloog gelopen. Ik heb 9 maanden lang dezelfde gynaecoloog gehad en heb alleen iemand anders gezien wanneer ze ziek was of weggeroepen, dit is in totaal 2x gebeurd. Iedere controle had ik een echo wat ik superluxe vond! En mijn bloeddruk werd gemeten. Ik heb allerlei vragen kunnen stellen. Ook de begeleiding van de bevalling was top. Daar is niet standaard een gynaecoloog bij maar heel toevallig had mijn gynaecoloog dienst tijdens mijn bevalling en heeft ze begeleid bij het persen en kwam ze me feliciteren met de geboorte. Ik heb het echt als heel fijn ervaren. 


  HappyH
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend eind mei/begin juni #10207870 Quote

  Gefeliciteerd feline!! Tsja die kwaaltjes. Het verschilt echt per dag hoor! Maar de eerste dagen vooral t meest last gehad van een beurs gevoel en spierpijn, bij mij m.n. in de benen vanwege t lange persen en benen in beugels bij de bevalling. Ik verloor ook veel vocht dus veel gezweet. Het nabloeden was te vergelijken met een zware menstruatie. Inmiddels bijna 4 weken later druppel ik alleen nog wat. Verder wel aardig hoofdpijn gehad. Niet echt naweeën, wel na een paar dagen flinke pijn aan de hechtingen. En last but not least, in de eerste weken was de boel beneden nog gezwollen maar toen de zwelling wegtrok bleef een soort gevoelloosheid die er nog steeds is, alsof er een verdoving in zit. Ben ervoor bij de huisarts geweest maar dit schijnt maximaal tot 1,5 jaar (!) Na een bevalling nog normaal te zijn. Ik hoop van harte dat t weg trekt. 

  Voor alle nog zwangere lezeressen.. sorry voor al deze info. Jullie kunnen niet meer terug :p nee flauw. Het is gelukkig voor iedereen anders! 


  HappyH
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend eind mei/begin juni #10207060 Quote

  Gefeliciteerd zwanger yes en Annemieke!! Weer een paar moeders erbij 🙂 Superleuk! 

  Jeetje mommy je maakt t wel spannend zo de laatste weken met alle onderzoeken en ontwikkelingen. Intensief ook! Hoop voor je dat er toevallig een bevalling in  de lucht zit 😉 

  Hier alles nog steeds stabiel. Thijmen groeit lekker op de flesvoeding. We zijn ook even bij een chiropractor geweest, omdat ik het vermoeden had dat hij erg geleden heeft onder de lange bevalling. Dit bleek het geval, zijn nekje is behoorlijk stijf. Hierdoor drinkt hij ook krampachtiger wat kan leiden tot darmkrampen en reflux. Dat herkennen we wel bij hem. Nu 1 behandeling gehad en gelijk veel verschil! Hij is echt veel rustiger. Zowaar gisteravond tussen 19.30 en 23.30u geslapen!! Konden wij even mooi een film afkijken, dat was ook voor het eerst sinds tijden. Ben benieuwd wat de behandeling nog meer brengt!


  HappyH
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend eind mei/begin juni #10206362 Quote

  Wat een ontzettend lieve berichtjes allemaal van jullie. Doet me goed!! Ik twijfel nog regelmatig of ik hier goed aan heb gedaan maar dit soort berichtjes sterken me weer in het besluit wat we hebben genomen:) 


  HappyH
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend eind mei/begin juni #10206129 Quote

  @ mie, eindelijk verlof!! Geniet ervan! Je hebt t verdiend!

  @mommy, wat een verhaal! Intensieve dagen achter de rug. Poeh

  @daiskuh, hou vol. Die laatste weken zijn echt heel pittig maar het is nog t maar eventjes! Gewoon lekker veel rusten en niet teveel doen 😉


  HappyH
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend eind mei/begin juni #10206126 Quote

  Hey meiden! Weer een klein berichtje van mij. Allereerst nieuwe mama’s gefeliciteerd!! Allemaal verschillende bevallingen! Zo bijzonder hoe het bij iedereen anders is. En voor de rest nog een aantal in afwachting en wat stille willies 😉 ben benieuwd!

  Thijmen is vandaag alweer 3 weken oud. Hij doet t nog steeds goed. De borstvoeding is helaas gestrand. Wegens een plots overlijden in de schoonfamilie is mijn productie opeens flink gekelderd. Thijmen dronk een stuk slechter. Met mijn partner afgelopen donderdag besloten dat wij op kunstvoeding over gaan. En sindsdien hebben we een heel tevreden jongetje. Morgen gaan we nog wel naar de chiropractor om te kijken of alles fysiek goed is met hem. Ik twijfel hieraan vanwege de hevige bevalling. We gaan het zien 🙂