PlinoLino

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • PlinoLino
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend juni 2019 #10211889 Quote

  Hier is op pinksterochtend om 00.10 onze zoon Flint geboren. Bevalling kwam helaas niet goed genoeg opgang, ruggenprik werkte onvoldoende en heb dus vanaf 7.30 in dr ochtend tot eeen uurtje of 11 in de avond met flinke weeënstormen op oo bed gelegen. Omdat ik magnesium via het infuus krijg mocht ik ook niet van mij bed af om deze weeën beter op te vangen.

  Ik wilde zelf absoluut geen ks. Ik was hier namelijk doodsbenauwd voor. Maar ik ben blij dat de gynaecoloog uit eindelijk de knoop heeft doorgehakt toen om 22.00 uur bleek dat ik nog steeds maar 4 cm ontsluiting had.

   

  na nog een ziekenhuis opname van 2 dagen zijn we inmiddels thuis en alles gaat tot nu toe goed 🙂


  PlinoLino
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend juni 2019 #10208104 Quote

  Ik mocht gister eventjes naar huis vanuit het ZKH, mocht niet in de zon dus ik ben het redelijk doorgekomen de warmte. 

  Maar ik was dus ook allang blij dat ik het ziekenhuis even uitmocht haha


  PlinoLino
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend juni 2019 #10208077 Quote

  Hoi Allemaal,

   

  Ook ik heb me lang niet gemeld hier, maar aangezien we nu alweer in Juni zitten, kom ik toch weer even spieken.

   

  Ik ben 25 juni uitgerekend van ons eerste wondertje, echter ben ik vorige week dinsdag opgenomen met zwangerschapsvergiftiging en word ik aankomende dinsdag ingeleid. Allemaal erg spannend dus. Ik ga nu even een beetje terug lezen zodat ik weer up to date ben 🙂


  PlinoLino
  Bijdrager
  In reactie op: Pijn in buik (24w) #10177704 Quote

  Ze zijn uiteindelijk toch geweest. En inderdaad, zoals hierboven al aangegeven, bandenpijn. Jeetje wat kan dat zeer doen zeg!  Ben wel blij dat ik het nu iig een keer heb meegemaakt om het maar even zo te zeggen, dat ik het kan herkennen.

  Had inderdaad ook een redelijk drukke dag achter de rug, ze gaven aan dat dit er ook mee te maken kon hebben.

  Blij dat iig alles goed is met de kleine en vandaag nergens meer last van gehad.


  PlinoLino
  Bijdrager
  In reactie op: Pijn in buik (24w) #10177475 Quote

  Ik heb toch maar gebeld, ze geven aan dat ik moet kijken of de pijn constant blijft. Wanneer dit na een uur niet over is komen ze even kijken.

  Verlies verder geen bloed, ik moest net wel plassen en die pijn was helemaal ondraaglijk. Niet pijnlijk zoals een blaas ontsteking, maar echt het gaan zitten op de wc 😂


  PlinoLino
  Bijdrager
  In reactie op: te hoge HCG waarde #10171228 Quote

  Gefeliciteerd met je zwangerschap! Fijn dat alles goed blijkt te zijn. Wilde al reageren dat ik precies hetzelfde had in mijn eerste weken. Mijn HCG was met 6 weken ruim 16000. Ook hier heb ik me toen erg druk gemaakt.

  Blijkt zich bij mij alleen geuit te hebben in extreme misselijkheid en een hoop emoties 🙂 Inmiddels 22 weken zwanger van een gezond kindje 🙂


  PlinoLino
  Bijdrager
  In reactie op: Irritante opmerkingen gemaakt ove je zwangerschap #10171200 Quote

  Argghh herkenbaar, ik ben inmiddels 22 weken en begin inderdaad aardig te groeien.

  Ik rijd paard, niet meer fanatiek, maar ik vind het heerlijk om even lekker te ontspannen en lekker met mijn beestje naar buiten te gaan. Al is het alleen maar wandelen ernaast of gewoon lekker met hem te tuttelen. Ik krijg hier met enige regelmaat commentaar op, als mijn paard al verkeerd naar me kijkt zoek ik al een bewust risico op. Terwijl ik me heel erg bewust ben van elke stap die ik zet wanneer ik bij mijn paard ben.

  Verder vind ik het ronduit onbeschoft als mensen vragen of het een ongelukje is. Wat gaat jullie dat in hemelsnaam aan? :’)

  En mensen die er maar vanuit gaan dat ik stop met werken als de kleine er is. Zo maakte schoonmoeder de opmerking dat als we ooit gaan verhuizen en ons huis willen verkopen, dat we dat alleen moeten doen op de naam van mijn vriend, want mijn inkomen zal weg vallen op het moment dat wij een kleine hebben.

  En mensen die alleen maar aan mijn buik willen zitten. Ook mensen die ik niet ken. Doe normaal, blijf van me af. Doei.

  In de supermarkt hangt het er heeeeeel erg vanaf naar welke supermarkt ik ga. Als ik naar die in het centrum ga zijn mensen een stuk onvriendelijker en dringen voor. Pas zelfs bijna aan de kant geduwd door een winkelwagen. Pak de supermarkt buiten het centrum, mag ik van mensen eigenlijk altijd voor haha.


  PlinoLino
  Bijdrager
  In reactie op: Wanneer voelde jij de kleine? #10169965 Quote

  Ik weet niet zeker wanneer ik echt iets ben gaan voelen. Ik ben inmiddels 22 weken en voel nu overduidelijke schoppen. Vooral wanneer ik zelf lig of rustig op de bank zit lijkt meneer wakker te worden.

  Ik denk dat ik vanaf 16 weken al wel iets ben gaan voelen, maar omdat het voor mij allemaal nieuw is had ik geen idee hoe het zou voelen haha.