Hopsasaa

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Hopsasaa
  Bijdrager
  In reactie op: NovemberBaby #10203971 Quote

  Gefeliciteerd Ninetien! Ik ben vandaag ook 13+4, maar ik ben 22 november uitgerekend. Ben jij dan niet ook 22 november uitgerekend? Of ben je pas 13+3 vandaag? Fijn dat je je nog zo goed voelt. 

  Aftellen naar donderdag Feyre. Wil je het geslacht daarna ook vertellen? Of gaan jullie het voor jezelf houden?

  Gelukkig kletsen we niet meer zo veel in het begin JufChan, dan kun je het nog bijlezen haha. Wel fijn dat je straks lekker in je nieuwe huis zit als de baby komt. Succes met positiekleding shoppen. Ik vond dat nog best wel een dingetje haha. 

  Hier alles goed. Helaas nog steeds misselijk. Vandaag 13+4. Gisteren hartje horen kloppen en vanavond hebben wij een extra echo ingepland. We willen niet weten wat het wordt, maar wel even extra keer gluren. Het is voor mij nog steeds een beetje onwerkelijk, dus hopelijk helpt dit een beetje. 


  Hopsasaa
  Bijdrager
  In reactie op: Bloedverlies 5 weken zwanger #10202635 Quote

  Vervelend dat je dit hebt moeten meemaken. Van heel blij, naar heel verdrietig en onzeker. Als ik het zo lees klinkt het inderdaad als een vroege miskraam. Dit is overigens heel normaal en het kan zomaar de volgende keer direct goed gaan. 

  Hoe is het gegaan bij de verloskundige?


  Hopsasaa
  Bijdrager
  In reactie op: Zwanger van de 2de binnen een jaar! #10202630 Quote

  Ik snap je zorgen wel. In mijn omgeving van heel dichtbij hetzelfde meegemaakt. Er zit echt wel een groot verschil tussen de voorbeelden die hier genoemd worden (1,5 jaar of minder dan een jaar verschil). 

  Je lichaam is nog niet hersteld van de zwangerschap/bevalling en je bent alweer zwanger. Stel dat je de eerste 12 weken heel ziek bent, maar daarnaast ook de zorgt draagt voor een baby van 3/4 maanden. Dat is pittig! Misschien kun je het eens aan de specialisten vragen? Wat ze je adviseren. 

  Hoe dan ook kan niemand voor jou deze keuze maken. Het gaat erom wat jij zelf denkt dat het beste is. Heel veel succes en sterkte. Elke keuze is goed, zolang het jouw keuze is. 


  Hopsasaa
  Bijdrager
  In reactie op: NovemberBaby #10202625 Quote

  Heb je het al wel verteld op je werk Ellenor? Eigenlijk zou het gewoon normaal moeten zijn om als vrouw zwanger te worden, maar niet bij elk bedrijf wordt dat als ‘normaal’ gezien.

  Bijna weekend dames! Ik duim voor de NIPT uitslag vandaag. Dinsdagavond extra echo ingepland. Zin in!

   


  Hopsasaa
  Bijdrager
  In reactie op: NovemberBaby #10202395 Quote

  Vervelend dat je zo ziek geweest bent JufChan! Kinder hebben wij ook, best grappig! Al mis ik wel wat namen die ik zelf leuk vond en die kunnen we niet toevoegen. Hoe voel je je nu?

  Supersnel Zeep! Fijn dat alles goed was. Toch weer een geruststelling.

  Lynnepin, bloed prikken goed gegaan? Ze nemen best veel af hé? Ik heb vorige week vrijdag geprikt, maar nog geen resultaat.  

  Sjan– Wat leuk dat je dat zegt! Daar had ik nog helemaal niet bij stilgestaan. We zijn uit de gevarenzone : ) Heel herkenbaar wat je zegt over die eerste weken. Hoe voel jij je nu?

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan MevrBoes. Gaat alles goed daar? Kraamzorg ook al geregeld! Wat goed. 

  Vervelend dat je zo moe bent Ellenor. Als we iets uit dit topic kunnen vaststellen is het wel dat iedere zwangerschap zo verschillend is. Iedereen heeft weer een ander verloop van klachten. 

  .. Hier alles goed! De laatste dagen voelde ik me wat beter. Minder last van de misselijkheid. Morgen ben ik 13 weken (22 november uitgerekend). Ik heb midden volgende week toch nog een extra echo ingepland omdat ik merk dat het bij ons allebei nog een beetje onwerkelijk voelt. Ik kijk er wel naar uit, maar het lijkt nog zo’n ver van mijn bed show. Gek om mezelf voor te stellen dat we volgend jaar papa en mama zijn. 

   

   


  Hopsasaa
  Bijdrager
  In reactie op: NIPT uitslag, na hoeveel dagen? #10200068 Quote

  Aah wat heftig gebruiker10121478. Dat is je ergste nachtmerrie. Hoe gaat het nu met je?

   


  Hopsasaa
  Bijdrager
  In reactie op: NovemberBaby #10200062 Quote

  Hee leuk Cassandra! Dan lopen we precies gelijk.

  Nee hoor PreggoCynthia. De kans dat je er ziek van wordt is heel klein. Zeker bij een kleine hoeveelheid. Maak je geen zorgen, maar wel afleren die gewoonte hahah. 

  Grappig Lynnepin. Ik zie je al helemaal staan springen in die kamer haha. 

  Gisteren hebben wij het aan een aantal van onze vrienden verteld. Dat is toch fijn, dan kun je het er met wat meer mensen over hebben. Vanmorgen bloed geprikt voor de NIPT. Duimen dat alles goed is! 

   

   


  Hopsasaa
  Bijdrager
  In reactie op: NovemberBaby #10199843 Quote

  Geen ervaring mee, maar ik denk niet dat je je zorgen hoeft te maken. Dat buikje komt vanzelf wel!

  Sinds wanneer zijn je klachten verdwenen MevrBoes? Wat fijn dat je al zo verwend bent met spullen!

  Wat voor klachten heb je W-tje?

  Ik ben morgen 12 weken. Tussen de 6e en de 10e week heb ik mij heel rot gevoeld. Echt mijn ergste kater, maar dan x 10. Daarna ging het een week wat beter en nu komt het sinds 2 dagen weer terug. Ik had zo gehoopt dat ik me met 12 weken goed zou voelen. Je leest dat overal, dus stiekem had ik er al een beetje op gerekend. Ik zit ook niet echt op een roze wolk ofzo. Voel me eerder een beetje in mijn bubbel. 

  Zitten jullie echt op een roze wolk? Hoe beleven jullie de zwangerschap tot nu toe?