Babynov

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Babynov
  Bijdrager
  In reactie op: Nachtslaap en voeding #10284228 Quote

  Wij voeden op verzoek en overdag komt ze zelf a 4u.ik gaf eerst 200cc maar ze bleef krampjes houden dus fles verlaagd naar 150+5. Naar mijn mening is ze hier verzadigd op. 

  We gaan vandaag gewoon eens proberen alleen 150+5 te geven en kijken hoe lang ze daarop vannacht slaapt.. 

   


  Babynov
  Bijdrager
  In reactie op: Nachtslaap en voeding #10284027 Quote

  Nee ik snap je wel hoor! Vind het zelf ook wel veel.. maar omdat ze de laatste avondfles overslaat en dan maar 4 voedingen heeft.. ze zou volgens de formule 870cc in 24uur drinken. En met 4x 165cc komt ze daar totaal niet aan.. nachtvoeding vind k niet erg hoor maar ze slaapt nu 5 a 6u in de nacht dus vind het zonde als ze dat dan niet meer zou doen omdat ik haar te weinig zou voeden..


  Babynov
  Bijdrager
  In reactie op: Nachtslaap en voeding #10283923 Quote

  Ja ik ga dat nu ook proberen om haar tussen 20.00u en 22.00u een groter flesje te geven en dan kijken wat ze daarmee doet. Ja een nachtfles zou me niet echt uitmaken.. maar dat vaak wakker worden in de ochtend wel 😅

  Qua groei zit ze juist overal boven dus ze kan het wel hebben haha


  Babynov
  Bijdrager
  In reactie op: Baby 9 weken #10281936 Quote

  Ik heb dit ook gehad, dochter van 9 weken. Wilde alleen maar bij ons slapen. Snachts ging het wel in haar eigen bedje. En opeens werd ze naar de fles super onrustig in onze armen. Haar toen eens in bed gelegd en werd ze rustig. Ze slaapt nu alle slaapjes in haar bedje. Geduld hebben, kinderen regelen het zichzelf wel wanneer hun er klaar voor zijn.


  Babynov
  Bijdrager
  In reactie op: Van 6 naar 5 flessen #10280018 Quote

  Mijn dochter krijgt al van 7 weken 5 flessen van 200cc(180cc + 6 schepjes) en slaapt de nacht door. Op de voedingen staat met hoeveeel kg een kindje wat mag hebben.

   


  Babynov
  Bijdrager
  In reactie op: Slaapritme #10280017 Quote

  Inderdaad niet te veel verwachten van je kleintje!

  Ik had dat ook in het begin, daarna los gelaten en nu slaapt mijn dochter (8weken) de hele nacht door en overdag slaapt ze super. Mijn dochter moest eerst niets van haar bed weten. Nu wordt ze na de fles super onrustig, leggen we haar in bed en is ze stil en valt ze vrij snel zelf in slaap(met of zonder speen)

   

  Geduld hebben, het komt allemaal wel!


  Babynov
  Bijdrager
  In reactie op: Sab simplex #10275391 Quote

  Sab simplex staat voorgeschreven 15 druppels. Mijn kraamzorg zei voor de voeding 10 druppels en tussendoor 5 druppels. Stel dag je baby veel vraag heeft naar voeding zou ik anders 5 druppels tussendoor geven voor de voeding. Mocht het niet voldoende zijn kun je er altijd zelf mee spelen. Mijn dochter had er maar een paar dagen profijt van en zijn overgestapt naar Infacol (nederlandse variant). Sab simplex gaven wij via een lepeltje, maar kun je ook in de speen van de fles doen als je dit ook gebruikt. infacol kun je met pipet geven of ook in de speen van de fles


  Babynov
  Bijdrager
  In reactie op: Ervaringen geboortekaartjes laten drukken #10261376 Quote

  Ik heb hem ook bij madeformoments. Eigenlijk zelf ontworpen..

  Heel handig bij de proefdruk is dat je in miniatuur kaartjes de enveloppen kleuren, kaartjes en textuur van de kaartjes erbij krijgt 

  Uiteindelijk hebben we een andere kleur envelop gekozen door dat dan wat eerst de bedoeling was.