Mama Dtje

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Mama Dtje
  Bijdrager
  In reactie op: Ritme baby 6 weken #10283679 Quote

  Ritme kwam hier wat later, en als een nieuw ritme lekker liep veranderende er wel weer iets: sprongetje, regeldagen, minder flesjes, kortere of langere slaapjes 😂  Probeerde ritme te bieden door dagelijks om dezelfde tijd op te staan, rond dezelfde tijd badje of wassen en ochtend slaapje rond dezelfde tijd. Flesje was wisselend, soms 2,5u soms 3,5 u en alles daartussen 😉. Ochtend en avond flesje krijgt ie boven in de voedingsstoel, rest beneden.  


  Mama Dtje
  Bijdrager
  In reactie op: Stoot in buik #10283660 Quote

  Schaambot 😂


  Mama Dtje
  Bijdrager
  In reactie op: Stoot in buik #10283659 Quote

  Het kan nu nog geen kwaad, zit idd nog achter je schaakbord, pas met n week of 12 komt de baarmoeder daar boven en kan het evt kwaad.

  Ik zou me er iig de eerste maand niet op focussen. Even een eerste keer ongesteld worden en kijken hoe het voelt zonder de spiraal hormonen. Zelf heb ik een agenda bijgehouden en opgelet wat ik voelde en hoe de cyclus verliep. 


  Mama Dtje
  Bijdrager
  In reactie op: Waar slapen overdag eerste weken? #10235255 Quote

  Veel in eigen bedje tijdens mijn herstel, en in een nestje in de box, nu 5 weken oud en na een wandeling slaapt ie door in de wandelwagen. En idd gewoon in je armen na de voeding 


  Mama Dtje
  Bijdrager
  In reactie op: super vaag bijna witte streep FOTO #10233272 Quote

  Ik zie echt duidelijk de streep hoor. Gefeliciteerd, zwanger 🥳 Ik kan me voorstellen dat je door de negatieve test twijfels hebt, test dan de 14e in de ochtend opnieuw dan zou die vast duidelijk zijn.


  Mama Dtje
  Bijdrager
  In reactie op: Kinkhoestvaccinatie #10233269 Quote

  Ik heb t wel gedaan. Het idee dat je t niet zou doen en je kind t op zou lopen met alle gevolgen van dien, (kan echt heel ernstig zijn) zou ik mezelf dan nooit kunnen vergeven. 


  Mama Dtje
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend Juli 2019 ♡ #10223631 Quote

  Hoi Dames,

  Ik ben niet zo actief meer op het forum. 12 juli is onze Damien geboren dmv een geplande keizersnede. Vond t erg spannend, was flink gespannen en moest p de OK nog huilen 🙈 al met al super goed gegaan, herstel gaat goed en de kleine man doet t steeds beter, is te licht maar daar werken we hard aan. Ik ga komende dagen eens alles bijlezen.