Hin

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Hin
  Bijdrager
  In reactie op: Ik vind mijn vriend stinken #10214227 Quote

  Herkennable! De mijne mocht weken geen luchtje op, verschrikkelijk vond ik het. Is nu voorbij gelukkig. (30 weken vandaag)


  Hin
  Bijdrager
  In reactie op: overdag bevallen ? #10213728 Quote

  Weeën kunnen volgens mij anytime beginnen, maar ’s nachts ben je natuurlijk ontspannen… misschien is dat de reden. En dat vruchtwater… zou even bellen. Succes!!!


  Hin
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10213020 Quote

  He Citrus! Je hoopte zo op beter nieuws en was zo relaxed. Nu nog lees ik, maar wel wat meer zorgen natuurlijk… laat jezelf en je beebje maar goed in de gaten houden! ♡

  Hier gaat het prima. Flinke schoppen af en toe, meest aan dezelfde kant (rechts). Blijkbaar favo plekje. 


  Hin
  Bijdrager
  In reactie op: Genderdisappointment #10212183 Quote

  Hieft echt geen probleem te zijn hoor! Zoals iedereen eigenlijk al schrijft… vind dat stukje over loslaten van je ideaal, een soort rouw, wel mooi omschreven. Heeft even tijd nodog. Wat heftig voor jullie dat jullie en drieling zijn verloren! Je schrijft dat hij het nu al relativeerd, komt echt goed. En dit kan wel eens een heel ander meisje zijn! Een echt papa-meisje!


  Hin
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10211993 Quote

  Hier ook zó benieuwd naar het mensje inside! En ik ga ook minder werken. Van 10.00 tot 15.00 ipv 8.30 tot 16.30. Héél fijn. En de uren op de groep komt er een extra kracht, zodat ik vooral administratief/computerwerk Kan doen. Tel echt af naar verlof nu… nog 4,5 week. Maar met deze afspraken goed te doen en super lieve collega’s.

  Mijn buik is ook iets aan de grote kant, maar niet groot genoeg voor zorg en/of extra echo. 

  Wel ook wat pijnscheuten onder mn buik soms. Met name als ik druk ben geweest en opsta van een stoel of zo. Irritant wel… maar verder geen klagen. Eindelijk zijn die vreselijke hormonen ook echt rustiger nu. Wat een opluchting is dat!!!


  Hin
  Bijdrager
  In reactie op: Positief? #10211606 Quote

  Oh wauw. Thanks ^-^ Volgens de bijgehouden app-kalender morgen (38 dagen) maar heb nog wel eens een iets langere cyclus van 40/41 dagen dus dacht nu kan ik wel testen

  Best een lange cyclus zeg, wat fijn dat het gelukt is! Hadden jullie al lang een wens? 


  Hin
  Bijdrager
  In reactie op: Positief? #10211599 Quote

  Super positief! Gefeliciteerd! Wanneer is je nod?


  Hin
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10209756 Quote

  Thanks voor de geruststelling ladies. Vandaag ook iets rustiger meisje, haha.

  En wat al die opmerkingen betreft… tja, het hoort er ook een beetje bij. Het is bijzonder om zwanger te zijn en héél veel mensen hebben het ook meegemaakt en weten/vinden er iets van… de meesten bedoelen het vriendelijk (behalve die ene mevrouw bij de kassa pas🙈, wie had dat ook alweer?). Ik hoor het ook veel, vooral dat m’n buik groot is. Tja, blijkbaar hoort dat deze zwangerschap bij mij en is het mijn onzekerheid die maakt dat ik het irritant vind. Ik probéér het naast me neer te leggen, en dat lukt de ene keer beter dan de andere… Maar hier even klagen mag altijd! Juist hier! xx