Daiss

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Daiss
  Bijdrager
  In reactie op: Stuitligging #10263146 Quote

  Hey mijn kleine ligt ook nog steeds in een stuit ben 33 weken zwanger.. ook ligt hij nog eens in de spaggaat .. 1 voetje boven het hoofd uit. Met de controle zeiden ze dat het kindje ook al wat met het kontje in mijn bekken ligt. 
  Als het echt niet meer draait ga ik voor een keizersnede ik heb liever zelf iets meer herstel nodig dan dat mijn kindje iets kan overkomen. Er blijft die kans van 50% dat je alsnog een keizersnee moet dan maar meteen. En als het wel draait doen we een gewone bevalling. Ik wil ook niks forceren met een draaipoging .. ik laat hem lekker liggen wat die blijkbaar fijn vind en we gaan het meemaken wat die doet over 2/3 weken wanneer de beslissing definitief word.

   

  succes met je keuze👍


  Daiss
  Bijdrager
  In reactie op: Keizersnee wanneer beslissing? #10260988 Quote

  Juffielies

  oh wat naar dat je bevalling alsnog eerder begon! Daar ben ik namelijk zelf ook zo bang voor dus wil eigenlijk optijd een datum… maar goed zoals iedereen weet kan het altijd eerder komen! 

  hopelijk draait die inderdaad nog🙏! 


  Daiss
  Bijdrager
  In reactie op: De laatste 50 dagen .. Aftellen! #10260923 Quote

  Spannend dames… ik nog 59 dagen! 

  Vind het juist allemaal erg snel gaan nu haha!!!


  Daiss
  Bijdrager
  In reactie op: Zwanger of ervaring na hsg #10258251 Quote

  Hoii! Ik heb afgelopen januari na 18 maanden proberen mijn hsg gehad! 1x ongesteld geworden daarna zwanger eindigde in een mk met 8,5 week en direct erna weer zwanger! Nu inmiddels 31 weken.. succes🙏


  Daiss
  Bijdrager
  In reactie op: Zwanger of ervaring na hsg #10258250 Quote

  Hoii! Ik heb afgelopen januari na 18 maanden proberen mijn hsg gehad! 1x ongesteld geworden daarna zwanger eindigde in een mk met 8,5 week en direct erna weer zwanger! Nu inmiddels 31 weken.. succes🙏


  Daiss
  Bijdrager
  In reactie op: Ervaring hsg!? #10254760 Quote

  Wel positief blijven hoor!!!! Er hoeft ma 1 zaadje door te zwemmen!!! Geduld word op de proef gesteld ik weet er alles van!

  En dat van jullie vrienden dat je eigenlijk niet blij kan zijn is heel begrijpelijk hoor! Ik had het ook en heb het zelfs meerdere keren hardop gezegt. Ik gunde het iedereen om me heen ma elke keer was het zon klap voor mezelf en uiteindelijk begrepen ze het ook! Het is niet dat je niet blij voor ze bent ma als je zelf zon grote wens hebt wil je het zelf ook zo graag! 

  Het komt echt allemaal goed! 🙏


  Daiss
  Bijdrager
  In reactie op: Ervaring hsg!? #10254656 Quote

  Hey, ik zal ook even mijn ervaring vertellen van de hsg want die is namelijk heel positief!

  Ook ik was na 18 maanden nog steeds niet zwanger en echt verschillende onderzoeken gehad waar niks uitkwam! Toen zeiden ze ook tegen mij van we gaan een hsg onderzoek doen om je eileiders te bekijken en daarna heb je door de vloeistof ook 3 maanden verhoogd vruchtbaarheid! Ik ging natuurlijk alleen ma googlen en las alleen ma horrorverhalen en dat het zo”n pijn deed.

  nou ik zou je vertellen onlangs dat het bij mij niet meteen lukte en ze opnieuw moesten met de eendenbek en opnieuw met een lange pincet mijn baarmoeder moesten vastpakken ( ( en dat ze zich wel 3 x verontschuldigden met hoe ze me aan het martelen waren!!) was ik echt verbaast toen ik mijn benen plat mocht leggen en zeiden dat ik nu alle narigheid gehad had…. natuurlijk was het geen pretje maar pijn deed het ook zeker niet het was gewoon een beetje een ongemakkelijk gevoel! Ik zou het zo weer 10 x laten doen als het moest!

  ennnnn de maand erop was ik zwanger dit werd uiteindelijk een mk maar direct erna weer opnieuw zwanger en nu inmiddels 29 weken!!

  dus het valt echt allemaal wel mee en die 3 maanden verhoogde kans zou ik lekker meepikken!!!! Succes voor je en het komt echt goed🙏


  Daiss
  Bijdrager
  In reactie op: ZZP-ER .. zez uitkering en mag ik doorwerken? #10246867 Quote

  Bedankt voor jullie antwoorden.🙏