MikkieX

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • MikkieX
  Bijdrager
  In reactie op: De strijd van haren wassen…. #10272701 Quote

  En samen douchen en dan haren wassen? Ik herinner me het niet meer, maar ik schijn zo rond die leeftijd zelf ook telkens een enorm drama gemaakt te hebben van mijn haren nat maken. Een keer of 2 in de week ging m’n moeder of vader met me douchen en dan haren wassen, dat ging dan wel. Verder wel elke dag in bad om te wassen natuurlijk.


  MikkieX
  Bijdrager
  In reactie op: Baby 11 weken lekt 's nachts door #10272398 Quote

  Wij gebruiken ’s nachts een maat groter. Weet niet hoe zwaar je kindje is, maar mijn zoontje (4 maanden) is nu bijna 7 kilo. We gebruikten ook altijd pampers premium protection maat 2 en ’s nachts dus maat 3. Nu vaak overdag ook 3 omdat meneer enorm groeit haha. 
  Maar probeer dat eens zou ik zeggen! Hielp hier het altijd doorlekken voorkomen. Nog steeds wel eens een vlekje maarja.. dat gebeurt nou eenmaal.


  MikkieX
  Bijdrager
  In reactie op: Ineens alle symptomen weg😥 #10270935 Quote

  Ah wat sneu 🙁 ik heb je topic ook gevolgd. Hopelijk ben je snel weer zwanger! 


  MikkieX
  Bijdrager
  In reactie op: Fruit en groente opbouwen? #10270930 Quote

  Fruit trouwens s ochtends rond 11 (ook weer na zijn fles). En dan die avond ook nog wat groente.


  MikkieX
  Bijdrager
  In reactie op: Fruit en groente opbouwen? #10270927 Quote

  Ik geef 3 dagen achter elkaar hetzelfde, rond 18u na zijn ‘laatste’ fles (voor hij naar bed gaat). Veel mensen zeggen eerst alleen groente, maar ik denk dat je gewoon goed moet kijken naar je kindje. Ons zoontje was zondag 4 maanden, maar zijn anderhalve week geleden begonnen met hapjes. Omdat hij zo goed eet (hij vindt het allemaal super interessant en tot nu toe alles lekker) krijgt hij ook gewoon fruit. Hij eet per keer ongeveer 60 gram, ik heb van die diepvriesblokjes die per blokje 30 gram zijn. Maar zodra ik zie dat hij meer honger krijgt ontdooi ik denk ik gewoon nog een blokje erbij. Ik doe ook maar wat 😉 maar denk dat het belangrijkst is dat je goed naar je kindje kijkt!


  MikkieX
  Bijdrager
  In reactie op: Hoe truttig is vernoemen? #10270800 Quote

  Gewoon de namen geven die je bedacht had hoor, niks van aantrekken! Afgezien van dat ik het sowieso niet zo aardig vind van je vriendinnen (wie zijn zij nou om zo te oordelen over andermans keuze?), zou ik ook als ik jou was überhaupt niet nadenken over wat zij zullen zeggen. Lekker boeiend als zij het truttig vinden! 
  Bij ons vonden m’n schoonouders het niet leuk dat wij niet vernoemden. En ze vonden de naam van onze zoon eerst een naam voor een hond. Maar nu wij (en zij) alleen maar leuke reacties op de naam krijgen heb ik die IN JE MAND ook nooit meer gehoord. Gelukkig hebben we ons niks aan getrokken van wat zij vonden!


  MikkieX
  Bijdrager
  In reactie op: Zwangerschapstest loopt niet verder op #10270792 Quote

  Steken in je buik horen er idd bij. Je test lijkt ook een knaller hoor! Overigens zou ik als je je zoveel zorgen maakt gewoon voor volgende week (als je 6+.. bent) een afspraak maken voor een vroege echo, dat doen ze echt wel! Een bbz kun je namelijk niet perse herkennen aan lichter wordende testen (omdat ze ook gepaard kunnen gaan met juist super snel oplopend HCG).


  MikkieX
  Bijdrager
  In reactie op: Groepsapp baby’s geboren in juli/augustus #10270198 Quote

  Zou het ook leuk vinden! Zoontje is van 1 augustus