Klaasjee

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Klaasjee
  Bijdrager
  In reactie op: Super stretch jeans #10234666 Quote

  Van de h&m heb ik een mega fijne! Is een zwarte mama tregging met artikelnummer: 0775382

  Heeerlijk!😁


  Klaasjee
  Bijdrager
  In reactie op: Ben ik zwanger ja of nee?! #10234665 Quote

  Ik zie helaas geen foto 


  Klaasjee
  Bijdrager
  In reactie op: Snel zwanger na miskraam??? #10234172 Quote

  Ik was meteen de ronde na mijn miskraam weer zwanger. Dus het zou zeker kunnen, maar zoals eefje zegt reken je vanaf de dag van de miskraam of curretage.


  Klaasjee
  Bijdrager
  In reactie op: App, agenda of uit je hoofd? #10231868 Quote

  Ik maakte in het jaaroverzicht van mijn agenda de 1e dag van mijn menstruatie geel en verder niks. Ik wilde me ook niet te veel focussen op wat ik allemaal wel en niet voelde (daar werd ik zonder het echt bij te houden al gek van😂) 


  Klaasjee
  Bijdrager
  In reactie op: Zwemmen #10231234 Quote

  Gewoon lekker gaan! Ik ben nu 16 weken en ga zelf baantjes trekken, misschien dat ik nog een keer naar zwangerschaps zwemmen wil, maar dat schijnt hier uiteindelijk ook vooral baantjes trekken te zijn. Maar ga zeker wel een keer een proeflesje doen.


  Klaasjee
  Bijdrager
  In reactie op: Wanneer vertellen dat je zwanger bent? #10231060 Quote

  Er is geen goed of fout. Het is wat je zelf wilt. Wij hebben gewacht tot we de 1e echo hadden omdat we eerder al een miskraam hadden(dat wist dus niemand omdat wij dat samen wilde verwerken) dus na 8 weken verteld aan onze gezinnen enn na de 2e echo bij 12 weken verteld aan iedereen. Maar dat is waar wij ons goed bij voelde.

  Vooral doen wat jullie zelf willen!


  Klaasjee
  Bijdrager
  In reactie op: Kijktips #10230752 Quote

  Kwam toevallig pasgeleden een bericht op Facebook tegen:

  https://www.babybytes.nl/nieuws/de-leukste-films-om-tijdens-de-zwangerschap-te-kijken&edit=1&moved=

  Misschien zit daar wat leuks tussen! Geniet van je verlof😊


  Klaasjee
  Bijdrager
  In reactie op: Ineens twijfels… #10230707 Quote

  Ik heb de twijfels ook gehad. Ik vind baby’s vasthouden zo onzettend eng. Ik zit altijd mega verkrampt en ben bang dat t hoofdje niet goed ligt of dat als het begint te bewegen dat ik het laat vallen.

  Maar ik wilde dat niet mijn kinderwens opzij laten zetten. Ik heb bij de kraamzorg ook aangegeven dat ik daar heel erg onzeker in ben en dat ik graag daar hulp bij wil hebben tijdens de kraamperiode. 

  Inmiddels 16 weken zwanger en begin er nu wel steeds meer “zin” (klinkt misschien een beetje vreemd) in te krijgen om die kleine vast te gaan houden. Ik denk dat het een natuurlijk proces is waar je langzaam in mee gaat. En ik hoor wel eens vaker verhalen om me heen dat er wel eens iets bijna mis gaat of een foutje is gemaakt. 

  En je moet het nog niet zwanger zijn geworden niet wijten aan het feit dat je er voor je gevoel niet klaar voor bent. Als je straks zwanger bent duurt het nog maanden voor die kleine er is en ga je zelf langzaam in het proces mee. Weet zeker dat het goed komt! 😊