Rosan

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Rosan
  Bijdrager
  In reactie op: Vanaf wanneer vertellen? #10279994 Quote

  Wij hebben het met 7 weken aan onze ouders / broers en zussen verteld. En met 10 weken aan de rest van de wereld (op onze bruiloft). Wel na 2 goede echo’s gehad te hebben. 


  Rosan
  Bijdrager
  In reactie op: Probleem met schoonouders #10273988 Quote

  @Sannestar jeetje ook heftig! Ik snap heel goed dat je zegt mijn kind, mijn regels. Zo denk ik ook namelijk.. Hopelijk ziet jouw man/vriend de situatie hetzelfde als jij dat doet, dat scheelt al een hoop stress misschien.. Succes met de laatste weken van je zwangerschap 😘


  Rosan
  Bijdrager
  In reactie op: Probleem met schoonouders #10273940 Quote

  Bedankt voor jullie reacties!! Ik denk ook zeker dat het op dit moment door de hormonen versterkt wordt. Kan het erg moeilijk opzij zetten maar snap inderdaad dat ik hun niet kan verbieden om hun kleinkind te zien. Zal mezelf echt in moeten houden. Ik hou mezelf maar voor dat ik het voor mijn kind doe zodat hij wel een goede band kan opbouwen met zijn opa en oma. Voor mijn schoonouders doe ik het zeker niet.


  Rosan
  Bijdrager
  In reactie op: Probleem met schoonouders #10273514 Quote

  Bedankt voor je verhaal @Joosje. Inderdaad ‘fijn’ om te lezen dat het helaas vaker voorkomt. Succes de komende tijd met schoonmoeder en geniet straks lekker van je kleine ❤.


  Rosan
  Bijdrager
  In reactie op: 24 jaar en zwanger worden #10273509 Quote

  Ik ben 24, mijn man 31 en ben inmiddels 23 weken zwanger van de eerste!! Bewust gekozen om ‘jong’ moeder te worden. Ik ben straks 25 als de kleine er is.


  Rosan
  Bijdrager
  In reactie op: Antidepressiva #10269537 Quote

  Fluoxetine 20mg, inmiddels al 7 jaar. Nu 21 weken zwanger en kan het gewoon blijven slikken.

  Ik heb in april mijn mirena spiraal eruit laten halen. Toen ook gelijk begonnen met ovulatietesten maar de eerste maand kon ik geen piek ontdekken. Tweede maand wel! Uiteindelijk in juni zwanger geworden, en nu inmiddels al weer over de helft! Helaas zegt dat niet zoveel, ik geloof dat het bij de meeste vrouwen 6mnd tot een jaar duurt. Succes deze spannende tijd :)! 


  Rosan
  Bijdrager
  In reactie op: Antidepressiva #10263476 Quote

  Ik slik al 6 jaar 20mg Fluoxetine als onderhoudsdosering tegen somberheid. Slik deze nu ook gewoon tijdens mijn zwangerschap. Enige is dat je dan in het ziekenhuis moet bevallen en je baby 24 uur geobserveerd moet worden op evt. afkickverschijnselen. Kans is overigens erg klein dat je baby er last van krijgt. Ik zou je er niet te druk om maken. Een vrolijke mama is veel belangrijker voor je baby!