Lizzyluc

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Lizzyluc
  Bijdrager
  In reactie op: Baby’s geboren in juli 2019 ❤️ #10252217 Quote

  @lepeltje wat vervelend dat jullie kindje nog niet zo lekker slaapt. Lees zo een beetje mee en las dat het overdag ook wat lastig is soms? Doorslapen is nog helemaal niet erg hoor als dat niet is, zou ik me niet te druk over maken. Maar als je niet het idee hebt dat je kindje honger heeft snachts misschien kun je dan toch vaker proberen te rekken? Uit mijn eigen ervaring merkte ik namelijk dat wanneer ik iets langer wachtte ze toch weer in slaap viel. Niet altijd hoor maar vaak wel. En anders geeft die vanzelf wel aan wanneer de nachten eruit gaan.. misschien is het straks opeens helemaal anders! 

  Mijn dochter heeft een romper aan zonder mouwen. Een pyjama en een winterslaapzak. Eerst een dunne slaapzak maar deze dikke voelt ze veel lekkerder warm en slaapt goed! Raam staat snachts open en is 17 graden.

  succes!! 


  Lizzyluc
  Bijdrager
  In reactie op: Slechte moeder? #10252196 Quote

  Nou hier nog een slechte moeder hoor! Hou ontzettend van me kind maar straks weer lekker werken is ook niet erg. En even laten huilen? Ja waarom niet? Krijgen ze niks van hoor.. 

  vind de eerste vraag wel echt echt schandalig! Hoop toch wel dat je daar even tegenin bent gegaan. Ten eerste heeft niemand iets over je opvoeding ge vertellen en ten tweede hoe durf je zo’n opmerking te maken over dat je het niet zou kunnen betalen met 1 salaris. Gaat werkelijk niemand wat aan! Je bent absoluut geen slechte moeder maar juist een hele relaxte! Lekker laten lullen dus die moedermaffia!!!


  Lizzyluc
  Bijdrager
  In reactie op: Gouden tip inbakeren / omrollen? #10251414 Quote

  Ik ben van de een op andere dag gestopt met inbakeren, gewoon cold turkey 😉 was even 2 dagen lastiger in slaap komen maar daarna heerlijk liggen slapen in een slaapzak. Nu kan die van mij nog niet volledig omrollen, wel op dr zij, zo slaapt ze dan. Kun je de slaapzak niet tussen het matras stoppen? Het voeteneinde bedoel ik? Dan kan je kindje niet zo makkelijk draaien misschien. Succes!


  Lizzyluc
  Bijdrager
  In reactie op: Onzeker… #10250885 Quote

  Wat vervelend. Kan het misschien zo zijn dat ze juist te weinig slaapt overdag.. heb wel eens gelezen dat als ze te weinig slapen, slaapachterstand oplopen, volgende slaapje te moe zijn, lastig in slaap komen en vervolgens weer heel vroeg wakker en weer een slaap achterstand.. maar als je zegt dat ze overdag ook niet zo goed kan slapen.. zal ongetwijfeld een fase zijn! En idd zeker niet gaan vergelijken! Succes!


  Lizzyluc
  Bijdrager
  In reactie op: Jonge baby en (verplichte) afspraken buiten de deur #10249350 Quote

  Ik probeer die verplichte afspraken om het voeden heen te plannen. Als dat echt niet gaat en zitten bijvoorbeeld net tegen een voeding aan geef ik een klein beetje en de rest daarna. Die van mij (12weken) doet van 12 tot 15 haar lange slaapje en die probeer ik nooit over te slaan. Zo kan ze het beter verdragen als smorgens een keer anders loopt. En anders als ze echt een huilbui krijgt is het jammer. Die mensen waar je een afspraak hebt moeten maar accepteren dat een baby niet te plannen is 😉😉 succes!


  Lizzyluc
  Bijdrager
  In reactie op: Wanneer baby naar eigen kamer en in ledikantje #10245325 Quote

  Nou dat ging even mis. Sorry. 

  Vanaf de eerste nacht sliep ze op dr eigen kamer in het ledikant en slaapt nu sinds deze week door. Altijd al een goeie slaper geweest, gelukkig. 


  Lizzyluc
  Bijdrager
  In reactie op: Wanneer baby naar eigen kamer en in ledikantje #10245324 Quote

  Sl


  Lizzyluc
  Bijdrager
  In reactie op: Wanneer baby naar eigen kamer en in ledikantje #10245323 Quote

  Eerste nacht, en slaapt nu door. 10weken oud