Juffielies

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Juffielies
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend September 2019 #10236872 Quote

  Anemoontje dank voor de tip, heb gekeken en wat geprobeerd maar er gebeurd niet veel Haha en ik hou het amper vol. Wacht morgen maar af. Net even flink gehuild, denk toch de spanning.. 

  Irisk groot gelijk. Als je er zin in hebt en het niet te ver is, lekker doen! 


  Juffielies
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend September 2019 #10236664 Quote

  Prilgelukseptember ik had het vorige week ook bij een collega. Ze vertelde over haar dochter tijdens haar zwangerschap en toen wilde ik toch zo maar zeggen ja … doet dat ook in mijn buik! Oh zegt ze je wou het bijna zeggen! Haha gelukkig net op tijd de naam “ingeslikt”.

  Vanavond nog een avondje moxa. Merk wel dat het wat doet (die kleine is daarna veel actiever en ik voel Kramp in Mn baarmoeder) hij heeft voor mn gevoel ook al een paar keer in dwarsligging gelegen maar iedere ochtend als ik wakker word voel ik zn hoofdje weer bovenin -.- Dan morgen maar op naar het ziekenhuis voor de draaipoging. Ben benieuwd.. fingers crossed dat het lukt! 


  Juffielies
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend September 2019 #10236316 Quote

  Anemoontje en mamapatty fijn dat jullie het herkennen, doet me goed! Toch handig zo’n forum 😉

  ik heb officieel nesteldrang denk ik. Net alle ramen gewassen en dat is zoooo niks voor mij. Ik vond het heerlijk. Nu lekker even op de bank, ben er moe van! Fijne zonnige dag allemaal! 


  Juffielies
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend September 2019 #10236197 Quote

  Mellisaw ja ik moet ook mega snel huilen. Ben erg lichtgeraakt Haha. Denk ook dat het komt door het slechte slapen, kan gewoon minder hebben.

  herkennen jullie ook dat je wat meer teruggetrokken bent? Ik ben normaal echt een sociaal dier, spreek graag af, hou van mensen om me heen en ben oprecht geïnteresseerd in anderen.. maar nu… ik zit echt in mijn “eigen bubbel”. Met mijn partner ben ik graag, maar de rest kan me echt even gestolen worden. Voelt soms best egoïstisch of zo? Hoort dit erbij? 


  Juffielies
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend September 2019 #10235888 Quote

  Wendess wendess ik heb ook regelmatig sinds deze week menstruatieachtige krampen. Dacht zelf aan voorweeen/indaling? Het ebt ook weer vrij vlot weg bij mij in ieder geval. Niets constants of zo. 


  Juffielies
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend September 2019 #10235580 Quote

  Ik met 36 weken nu ook 11.5 en dat is prima geeft mijn verloskundige aan


  Juffielies
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend September 2019 #10235034 Quote

  Mamatjell ik heb 1.5e week terug ook een aantal dagen moeten overgeven en had een misselijk gevoel. Bleek dat de kleine echt op mijn maag lag. Nu gelukkig niet meer (wat gezakt en lijkt wat te zijn verschoven). De verloskundige gaf aan dat er niet veel aan te doen was. Zou het daar wel melden in ieder geval en ff je bloeddruk laten checken, misselijkheid kan ook een teken van zwangerschapsvergiftiging zijn. 

  Die kermisattractie factor herken ik ook Haha. Ik draag enorm naar voren en van achteren zie je amper iets. Mensen behandelen me dan “normaal” maar wanneer ze me van voren zien lopen krijg ik ineens een exclusieve behandeling en starende blikken. Hou er niet zo van maar ach nog een week of 4 en dan zijn we daar vanaf 😉 

  vannacht de slechtste nacht tot nu toe gehad. Veel krampen, een wild kind in mijn buik, continu plassen en tintelende handen. Zo genoeg geklaagd, nu lekker Netflix aan 😉 

  fijne zondag allemaal! 


  Juffielies
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend September 2019 #10234905 Quote

  Floraa wat heftig. Kan me voorstellen dat je dan nu “tijd” krijgt om na te denken in je verlof. Heftig. Wens je veel kracht. 

  Annenas fijn dat jullie kindje goed is gaan liggen.

  Ik heb af en toe het idee dat hij wel wil, maar niet zo goed kan. Af en toe voel ik zijn hoofdje en benen ook ineens dwars i.p.v. in stuit. Nou ja we gaan nog maar lekker even door met de moxa en zal me vrijdag melden in het ziekenhuis. Dan horen we het wel 🙂