Zwaantje

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Zwaantje
  Bijdrager
  In reactie op: In de war #10272600 Quote

  Je lichaam kan nog een beetje van ‘slag’ zijn door de verandering van wel naar geen hormonen. Hierdoor kan de ene cyclus langer zijn dan de andere. 

  Je wordt echter bijna nooit exact op dezelfde dag ongesteld, dus elke maand op de 14e is naar mijn inziens bijna onmogelijk. Dit zou namelijk betekenen dat je een hele onregelmatige cyclus hebt.

  Als je meer inzicht in de cyclus wil hebben zou je gebruik kunnen maken van een app. Op basis van jouw laatste menstruatie en een gemiddelde cyclus van 28 dagen zou deze maand er zo uit kunnen zien. 

  Cyclusdag 1 – 21 november (start menstruatie)

  Cyclusdag 14 – 5 december (ovulatie)

  Cyclusdag 28 – 19 december (start nieuwe menstruatie)

  Ik hoop dat dit wat duidelijkheid biedt!

   


  Zwaantje
  Bijdrager
  In reactie op: Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is #10272237 Quote

  @Mandarijntje Wauw!! Die is wel heel duidelijk. Gefeliciteerd! 


  Zwaantje
  Bijdrager
  In reactie op: Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is #10271239 Quote

  @Bo-Belle Pff ja behoorlijk intens! Ik verwacht mijn NOD rond 15 december. Mijn luteale fase is vaak 11 dagen. Als ik werk heb ik genoeg afleiding, maar zodra ik thuis ben lijken de uren zo langzaam voorbij te gaan. Ik denk er dan ook veel aan. Mk doet ook nog wel zeer en maakt mij af en toe nog emotioneel. Mja .. wachten wachten wachten.


  Zwaantje
  Bijdrager
  In reactie op: Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is #10271081 Quote

  Hi dames!

  Fijn dat een aantal hier goed nieuws hebben gekregen. Gefeliciteerd! Ik heb gister (cd 23) eindelijk mijn LH-piek gevonden. Uiteindelijk een week later dan ‘normaal’. Dit is waarschijnlijk de nasleep van de miskraam. Ondertussen beginnen de vreselijke wachtweken weer, dus ik probeer zoveel mogelijk afleiding te zoeken. Ik hoop echt dat het weer zo mag zijn. 

  Ik duim! Ook voor jullie!


  Zwaantje
  Bijdrager
  In reactie op: Tips van inmiddels zwangere dames? #10271024 Quote

  De enige tip die ik waardevol vind is luister naar je eigen gevoel. Dat is namelijk in mijn ogen het aller belangrijkste. 

  Ik gebruik al vanaf de eerste maand de dipsticks van Sensitest (ovulatietesten) en dat werkt voor mij heel goed. Zonder testen raak ik voor mijn gevoel de controle helemaal kwijt en daar word ik juist onrustig van. Ik ben in oktober ook zwanger geraakt, maar helaas is dit een mk geworden. Wij hadden het in die ronde twee dagen voor de positieve ovulatietest en drie dagen erna gezellig. 

  Succes!


  Zwaantje
  Bijdrager
  In reactie op: Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is #10270223 Quote

  @Knuffeltje Oh wat een naar gevoel is dat he! Ik herken het ook heel erg goed. 

  Hier een klein beetje goed nieuws! Mijn ovulatietesten lopen sinds gister eindelijk op. Ik verwacht dat ik morgen een positieve test heb, dus wij klussen weer volop! Duimen dat het weer raak is en blijft zitten dit keer. Vind het ontzettend spannend allemaal. 


  Zwaantje
  Bijdrager
  In reactie op: Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is #10269543 Quote

  @Wilkindje Gefeliciteerd! Heerlijk dat goede nieuws. 

   

  Bij mij nog steeds geen succes. Ondertussen cd 19 en ik heb mijn piek nog niet gevonden. Daarbij ook nog geen vruchtbaar slijm opgemerkt. Ik voel mij slecht en ben het vertrouwen in mijn lichaam even volledig kwijt. Mijn hoofd is op dit moment zo vol van allemaal verschillende emoties. Ik kan er even helemaal niks mee en het doet zeer. 🙁


  Zwaantje
  Bijdrager
  In reactie op: Hoe kan ik zwanger worden van een jongen?? #10269012 Quote

  Dit meen je toch niet serieus mag ik hopen. Wees gezegend met de meiden die je hebt, sommige vrouwen hebben dat geluk niet eens. En als je een vierde wil, dan zou het geslacht absoluut geen rol moeten spelen.