Zwaantje

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Zwaantje
  Bijdrager
  In reactie op: Vriend geeft dubbele signalen voor kindje #10235627 Quote

  @Olifantje Helaas 🙁 Vrijdagavond laat een beetje bloed met afvegen (toen had ik nog hoop), maar zaterdagochtend heeft mijn menstruatie flink doorgezet. Ben wel even twee dagen goed van slag geweest. Ik had het zo gehoopt, maar helaas. We gaan nu ronde 6 in, dus vol goede moed maar weer verder. Duimen dat het dit jaar nog lukt! Onze vakantie is wel erg fijn en gezellig, dat scheelt.

  Hoe gaat het bij jou? Al een leuke kaart ontvangen?


  Zwaantje
  Bijdrager
  In reactie op: Vriend geeft dubbele signalen voor kindje #10234213 Quote

  @Olifantje Inderdaad spannend! Toevallig gisteravond ineens gemene steekjes linksonder in mijn buik richting mijn lies, maarja of dat iets zegt geen idee … Ik probeer netjes te wachten tot mijn NOD zondag, maar of dat lukt haha!

  Ik hoop inderdaad dat je vriend het nu niet nog heel lang gaat uitstellen en je deze week gewoon nog blij maakt met dat lieve kaartje! Wij hadden deze week een kleine op visite en sinds dien is mijn vriend om. Hij zei: ‘Als hij het kan, dan kan ik het ook’. Ik ben natuurlijk helemaal happy!


  Zwaantje
  Bijdrager
  In reactie op: Vriend geeft dubbele signalen voor kindje #10233424 Quote

  @Olifantje Bedankt! We maken er wat leuks van. Ik tel de dagen nu echt af, deze week is spannend! 

  Wat goed van je dat je er over bent begonnen en ik vind zijn reactie ook wel erg lief. Hij denkt er volgens mij echt goed overna en wil jou blij maken met een leuke reactie. Ik hoop echt dat hij snel ‘ja’ zegt en heb ook goede hoop. Starten met foliumzuur is al een hele goede eerste stap in de juiste richting, die gebruik ik nu ook al ruim vier weken.

  Succes met alles! Ik ben zo benieuwd hoe het gaat lopen voor ons.


  Zwaantje
  Bijdrager
  In reactie op: Vriend geeft dubbele signalen voor kindje #10232902 Quote

  @Olifantje Ja dat is heel fijn. We gaan lekker een weekje naar Overijssel, nog even ontspannen voordat ik weer aan het werk ga. Mijn vriend heeft gezegd dat ik na de vruchtbate periode de ovutesten wel met hem mag delen, maar niet van te voren. Hij wil mij niet teleurstellen als het klaarkomen ineens niet meer lukt, omdat hij druk voelt. Het gaat de laatste maanden juist steeds beter daarmee en dat willen we natuurlijk zo houden! Ik moet nog een weekje wachten. Die spanning is vreselijk!

  Voor jou nog even geduld dus, misschien kun je er vandaag zelf eens ontspannen over beginnen als hij die stap niet neemt? Blijft rustig, ook al is dat moeilijk! 


  Zwaantje
  Bijdrager
  In reactie op: Ovulatietesten lopen wederom op? #10232492 Quote

  Je hebt je piek nog niet gevonden denk ik. Dit was mijn piek van 5 augustus, ook met de sensitest en de digitale clearblue. Ik zou nog even doortesten!


  Zwaantje
  Bijdrager
  In reactie op: Nog geen ovulatie gevonden dag 21 #10232437 Quote

  Hai! 

  Mijn cyclus is gem. 28 a 29 dagen. Ik gebruik ook de ovutesten van sensitest en heb meestal rond dag 15/16 mijn piek en rond dag 17/18 mijn ovulatie. Ooit wel eens geprobeerd in de middag te testen? Bij sommige mensen duurt de piek 1 a 2 dagen, maar bij andere ook maar een paar uur. Ik gebruik naast de senitest ook een digitale clearblue als bevestiging. Zodra de sensitest knalt dan de cb er direct na om te kijken of deze een smiley geeft. Deze maand ging dit heel goed, ben nu aan het wachten op mijn NOD. 


  Zwaantje
  Bijdrager
  In reactie op: Vriend geeft dubbele signalen voor kindje #10232218 Quote

  @Olifantje Ja dat zou echt een heel leuk verhaal zijn! Deze maand ging ook alles perfect voor mijn gevoel. Duidelijke piek gevonden, dus ook op de juiste dagen kunnen klussen. Mijn vriend wil steeds meer weten en praat er ook regelmatig uit zichzelf over etc. 

  Ik kan volgende week vrijdag op zijn vroegst testen en neem sowieso setje testen mee op vakantie (in Nederland), dus nog even geduld. Ik houd je zeker op de hoogte! Jullie ook veel succes komende week. Ik heb goede hoop voor ons. 


  Zwaantje
  Bijdrager
  In reactie op: Vriend geeft dubbele signalen voor kindje #10232187 Quote

  @Olifantje Alsof het zo zou moeten zijn haha! Dan kun je maandag en dinsdag direct aan de slag. Fijn dat hij geen reden meer ziet om het niet te doen en leeftijd blijft uiteindelijk ook maar een getal. 

  Mijn cyclus is eigenlijk elke maand gelijk. Meestal 28 a 29 dagen en ik heb mijn LH-piek vaak rond de dag 16 en eisprong rond dag 17/18. Ik hoop echt dat het raak is nu, vind het wachten heel moeilijk haha! En mocht het gelukt zijn dan hebben we ons kindje verwekt op mijn vriend zijn 30e verjaardag. Dat vind ik toch wel grappig!