Nodes

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Nodes
  Bijdrager
  In reactie op: Baby en boerenkool #10270540 Quote

  Hey! 

  Toevallig heeft mijn zoon dat gisteren nog op. Heb het toen opgezocht, maar kon niks vinden. Dus gewoon geprobeerd en hij vind het hartstikke lekker. Nu 3x op een hij krijgt er niks van, dus blijf het lekker voor hem maken. 

  Hij is ook net 8 maanden 


  Nodes
  Bijdrager
  In reactie op: Pril zwanger #10266779 Quote

  Ik weet het ook sinds 4 dagen! Volgens mijn berekening 20 juli uitgerekend. 10 december de eerste echo, dus super leuk en spannend weer! 


  Nodes
  Bijdrager
  In reactie op: Striemen en jeuk wat te doen #10266547 Quote

  De verloskunde rade mentholgel aan om het te verkoelen. Geen idee meer waarom, maar dat durfde ik niet te smeren. Dus geen ervaring of het ook echt helpt. 

  Wat hielp wel… Ik smeerde meerdere keren per dag rituals bodylotion, in bad of juist koud. En probeer er echt af te blijven. Hoe meer je krabt hoe erger het wordt.

  Succes, ik weet hoe vervelend het is


  Nodes
  Bijdrager
  In reactie op: Kant en klare fruit/groentehap #10266412 Quote

  Hey! 

  Het kan ook geen kwaad. Het geven van 1 soort per keer is om ze aan de smaak te laten wennen. Zo kan je ook goed zien welke soort ze wel of minder lekker vinden. 

  Bij de potjes fruit maakt het weinig uit, dat smaak naar mij mening toch bijna allemaal hetzelfde


  Nodes
  Bijdrager
  In reactie op: Olie striemen #10265956 Quote

  Smeren helpt echt niet. Ik heb gesmeerd omdat ik dat gewoon fijn vond. Maar ben geëindigd als een zebrapad


  Nodes
  Bijdrager
  In reactie op: 1 week overtijd plus symptonen.. #10265673 Quote

  Spannend zeg! Kort op elkaar is juist super leuk. En je zit nog volledig in de luiers, dus kan meteen door 😉 en tegen de tijd dat het geboren wordt is je zoontje al bijna 2, dus een stuk zelfstandiger dan nu.

  Ik ben nu zelf 5 dagen overtijd. Zondag had ik ongesteld moeten worden, maar nog steeds niks. Zondag in de middag een negatieve test. Dus morgen testen we opnieuw, hoop het zo! Ik heb ook al een zoontje van maart 2019


  Nodes
  Bijdrager
  In reactie op: Extreem droge huid #10265213 Quote

  Oh en onze zoon gaat 2a3 keer per week onder de douche en soms mee in bad. Van het bad met badolie heeft hij niks, maar van het douche altijd wel plekjes die erger worden. En dan gewoon met de hand wassen, van wassen met washandjes gaat z’n huidje ook stuk.

  Geef je borstvoeding? Dit kan je er ook overheen smeren, dat werkte hier ook goed


  Nodes
  Bijdrager
  In reactie op: Extreem droge huid #10265211 Quote

  Wat voor zalf gebruik je precies? Ik heb voor de erge plekken triamcinolon en om te voorkomen cetomacrogol. Dit smeer ik op buik, rug en knieholtes iedere keer als ik hem verschoon. Zeker nu het weer veranderd wordt het erger, maar ook bij tandjes of verminderde weerstand moet ik meer smeren.

  Olie verergerde het hier alleen maar. Je kan eczeem huidjes het beste vet houden met cetomacrogol of lanette crème. Deze zijn ook te koop bij de drogist of apotheek. Anders gewoon terug gaan naar de huisarts, dan kan je misschien een zwaardere zalf krijgen.

  Ik heb het zelf als cadeautje na de bevalling over gehouden. En ik kan je zeggen dat het echt vreselijk jeukt… Dus smeren, smeren, smeren is mijn advies