Farinda

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Farinda
  Bijdrager
  In reactie op: Innestelingsbloeding of toch ongesteld? #10232921 Quote

  Hier ook sinds gisteren 5 dagen voor NOD bloed verlies.. Helder rood.. Afwachten maar 


  Farinda
  Bijdrager
  In reactie op: NOD 13 augustus #10232518 Quote

  @marrii nee het is natuurlijk niet lang en het kan nog langer duren maar door die extreme cyclus wordt je gewoon niet blij, want zoals nu ben ik 5 maanden verder en heb 2 cyussen gemist die andere wel hebben.

  @naliefa ah zeker niet leuk! En dat wat je voelt met andere zwangeren dat is heel normaal, dat hebben zoveel dames.. Het is ook heel spannend allemaal en je hebt iedere x zoveel hoop. Ik hoop dat je je weer kunt klaar zetten voor de volgende ronden! 


  Farinda
  Bijdrager
  In reactie op: NOD 13 augustus #10232444 Quote

  @marrii en ik hoop uiteraard voor jou ook dat het raak is! 


  Farinda
  Bijdrager
  In reactie op: NOD 13 augustus #10232443 Quote

  @marrii awh.. Niet leuk om te horen.. Ik weet nooit zo goed hoe te reageren dus, sorry. Maar wel fijn dat je het kunt oppakken en wees vooral blij met je cyclus. Als het voormij nu niet raak is, in ronde 3 dan heb ik pas over 64 dagen de uitslag van ronde 4..ik heb een extreem lange cyclus maar wel een goede sprong gelukkig. 


  Farinda
  Bijdrager
  In reactie op: NOD 13 augustus #10232420 Quote

  @marrii dat gevoel herken ik.. Hoeveelste ronden is het van jou? Dit is mijn derde ronden pas, wel pas de eerste ronden waarbij ik mijn ovulatietesten goed heb gebruik en een duidelijke piek heb gevonden. Ook een cyclus met veeel minder klachten/symptomen 


  Farinda
  Bijdrager
  In reactie op: NOD 13 augustus #10232394 Quote

  @marrii ik vind het zo lastig om te testen.. In de middag denk ik had ik maar getest vanochtend en morgen vroeg denk ik nee niet doen.. Is jezelf blij maken met een doden mus.. Ben zo bang voor een negatieve test. En jij? 


  Farinda
  Bijdrager
  In reactie op: NOD 13 augustus #10232361 Quote

  @sjemm gefeliciteerd!! Wat een leuke verassing en hoe speciaal eigenlijk dat je niet iets door had!

  Zojuist heb ik alles gelezen omdat mijn NOD de 14e is. In tegenstelling tot de vorige twee rondes heb ik nu geen gevoelige borsten en maar 3 dagen krampen gehad. Ben wel sinds 7dpo erg moe dat is onbekend en gister 9 dpo rugpijn, helemaal onder in de rug en een opgeblazen/gespannen gevoel in me onderbuik. Vanochtend in eens toch wat kwampjes. En oja, 7 dpo had ik ook een gedeelte van de dag veel slijm verlies wat me eerder niet opgevallen is. Ik ken me lichaam nauwelijks dus verwacht een negatieve test. De rugpijn is er nu nog wel, maar alleen als ik te snel ga zitten ofzo en ik had vanochtend even random een bloedneus wat ik normaal echt nooit heb.

  Trouwens aan alle andere meiden die helaas ongesteld geworden zijn, heel jammer.. Ik begrijp echt heel goed dat je je nu weer rot voelt omdat je weer een ronde in gesleurt wordt. 


  Farinda
  Bijdrager
  In reactie op: Teunisbloemolie capsules kruidvat #10225841 Quote

  @kersencake wel eng idd.. Maar we gaan het zien, ik kan niet meer dan proberen

   

  @knuffeltjee spannend, hopelijk levert het idd een mooie positieve test op!

   

  Dankjewel voor de tip allemaal, zodra ik me ovulatie heb, zal ik ermee stoppen. Me ovulatie komt nu ergens er aan heb ik het idee, als ik me lichaam moet geloven. Nog even door testen met ovulatietesten en dan zullen we het weten