Farinda

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Farinda
  Bijdrager
  In reactie op: NOD oktober 2019 #10259791 Quote

  Zwindo begrijpelijk dat dit binnen komt.. Voor niemand is zulk nieuws leuk. Maar bekijk het een klein beetje positief, ze gaan een plan maken en er is nog groen licht. Knuffel voor jou!

   

  Hier vannacht ongesteld geworden, we gaan ook door naar ronde 7 in november. 


  Farinda
  Bijdrager
  In reactie op: NOD oktober 2019 #10259435 Quote

  Zonnebloem klopt, nog even wachten. Denk niet dat het wat wordt deze ronde


  Farinda
  Bijdrager
  In reactie op: NOD oktober 2019 #10259429 Quote

  Ik voel me zo raar vandaag.. 

  Borsten alsof ze gekneust zijn als ik ze induw.. Verder normaal.. Wel gevoelige tepels. Lage rugpijn, opgeblazen gevoel en spanning in de buik. Geen krampen ect meer. En duizelig en heftige hoofdpijn.. Zit nu 12 dpo ongeveer test op 9/10 dpo was negatief..

  Pff.. Zit er echt een beetje doorheen omdat ik me zo rot voel en dat al de hele dag.. Ben echt op voor vandaag


  Farinda
  Bijdrager
  In reactie op: NOD oktober 2019 #10259116 Quote

  Jonge mama zou wel heel leuk zijn en ook een klein leeftijds verschil is leuk! Fingers crossed dat de test positief is. 


  Farinda
  Bijdrager
  In reactie op: NOD oktober 2019 #10259068 Quote

  Niekepieke het kan dat je zwanger bent.. Maar alleen een zwangerschapstest kan je dit vertellen. Hup naar kruidvat en een zwangerschapstest halen.. Ik zou gaan voor de 2voor 5 euro van kruidvat die zijn gevoelig en betrouwbaar. Zijn cassette testen. 

  Zwino ik begrijp je wel dat je het fijn vind dat het onder zocht wordt, want zo lang geen ongesteldheid ect is toch wel raar. Maar die positieve test is ook wel raar


  Farinda
  Bijdrager
  In reactie op: NOD oktober 2019 #10259043 Quote

  Zwindo echt.. Een witte test…na z’n overduidelijke streep… Dat kan toch niet.. Cusme sta echt een beetje met open mond je verhaal te lezen.. Gaat het een beetje? 


  Farinda
  Bijdrager
  In reactie op: NOD oktober 2019 #10258999 Quote

  Suzen wel leuk dat je blijft volgen! En 4 november duurt nog eventjes. Ik hoop voor jou dat het ook snel raak mag zijn. Ik ben er ook vrij veel mee bezig en dit is ronde 6, begrijp echt wat je bedoelt. Van een kant wil je het niet zoveel er mee bezig zijn maar het lukt ook niet om er niet aan te denken. 


  Farinda
  Bijdrager
  In reactie op: NOD oktober 2019 #10258954 Quote

  Suzen ik denk maandag als ik het volhoudt om te wachten met testen maar het is beter van wel want hcg verdubbelt niet snel zeggen ze. Zou het wel heel apart vinden als het zo is, want we hadden mijn eisprong nog niet verwacht en door tijd gebrek toch wel 1 week niets gedaan qua klussen en pas bij de eerste positievetest wel geklust maar ze zeggen dan dat het oud slecht en dood zaad is maarja er hoeft maar eentje de lucky one te zijn. Maar door dat tijd gebrek en geen goed zaad denk ik wel ongesteld te worden. Wordt trouwens ons eerste kindje dan.    Zit jij ook op het wachtbankje?