Mandareintje

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Mandareintje
  Bijdrager
  In reactie op: Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is #10254719 Quote

  Ik heb me een tijdje wat meer afzijdig gehouden om het los te laten, is heel goed gelukt. Helaas wel ongsteld vandaag maar ik had 0,0 de verwachting dat het gelukt was dus heb er dit keer minder moeite mee lijkt wel. 

  Wat een heftig bericht Bo-Belle.. gecondoleerd. Ik wens jou en de rest van je familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Hopelijk kun je snel wat meer rust vinden, het is een heftige periode voor je zeg. Je krijgt veel voor je kiezen zo. Pas je goed op jezelf? *knuffel* 


  Mandareintje
  Bijdrager
  In reactie op: Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is #10252781 Quote

  Wat ga je lekker op en neer hè mttm, heel herkenbaar hoor. Misschien is het ook wel een soort zelfbescherming? Wel super dat je er relaxt onder bent! En respect voor je geduld haha. 

  Hier gaat ie ook rustig. Klein weekje nog tot mijn NOD, die is zondag. Heb erg gebaald van de slechte zaaduitslag van mijn vriend. Valt gewoon in de categorie sterk verminderd vruchtbaar. En nu ligt ie ziek en met koorts naast me op de bank. En het enige wat ik kan denken is neeeee dalijk nog slechter zaad. Voel me zo schuldig dat ik dat denk. Echt erg hè? 


  Mandareintje
  Bijdrager
  In reactie op: Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is #10251308 Quote

  Ohhh wat spannend Lapjesendraadjes… mijn duimen draaien hoor!!

  Toch doorgegaan met temperaturen dus? 😉


  Mandareintje
  Bijdrager
  In reactie op: Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is #10251246 Quote

  Waauwww tralala!! Wat een goed nieuws! Geeft echt hoop dat het gewoon nog kan lukken na zo’n tijd… hopelijk heb je een fijne zwangerschap! 


  Mandareintje
  Bijdrager
  In reactie op: Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is #10250129 Quote

  Ahh nee Knuffeltje.. wat balen!! Ik duim dat je snel duidelijkheid krijgt, het liefste in de vorm van een positieve test!

  Ik heb vandaag weer mn IUI gehad. 1 eitje was al gesprongen en de andere was er nog, 23mm ofzo. Helaas was het zaad van mn vriend een heel stuk slechter, maar 1,6 miljoen na opwerken, dus daar baal ik wel heel erg van. Ik weet het, het kan gewoon, maar ik dacht altijd dat het aan mij lag en dat mn vriend prima zaad had. Nou nu even niet, dus… 


  Mandareintje
  Bijdrager
  In reactie op: Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is #10249902 Quote

  Ohh wat spannend weer allenaal zeg!! Heb je al getest knuffeltje? En nog ‘speciale’ pannekoeken gehad? Ben zo aan het duimen!


  Mandareintje
  Bijdrager
  In reactie op: Clomid #10249239 Quote

  Hi vikjuh ja klopt, dat heb ik gehad. Had een cyste en moest toen een ronde overslaan. Na een week was de cyste weg. Hij was toen 2,5 cm


  Mandareintje
  Bijdrager
  In reactie op: Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is #10248882 Quote

  Ahhh shit Bo-Belle!! Wel goed dat je de dokter gebekd hebt en dat je nu een verwijzing hebt. Ik duim voor je dat het geen 5 weken duurt… overigens had ik ook een verwijzing van mijn partner nodig

  Knuffeltjee wat spannend!! Ik weet hoe moeilijk het is om niet constant te hopen en op alles te letten die laatste week.. hoop dat het lukt om wat afleiding te zoeken! 

  Vandaag weer follikelmeting gehad, ze waren nu 14 en 15mm en eentje van 10mm die waarschijnlijk noet meegroeit. Donderdag weer een echo en dan vrijdag of zondag de IUI (cd 14 of 16). Mn eitjes groeien deze ronde iets langzamer want voorheen had ik op dag 12 en dag 13 de iui.