MoiX

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • MoiX
  Bijdrager
  In reactie op: Flessen niet meer leeg #10267447 Quote

  Mijn dochtertje dronk de 1e week na de inentingen ook minder BV uit de fles. Tijdelijk van 170cc naar 120-150cc gegaan. Maar na een week trok dat gelukkig weer bij. Er waren toen wel meer veranderingen: ik ging zelf weer werken. Start kdv/oppassen van opa’s en oma’s. Ik weet niet zeker of het met de vaccinaties te maken had, maar het was wel in dezelfde periode. 


  MoiX
  Bijdrager
  In reactie op: Contact met andere kersverse mama’s #10247820 Quote

  Leuk idee! Ook ik klets graag mee. Ons dochtertje is nu 5 weken. 


  MoiX
  Bijdrager
  In reactie op: Baby 5 weken en voeding #10247636 Quote

  Onze dochter is vandaag 5 weken. Sinds zij boven de 4kg zit (en dus goed was aangekomen), mocht er van het cb ‘s nachts maximaal 8u tussen de voedingen (bv) zitten. 

  Eerder moesten we haar wakker maken en was t een heel gedoe om haar midden in de nacht te laten drinken. Maar nu mogen we haar al 2 weken laten doorslapen totdat zij zich meldt. 

  Lekker laten doorslapen dus. 


  MoiX
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10244455 Quote

  Hin: van harte gefeliciteerd met jullie dochter❤️. Nu lekker thuis samen gaan genieten. 


  MoiX
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10243598 Quote

  Hopelijk ben je inmiddels bevallen Hin!

  En anders nog veel succes. Zet ‘m op. 


  MoiX
  Bijdrager
  In reactie op: Schoonouders….. #10243301 Quote

  MikkieX: heftig hoor. Ik vind het niet meer normaal gedrag, ook al zijn ze erg enthousiast. Mijn advies is om proberen grenzen aan te geven, al is dat naar je schoonouders wel moeilijk. 

  Ik heb ook overenthousiaste schoonouders, mn schoonmoeder. Mijn vriend heeft hen tijdens de zwangerschap al meerdere malen moeten bijsturen. (zal je de details besparen)  Tegen de tijd van mijn verlof was zij meer gespannen dan ik voor alles. (lag er van wakker, helemaal hyper). Dat kregen wij ook steeds mee; niet zo handig en fijn.

  De eerste weken zijn er al verschillende ‘incidentjes’ geweest. De eerste dagen was ik zelf nog te ziek en te druk met onze dochter op de high care om me er heel druk over te maken, maar achteraf doe ik dat alsnog….  Momenteel lopen we er nog tegenaan dat zij meer op bezoek willen komen dan wij willen. Nu het beter met mij en de kleine gaat, willen we ook vrienden zien en mijn schoonmoeder vindt het heel lastig dat zij dan een aantal dagen moet wachten en wij hen niet wekelijks over de vloer willen (ze moeten een uur rijden, dus een bezoekje is niet ‘even’). Aan de telefoon kan ze dan echt snikken, dat maakt t voor ons niet gemakkelijker. Gelukkig staat mijn vriend er hetzelfde in als ik en probeert hij zijn ouders nu een beetje ‘ op te voeden’ met hoe wij het willen. Zijn moeder geeft vaak aan ‘ bij haar zussen en vriendinnen gaat t zo, dus zo hoort t… ‘. Maar ja, wij willen de dingen op onze manier. De eerste weken hebben we ons nog best wat aangepast aan hen, maar dat gaan we nu dus niet meer doen. Dat kost mij echt teveel energie en frustraties…


  MoiX
  Bijdrager
  In reactie op: ❣ Baby's geboren in Augustus ❣ #10243285 Quote

  Ook ik vind het leuk om mee te kletsen hier. Onze Anna is 16 augustus geboren na een pittige bevalling. We hebben daarna nog een week in het ziekenhuis doorgebracht (high care en later gewone afdeling).de eerste dagen thuis waren nog pittig omdat ze toen nog uit de negatieve spiraal moest komen. Gelukkig begon ze vanaf dag 9 aan te komen en bij het extra weegmoment bij 3 weken zat ze inmiddels boven haar geboortegewicht. Daar waren we extra blij mee omdat ik borstvoeding geef en het dan natuurlijk niet duidelijk is hoeveel ze precies binnen krijgt.

  Strekken of juist spartelen met de beentjes herken ik ook van krampjes. Dan is troosten idd heel moeilijk. 

  De eerste week thuis had ze nog moeite om zich goed op temperatuur te houden. Wij moesten haar dikker aankleden dan de meesten van jullie (als ik dat zo lees). Gelukkig gaat dat nu beter, maar ik vind het soms nog wel lastig hoeveel laagjes ik haar moet aandoen. 


  MoiX
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10242735 Quote

  Van harte gefeliciteerd! 

  Wat fijn dat jullie nu ook lekker kunnen genieten van jullie wondertjes 💙❤️. Succes met herstellen.