KL-E

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • KL-E
  Bijdrager
  In reactie op: Wanneer papa mama zeggen #10250678 Quote

  Mijn zoontje is 14 maanden en zegt ook nog geen woordjes. Hij wijst en zegt dan iets van diesjh 😂 

  Komt allemaal vanzelf! Geen zorgen om maken. Ieder zn eigen tempo! 😄


  KL-E
  Bijdrager
  In reactie op: Baby 6 weken, huilt elke avond #10245247 Quote

  Hoort er allemaal bij! Poeh, heb savonds wat rondgereden, gewandeld en gewiegd, pffff… Hier werd t op een gegeven moment wel minder heftig, maar het huiluurtje in de avond heeft hij echt nog wel lang gehad. Hij is nu 13 maanden en het huiluurtje is er dan niet meer, maar door de vermoeidheid is het aankleden na de douche hier altijd drama haha! Scheelt dat dat maar n paar miniten duurt!

  Doen waar jouw kleintje het meeste baat bij heeft. Je kunt haar echt nog niet verwennen hiermee, dus lekker bij jullie nemen en baar helpen alle prikkels van de dag te verwerken!


  KL-E
  Bijdrager
  In reactie op: Dagschema 12 maanden #10244052 Quote

  Mijn zoontje is 13 maanden

  6.00 uur wakker. Hij moet echt even wakker worden, lekker tutten voor de tv (babytv).

  6.30 uur of 1 boterham met beleg en beker melk. Of een kommetje havermoutpap met rood fruit (vaak blauw bessen).

  8.30/9.00 uur naar bed. (Probeer vaak 9.00 uur te rekken, maar lukt meestal niet).

  9.30/10.00 uur fruit (net wat we in huis hebben, lust alles)

  12.00 uur 1/1,5 boterham met beleg en beker melk.

  13.00 uur slapen.

  15.00 uur wakker. Weer echt even bijkomen voor de tv met nog n beetje fruit, tomaatjes of smoothie 😄

  18.00 uur warm eten. Dat wat de pot schaft. Hij lust nog alles gelukkig!

  19.00 uur in de douche

  19.15 uur fles 180+4 schepjes ( doen er minder schepjes in), tandjes poetsen.

  19.30 uur naar bed.

  Hier de gehele dag door water. Een enkele keer n beetje roosvicee, maar dat is eigenlijk maar zelden.


  KL-E
  Bijdrager
  In reactie op: Gaat het vroege wakker worden ooit over? #10240902 Quote

  @chantal, wat fijn dat ze er niet ziek van is geworden! 

  Ooh ja heel herkenbaar dat huilen als hij iets niet mag! Hij gaat dan al zijn pruillipje op zetten en dan begint t lipje te trillen en dan gaat het alarm af, hahaha! Ik moet er ook stiekem wel om lachen altijd..😂

  Mijn zoontje is ook sinds 2 weken aan t lopen geslagen. Is idd zo leuk! Hij loopt nu ook de hele dag en als hij dan zijn evenwicht even verliest en op zn billen valt, zegt hij altijd ‘oef’ met n grote lach op zijn gezicht. Zo grappig!

   

  @joessie, wat fijn dat je een heerlijke week hebt gehad! Dat geloof ik dat je elkaar echt goed leert kennen zo!

  En ook erg lief van je zoontje dat hij de hele week heeft doorgeslapen! 😄

  Mijn zoontje is op t moment erg verkouden. Heel erg snotterig en moe de hele tijd. Gewoon niet fit. Had vannacht ook erg slecht geslapen. Hadden vannacht en nu ook btw, een ui naast zijn bedje gelegd. Dat scheelt wel enorm gelukkig. We hebben nu ook zijn bedje schuin gezet, dus hopelijk slaapt hij vannacht wat beter!

   

  Hij had vandaag voor t eerst zijn eerste schoentjes aan! Was wel wennen, want in t begin ging hij kruipen, maar later liep hij er toch oo. Hij vindt het vooral interessant zijn schoentjes 😄


  KL-E
  Bijdrager
  In reactie op: Gaat het vroege wakker worden ooit over? #10239988 Quote

  Hahaha, ik stop m ook altijd t speentje in de mond als hij weer aan t knarsen is 😂 Zeker niet de beste oplossing, maar t stopt wel haha! Poeh! Een hele week alleen met je mannetje, pittig lijkt me! 😅

  Toevallog had mijn zoontje n paar nachten geleden weer n onrustige nacht met veel gehuil en niet willen/kunnen slapen. Verder gaat het hier nog steeds prima!

  Ik ben heel benieuwd hier naar de 14 maanden prik. Mijn zoontje krijgt m pas over n maand.


  KL-E
  Bijdrager
  In reactie op: Gaat het vroege wakker worden ooit over? #10237381 Quote

  En hoe heeft ze gereageerd op t prikje? Veel last van gehad?

  Ja mijn vriendinnen hebben ook kindjes rond dezelfde leeftijd ongeveer, dus lekker vaak koffie drinken hahaha! En ik ga 1x per week babyzwemmen, daar zijn ook altijd veel kindjes van zijn leeftijd!


  KL-E
  Bijdrager
  In reactie op: Gaat het vroege wakker worden ooit over? #10236886 Quote

  @joessie, nou dat begrijp ik wel hoor! Ik denk dat ik ook niet echt n minibaby mens ben haha. Hoewel t ook wel heerlijk was om 6.00 uur sochtends in alle vroegte alleen beneden te zijn en dan zo’n slapend hummeltje op mn borst.. Maar goed, dat is ook al weer heel snel weg haha! Nee heerlijk nu deze tijd!! 

  Ooh ja, gefeliciteerd nog!!! Heb je een leuke dag gehad? Heeft hij lkkr genoten?

  Weet jij wat je kunt doen tegen t tandenknarsen? Zal wel niks zijn wrs…

   

  @chantal,ooh vervelend, beetje grieperig dus? Fijn dat ze al langer slaapt! En ja, hier ook wel eens n uitschieter naar 6.30/7.00 uur. Zelden, maar hoe heerlijk is dat zeg!!

   

  Mijn zoontje gaat 1 dag naar mn ouders en 1 dag schoonouders. Mijn man is ook 1 dag thuis en ik 2 dagen. Opvang zou ik graag willen, maar financieel niet haalbaar voor ons op t moment helaas! Wie weet in de toekomst, anders straks naar de peuterspeelzaal! 😄


  KL-E
  Bijdrager
  In reactie op: Gaat het vroege wakker worden ooit over? #10235524 Quote

  @joessie, jazeker wel fijn dat we weten waar het van komt! Oooh jaaa, een goede nachtrust heeft zeker veel invloed op je hele gemoedstoestand!! Wat vervelend dat je het 2e jaar niet zo vee hebt kunnen genieten! Kwam het vooral door het slaapgebrek of was er een andere oorzaak?

  Fijn dat je nu zo lekker aan het genieten bent! Ben ik hier ook wel echt hoor! Hij ontwikkelt zich ook zo hard!

   

  @chantal, ja is ook echt zielig! Vind het verschrikkelijk als hij dat heeft! Krijg dan echt een steen in mijn maag en zou t liefste n potje met hem mee janken!

  Is jouw dochtertje nog uit logeren geweest? Ik snap we dat je twijfelt, maar vaak doen mensen het graag voor je! Zij kunnen best wel n keer tegen n gebroken nachtje!

  Nou, mijn zoontje zit ook altijd wel wat vroeger in zijn sprong. Meestal 1 a 2 weken. Maar hij is nog maar net uit zn vorige, dus heb nog ff haha! Hij heeft met momenten dat hij zich weer ff niet zo goed zelf kan amuseren. En idd vooral tijdens een sprong. Maar gelukkig ook heel vaak wel!

  Hij doet sinds n paar dagen wel de hele tijd knarsetanden. Wat een verschrikkelijk naar geluid is dat!!! Doen jullie kindjes dat ook?

   

   

  Het slapen gaat voor de rest gelukkig wel beter! Meestal meldt hij zich tegen 6.00 uur en hoef ik er bijna niet meer uit! Heel af en toe n keer het speentje weer geven, maar dan slaapt hij daarna vrijwel meteen verder ! En bij jou? Is jouw dochtertje nog steeds 5.00/5.30 uur wakker? En hoe gaat t met lopen? Nog steeds n paar stapjes, of al iets meer?