lepeltjelepeltje

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • lepeltjelepeltje
  Bijdrager
  In reactie op: Elke cyclus van 45 min wakker #10256995 Quote

  Oh en hij slaapt ook alleen nog maar in zijn eigen bed, niet meer in de wagen of draagdoek. Wil teveel om zich heen kijken. Dat is niet erg als we thuis blijven, fijn zelfs, maar als we op pad gaan is het dan niet slapen en op een gegeven moment oververmoeid krijsen. Is dat herkenbaar en is dat een fase? Zit nu wel erg aan huis gekluisterd met rust, reinheid, regelmaat. Wat prima is, maar op een gegeven moment hoop ik dat t iets losser kan/wordt… 


  lepeltjelepeltje
  Bijdrager
  In reactie op: Elke cyclus van 45 min wakker #10256994 Quote

  Oh 


  lepeltjelepeltje
  Bijdrager
  In reactie op: Welk merk flesvoeding #10256987 Quote

  We gebruiken hipp, net als belangrijkste voordeel dat het niet klontert! Kruidvat en Jumbo raakte de flesspeen van verstopt! 

  Verder geen verschil gemerkt, op kdv gerbuiken ze ook hipp. Wel duur helaas…

  hoe is hero qua klontering?


  lepeltjelepeltje
  Bijdrager
  In reactie op: Baby 3a4 weken meenemen naar feest #10256771 Quote

  Waarschijnlijk zit je er zelf ook niet op te wachten. Je bent dan nog noet hersteld en volledig in je bubbel. Zou niet gaan.


  lepeltjelepeltje
  Bijdrager
  In reactie op: Baby’s geboren in juli 2019 ❤️ #10256087 Quote

  Lijkt me wel pittig, LimburgsKindje, de nachten nog elke 2/3 uur op. Dat is nu ook even bij ons zo, sprongetje ofzoiets, en ben meteen weer gesloopt! Ontwen je dan snel. Ik zou ook lekker doorgaan met borstvoeding hoor! Heb ook ondervonden hoe onzeker je (gemaakt) wordt terwijl het eigenlijk niet nodig is. We willen dingen veel te veel controleren nu met voeding en slaap. Zelf ben ik overigens ook een enorme controlfreak haha, dus ik ben precies zo. Je weet dat je een baby moet volgen, maar toch blijf ik proberen er invloed op uit te oefenen door voedingstijden, hoeveelheden, etc.

  Enige waar ik echt heel erg achtersta is de hoeveelheid dutjes en slaap. Hij kan gewoon maar een uur wakker zijn tussen de voedingen en dan is hij weer moe. Bij de opvang stonden ze daar van te kijken, maar beter leggen ze hem op bed, want anders heb ik een oververmoeid kind. 


  lepeltjelepeltje
  Bijdrager
  In reactie op: Baby’s geboren in juli 2019 ❤️ #10255762 Quote

  He Zoe! Leuk dat je er weer bent!

  omrollen doet ie echt nog niet hoor! Ook geen pogingen. Hij is wel sterk met zn mel en wil alleen maar zitten, liggen is stom, haha. Hij is nu 14 weken en volgens mij is de horrorsprong 4 begonnen… al 3 nachten op rij continu wakker en kreunen. Ben doodop. Ook is hij wat minder vrolijk. Drinken gaat vooralsnog goed.

  Hij heeft wel zn vaccinaties gehad deze week, maar daar was hij verder niet ziek van, dus denk echt die sprong…

  ik werk weer sinds deze week en vind het heerlijk! Werk nog maar 2 dagen dus goede combi van thuis en werk! Even hoofd bij iets anders. Voel me ook normaler daardoor, weer andere gesprekken enzo. Misschien dat dat ook bij jou helpt Zoe, iets anders doen, even het moederschap doorbreken! 

   


  lepeltjelepeltje
  Bijdrager
  In reactie op: Baby huilt tijdens voeden #10255180 Quote

  Ja misschien… maar volgens mij is t sprongetje rond 12 weken niet heel intens, meer die erna komt. Maar klinkt knderdaad wel erg als een sprongetje met niet drinken, rond gedragen worden en handkes bestuderen… misschien even met t cb bellen? 


  lepeltjelepeltje
  Bijdrager
  In reactie op: Slapen baby 13 weken #10254576 Quote

  Herkenbaar verhaal! Ons zoontje huilde ook heel veel en sliep nauwelijks en nu gaat het met beide supergoed! Wij hadden contact met een kinderfysio, die ons ook adviseerde hem in bed te leggen. Hij slaapt daar nu heel goed, wel altijd met 5 minuten huilen voor hij in slaap valt. Dat is niet erg hoor, niet schuldig voelen! Omdat onze baby zo alert is en alles opneemt denk ik dat het prikkelverwerking is, misschien ook bij jouw kindje. 

  Ik had veel aan het baby in een droomritme boek en ‘regelmaat en inbakeren’, misschien vind je dat ook herkenbaar om te lezen en interessant om door te nemen. 

  Het is geenszins zielig dat je je baby laat slapen, ze hebben het nodig! Het is spms wel lastig om ze neer te leggen omdat ze dan gaan hulen (hij begint vaak al als zn slaapzak aanmoet… dan breekt je hart echt), maar als ie dan lekker slaapt en vrolijk wakker wordt, dan denk je wel ‘oh ja, hij had het nodig!’