Duffel

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Duffel
  Bijdrager
  In reactie op: September 2020 ❤ #10286612 Quote

  Dank je Bo-Belle! We vertellen het vandaag aan mijn schoonouders en morgen aan mijn ouders. Ik vond het wel fijn om dat kloppende hartje te zien, maar nu vind ik het wel heel leuk om te vertellen!


  Duffel
  Bijdrager
  In reactie op: September 2020 ❤ #10286393 Quote

  Ik ben net terug van de echo. We hebben een kloppend hartje gezien! Ik ben ongeveer 7,5 week zwanger nu. Het beeld was niet heel scherp omdat het ver naar achteren ligt, maar gelukkig was het hartje heel duidelijk! Over 2.5 week de termijnecho. Zo blij!


  Duffel
  Bijdrager
  In reactie op: September 2020 ❤ #10286210 Quote

  Gefeliciteerd allemaal! Ik heb morgenochtend mijn eerste echo. Ik vind het zo spannend! Ik weet niet precies hoe ver ik ben door een onregelmatige cyclus, maar als het goed is zouden we een hartje moeten kunnen zien kloppen. Ik hoop het zo!


  Duffel
  Bijdrager
  In reactie op: Zwangerschap bekendmaken aan klas #10284643 Quote

  Ik had een website gevonden waar je een woordzoeker kan maken. Als oplossing had ik “juf …. Is zwanger”. Was een heel groot succes!


  Duffel
  Bijdrager
  In reactie op: Baby sokken met anti slip #10283688 Quote

  Ik heb ze van Happy socks, ook prima sokjes!


  Duffel
  Bijdrager
  In reactie op: September 2020 ❤ #10283684 Quote

  Hoi allemaal,

  Ik kan het niet geloven, maar had vandaag ineens een positieve test in mijn handen. Ik heb een heel onregelmatige cyclus maar het lijkt erop dat ik dan al zo’n 6 a 7 weken zwanger ben. 

  Dat is wel bijzonder, gezien wij ons eerste kindje dmv icsi hebben gekregen. De kans om spontaan zwanger te worden was verwaarloosbaar klein, maar dat is nu dus toch gebeurd!

  Ik heb volgende week al een echo omdat mijn cyclus zo onregelmatig is. Ik hoop zo dat alles goed zit! Ik kan het echt niet geloven nog

   

   


  Duffel
  Bijdrager
  In reactie op: Tot welke leeftijd box? #10263723 Quote

  Mijn zoontje is 12 maanden en speelt graag in de box. Hij heeft daar veel meer rust, gaat dan heerlijk een boekje liggen lezen. Op de grond wordt hij continu geprikkeld om iets te gaan doen. Ik laat hem dus nog even staan totdat hij er niet meer in wil


  Duffel
  Bijdrager
  In reactie op: Hoeveel flesvoeding 12 maanden? #10263722 Quote

  Overigens zegt het CB bij mij dat hij 300 ml melkproducten per dag moet. En het liefst s avonds geen flesvoeding omdat het zoet is, en dus slecht voor de tandjes. Mijn zoontje krijgt dus 2 flesjes, in de ochtend en in de middag.