Bo-Belle

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Bo-Belle
  Bijdrager
  In reactie op: September 2020 ❤ #10287203 Quote

  Gefeliciteerd met de nieuwe positieve testen! 🙂 

  Wat een gelukg dan ineens hè Daan, na 1.5 jaar. Wauw! Heb je al een echo gepland staan?

  En Tes ben je ook zwanger van je eerste kindje?

  KKKK poeeeh ik heb ook van mezelf al een flinke bos hout voor de deur (80G) en de week van 4-5 was heek heftig. Ben nu 6+1 en ze beginnen  langzaam weer gevoeliger te worden. Als ik op mn buikslaap moet ik alles inderdaad even goed regisseren 😉 hoop dat ze niet onwijs gaan groeien… 


  Bo-Belle
  Bijdrager
  In reactie op: Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is #10286737 Quote

  Wauw Mandareintje! dat zijn er inderdaad veel zeg! Vanaf wanneer zou het overstimulatie zijn dan eigenlijk? En zo spannend, maandag is al ZO dichtbij! 

  Fijn dat de krampen eindelijk zijn afgenomen lapjesendraadjes, dat het maar een goed teken mag zijn!


  Bo-Belle
  Bijdrager
  In reactie op: September 2020 ❤ #10286414 Quote

  Wauw, ontzettend fijn Duffel!! Lijkt me echt een mega opluchting! En over 2 welen de termijn is dan ook alweer lekker snel. 

  Hebben jullie het al aan iemand verteld?


  Bo-Belle
  Bijdrager
  In reactie op: Ervaringen iui traject #10286412 Quote

  Yes, de eerste IUI zwanger!  Met 1 eitje en onder de miljoen zaadjes… 🙂 het zal misschien een uitzondering op de regel zijn maar het kán dus zeker wel! 

  Ik heb nooit clomid gekregen, bij mij begonnen ze meteen met gonal volgens mij vanwege de slagingskans. Verder heb ik wel gewoon een normale cyclus en eisprong van mezelf. Gonal was puur coor het tweede eitje te laten springen (waar de dosis dus uiteindelijk te laag voor.bleek) Maar overal doen ze het weer net een beetje anders heb ik het idee.

  Ik baalde toen als een stekker want ik vind prikken echt heel eng. Maar na die instructie viel dat gelukkig alles mee! 

  Van de gonal had ik trouwens nul last. De eerste week na pregnyl wel gevoelige borsten en met vlagen misselijk. Dat zakte wel snel af, maar kwam dus net zo snel weer terug 😉


  Bo-Belle
  Bijdrager
  In reactie op: Ervaringen iui traject #10286375 Quote

  Hi!

  Wij hebben zelf 2.5 jaar geprobeerd om zwanger te raken. Het eerste jaar gebeurde er niks, het 2e jaar hebben we 3x een positieve test gehad maar werd ik toch op of vlak na nod ongesteld. Dus toch maar naar de huisarts. Het zaad van mijn partner is ook niet opperbest, plus onze leeftijd en duur dat we al bezig waren mochten we ook starten met IUI. 

  Het prikken leek me verschrikkelijk en ik zag er heel erg tegenop. De prikinstructie nam gelukkig al mijn angst weg en uiteindelijk viel het me alles mee. Wel had ik maar 1 follikel (we waren voorzichtig begonnen met gonal f 50eh) en was er na opwerking 0.8miljoen zaad over. Niet de allerbeste start dus. Ons werd al verteld dat als de volgende poging ook zo zou zijn we door zouden moeten naar ivf/icsi. 

  MAAR voor ons komt er dus voorlopig geen volgende keer want ik ben zwanger!! 🙂 ondanks de lage slagingspercentages en de slechte start is het gelukt. Hoop dat het jullie een hart onder de riem steekt.  Ben nu (on)geduldig aan het wachten tot we onze eerste echo krijgen. 


  Bo-Belle
  Bijdrager
  In reactie op: Gonal F + Ovitrelle #10286358 Quote

  Charlotte hier gaat nog steeds alles goed gelukkig! Begin nu wel de vermoeidheid en misselijkheid op te merken maar het is nog niet irritant. Nog een week tot de echo… 🙂 

  Kimster er liggen een boel eitjes klaar om te rijpen, bedoel je dat? Dan is het wel fijn dat ze rustig opbouwen ja, anders moet je straks overslaan ivm overproductie. Dat lijkt me helemaal erg!

  Jilla een pauze kan echt heel fijn zijn! Toen wij een jaar bezig waren zonder ook maar iets van resultaat ben ik op reis gegaan. Dit bleek een actief zika land waardoor we 3 maanden een break hebben gehad (de maand ervoor, tijdens de reis en een maand erna). Dat gaf me echt even weer tijd om ergens anders aan te denken en niet het leven maar een beetje te laten gebeuren terwijl je main focus zwanger worden is. Geen idee of dit bij jou zo was, maar hier wel iig… Maar doe vooral waar jullie aan toe zijn!


  Bo-Belle
  Bijdrager
  In reactie op: Gonal F + Ovitrelle #10286239 Quote

  Hè nee wat shit Charlotte! Verwen jezelf maar even de komende dagen!


  Bo-Belle
  Bijdrager
  In reactie op: September 2020 ❤ #10286238 Quote

  Wat spannend Duffel! Hoop op een mooi kloppend hartje:) en benieuwd hoe lang je dan zwanger bent haha!

  Super fijn EefH

  Runbabyrun toen ik 4 weken was (vrij zeker te pinpointen doordat ik via IUI zwanger ben geraakt) gaf de clear blue ook 1-2 aan. Exact een week later was dat al 3+ (ipv 2-3). Komt volgens mij omdat je urine niet elke keer even geconcentreerd is en er in het prille begin dus nog wat verschil kan zijn. 

  En poeeeh de 21 is dan zeker nog ver weg. Maar dan heb je wel zekerheid dat je met een goede echo ook echt al veel ziet! 

  Wij zijn aan het aftellen naar 30 jan en dat voelt al een eeuwigheid!