Bo-Belle

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Bo-Belle
  Bijdrager
  In reactie op: Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is #10214685 Quote

  Nou mttm deze maand bij mij ook echt geen touw aan vast te knopen. Temperatuur ook niet, of nouja nu een paar dagen wel maar dat was meer voor de huisarts en dacht dan schrijf ik het meteen voor mezelf op. Maarja daar heb je pas over een maand of 2 wat aan, dan kan je een patroon gaan zien. Zijn nu alleen maar getallen natuurlijk 😉 en denk eigenlijk niet dat ik daar zin in heb. En ovu testen ook niet. Wil ik volgende maand wel doen gewoon ter check of wat ik denk klopt. Maar ik word daar niet gelukkiger van, als ik dan een positieve test heb en dat er dan niks zou gebeuren in bed zou ik verschrikkelijk vinden. 

  Spannend ElsieJoy hoop dat je snel terecht kan en dat ze je een beetje gerust kunnen stellen 🙂

   


  Bo-Belle
  Bijdrager
  In reactie op: Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is #10214456 Quote

  Hey mttm wat balen zeg. Ken je gevoel! Bij mij betekent die klodder trouwens pas het begin van de vruchtbare dagen. Daarna wordt ’t steeds dunner en glibberiger en duurt een dag of 4..dus misschien heb je nog een kansje 🙂

  En wauw ElsieJoy wat fijn! Gefeliciteerd zeg!! Zijn inderdaad nog lichte streepjes maar duidelijk te zien. Zó leuk! 


  Bo-Belle
  Bijdrager
  In reactie op: Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is #10213929 Quote

  Oeeeeh elsiejoy ik zie wat je bedoelt hoor! Hele lichte verkleuring! Super benieuwd naar je volgende test haha 🙂 durf nog niet voluit gefeliciteerd te zeggen 😉 


  Bo-Belle
  Bijdrager
  In reactie op: NOD 20/21/22/23 juni #10213912 Quote

  Ach ik mag echt niet klagen qua cyclus. Alleen deze maand is een beetje gek. Ik wissel altijd wel tussen de 25 en 33 dagen, maar ik voel eigenlijk altijd goed m’n eisprong en kan het zien aankomen aan het slijm. Dus dan kan ik ook goed mijn nod inschatten (altijd 14 dagen later) Alleen deze maand dus ff niet 😉 

  Maar ga nu steeds meer denken dat ik ‘m niet gemist heb, maar dat ie nog komt. Dus mijn nod schuift richting 3 juli gok ik zo. 


  Bo-Belle
  Bijdrager
  In reactie op: Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is #10213910 Quote

  Wauw wat spannend ElsieJoy! Een indroger heb je niet zomaar, daar moet ie vaak echt wel even voor liggen… Jeetje!

  Ik zou het super knap vinden als je het vol kan houden tot morgen haha. Show je ons de foto’s? 


  Bo-Belle
  Bijdrager
  In reactie op: Testzenuwen! #10213897 Quote

  Wat fijn Kriebelbuikje, gefeliciteerd!!! 


  Bo-Belle
  Bijdrager
  In reactie op: NOD 20/21/22/23 juni #10213805 Quote

  Jullie maken het wel spannend Djadja en Kriebelbeestje!

  Ga je op je nod testen djadja? Of wacht je tot je overtijd bent? Lastig je van die borsten doe een eigen leven gaan lijden. Ik had een dag of 4 geleden ineens allemaal gerommel in mijn borsten. Maar die doen elke maand compleet iets anders. Vorige maand toen het dus soort van raak was, had ik wel echt grotere borsten vanaf ovu. Dat heb ik nu echt nog niet. En mijn slijm is dus ook helemaal van slag. Niet echt meer of minder maar constant slijmerig van binnen, terwijl dat normaal echt anders is afhankelijk van de cyclus.

  En Kriebelbeestje haha gesmolten chocola in je onderbroek, haha sorry. Gewoon beeldende fantasie. Maar ja, klinkt denk ik wel hoopvol? Ik ben altijd ineens ongesteld met veel bloed en stolsels, heb wel 1x een cyclus gehad die langzaam opbouwde met wat roze bloedverlies. Maar dat leek niet op oud bloed, laat staan chocolade. Kan je dus geen echt advies geven maar ik duim heel hard! Wanneer was jouw nod nou ook alweer? 


  Bo-Belle
  Bijdrager
  In reactie op: Testzenuwen! #10213764 Quote

  Hi Kriebelbuikje, klinkt allemaal behoorlijk positief! Ik zou echt gewoon een testje wagen als ik jou was. Spannend hoor!