Loethe

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Loethe
  Bijdrager
  In reactie op: Huilen #10286212 Quote

  Hé! Je doet het hartstikke goed en weet dat je voor je kleine spruit de allerbeste, fijnste en leukste mama bent! Je vraagt hoe dat bij anderen gaat.. mijn zoontje is 7 weken en krijgt flesvoeding. Wij doen het ritme van het droombaby boek en dat heeft enorm veel rust gebracht! Dus na het slapen – verschonen – fles – wakker tijd en letten op slaapsignalen en dan weer naar eigen bedje. 


  Loethe
  Bijdrager
  In reactie op: Ervaringen Ewan droomschaapje #10285893 Quote

  Heb geen ervaring met t schaapje, maar wel met een fijne playlist op spotify. Die heet whomb sounds, misschien kan je die proberen. Zit ook hartslag en stofzuiger geluiden bij 🙂


  Loethe
  Bijdrager
  In reactie op: Flesvoeding baby 6 weken #10285892 Quote

  Hé! Mijn zoontje is morgen 7 weken en krijgt 6 x 120+4 en soms 150+5 (hij weegt 5,5 kg en is 62 cm).

  De formule in de tweede maand is 140 x gewicht / aantal voedingen. Dus voor jouw kindje 100 per voeding als je 6 voedingen doet. Meer geven vergoot kans op spugen, reflux en buikpijn door overvoeding. 

  Misschien proberen of hij ook tevreden is met 6 x 120+4 gezien zijn gewicht?


  Loethe
  Bijdrager
  In reactie op: De laatste 50 dagen .. Aftellen! #10269122 Quote

  he meiden! 

  hier ruim 38 weken en nog 1 week te gaan tot een geplande keizersnede omdat de baby met de billen naar beneden ligt. 

  wat doen jullie de hele dag? 

  het is mijn eerste en ik kan me echt prima vermaken met uitslapen, wandelen, boodschappen, een middagdutje en netflix, maar het voelt ook erg als wachten!


  Loethe
  Bijdrager
  In reactie op: Snap er niks van.. #10268202 Quote

  Hoeveel dagen is je cyclus? Is deze regelmatig? En ben je net gestopt met anticonceptie of al een tijd?

  Zoals je het beschrijft zou ik ook denken 16e ovulatie bloeding en dan is het nu nog wat vroeg voor een zwangerschapstest. Maar waarom de ovu test dan een knaller is begrijp ik ook niet.. 


  Loethe
  Bijdrager
  In reactie op: Stuitligging #10264697 Quote

  Draaien is niet gelukt helaas. Vond het wel een behoorlijk gevoelig gebeuren trouwens, buik is erg beurs en kreeg mega hartkloppingen van de weeenremmer. Maar goed, op zich wel blij dat ik het geprobeerd heb. Nu heb ik er iig alles aan gedaan!


  Loethe
  Bijdrager
  In reactie op: Stuitligging #10263522 Quote

  Ik laat het dinsdag weten of het draaien gelukt is! Stiekem hoop ik dat als ik daar aan kom hij al zelf een salto heeft gemaakt.


  Loethe
  Bijdrager
  In reactie op: Stuitligging #10263521 Quote

  Hee xje, natuurlijk mag je dat vragen! ik heb begrepen dat een keizersnede minder risico’s mee brengt voor de baby. Bij een stuit bevalling zit het gevaar in dat het lijfje geboren wordt en het hoofdje blijft hangen achter het schaambeen. En dan moet je alsnog een spoedkeizersnede. In veel Westerse landen is een keizersnede een hele gewone manier van bevallen en het wordt zo vaak gedaan dat de risico’s echt heel klein zijn al blijft het natuurlijk een grote buikoperatie.. Maar ik lees hier boven dat het herstel ook snel kan gaan, dat is dan wel te hopen natuurlijk 🙂