Lis anne

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Lis anne
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10234412 Quote

  Vandaag 38+5 En weer controle gehad. Vanmorgen weeën gehad die helaas niet hebben doorgezet. Lopen kan ik bijna niet meer door de pijn. Heb gevraagd of ik gestript kan worden maar dit willen ze niet doen voor 40 weken. Kan wel ervoor kiezen om over te gaan naar gynaecoloog om ingeleid te worden. Dit zie ik niet zitten omdat ik graag in bad wil bevallen. 

  Hoop zo dat het vanacht toch nog doorzet. Het is volle maan dus laat maar komen.


  Lis anne
  Bijdrager
  In reactie op: De wachtbank… 38+ weken zwanger! #10233282 Quote

  Ik weet dat ik soms ondankbaar kan klinken, maar zwanger zijn is niets voor mij. Dat klinkt voor sommige mensen heel raar. Ik kan ook niet genieten van het “getrappel ” in mijn buik. Heb best een moeilijke zwangerschap gehad dus misschien dat het daaraan ligt.

   

  Mijn dag bestaat uit series kijken en af en toe met iemand afspreken. Verder pak ik elke kans om even het huis uit kunnen. 

  Veel lopen kan ik niet meer.

  Ondanks dat ik nu erg negatief klink heb ik bijzonder veel zin om ons kleine meisje te ontmoeten. Vraag mezelf vaak af hoe ik als mama zal zijn. Hoe de kleine eruit ziet enz enz. 


  Lis anne
  Bijdrager
  In reactie op: De wachtbank… 38+ weken zwanger! #10233190 Quote

  Ik! 38+2 En ben het zat! Wij krijgen een meisje en is ook ons 1e kindje.


  Lis anne
  Bijdrager
  In reactie op: HELP!!! #10232146 Quote

  Ik heb met de clearblue ovulatietesten bijna nooit een smiley gehad, met andere testen teste ik wel positief op mijn eisprong. 


  Lis anne
  Bijdrager
  In reactie op: Bevallen wat doe je met je hond? #10231980 Quote

  Wij hebben als eerste mijn schoonouders standby staan, en als 2e mijn zwager. Die komen zodra wij naar het ziekenhuis moeten. Ik zou niet willen dat mn hondje hier alleen zit, dat geeft teveel onrust. Juist nu moet alles zo goed en makkelijk verlopen. Er veranderd al zoveel als je een baby krijgt voor je huisdieren.


  Lis anne
  Bijdrager
  In reactie op: Gek van het wachten #10231470 Quote

  Hier hetzelfde. 

  37+4 nu en het behoorlijk zat. Ik kan niet genieten van dat “getrappel” in mn buik. Iedere nacht wakker worden als ik mij omdraai. En het thuiszitten. Word hier echt diep ongelukkig van. Het is bij mij sinds vorige week aan het rommelen maar zet niet helaas niet door. Heb al verschillende momenten gehuild omdat ik echt niet meer kan.


  Lis anne
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend augustus #10229108 Quote

  Tijdje niet meer gereageerd.

  Gefeliciteerd allen die al bevallen zijn!

  Vandaag ben ik 36+5. Heb de warmte overleefd al wist ik niet meer waar ik het moest zoeken. Vooral de nachten waren en zijn horror. Ik heb last van vreselijke opvliegers de hele dag door. Hebben nu sinds 2 nachten een airco en ben daar wel blij mee. Afgelopen nacht was het alleen drama. Het was ontzettend rommelig in mn buik. Gisteravond al heel veel harde buiken , vanacht veel krampen en diaree. Ben bijna dr hele nacht aan het spoken geweest. Van mij zou ze over een paar dagen mogen komen. We zullen zien.


  Lis anne
  Bijdrager
  In reactie op: Zwangerschapstest van 2BEsure #10228647 Quote

  Ja heb meerdere malen vals positief gehad met deze testen. Heb eens meerdere testen in dezelfde urine gehouden. Ene positief andere negatief.