Lis anne

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Lis anne
  Bijdrager
  In reactie op: Baby te groot #10272836 Quote

  Bij mij kwamen ze er rond de 24 weken achter dat ik zwangerschapsdiabetes had. Mijn waardes waren verder altijd goed ben uiteindelijk met 39.6 bevallen. Dochter was wel erg groot en zwaar.  55 cm en 4275 gr. 


  Lis anne
  Bijdrager
  In reactie op: Depressie of toch hormonen? #10270418 Quote

  Huisarts inschakelen kan nooit kwaad. Ik heb in september al aan de bel getrokken en er is vorige week een postnatale depressie vastgesteld.  Mijn dochter is nu 3 maanden oud. 


  Lis anne
  Bijdrager
  In reactie op: Gedwongen thuisbevalling: gebeurt vaker? #10270063 Quote

  Als een baby in het vruchtwater gepoept heeft moet je toch altijd naar het ziekenhuis?


  Lis anne
  Bijdrager
  In reactie op: Postnatale depressie #10265263 Quote

  Ja ik, ik heb een traumatische zwangerschap,bevalling en kraamtijd gehad. Heb nu om hulp gevraagd omdat ik geen band met mn dochter voel. Het voelt voor mij alsof het een oppas kindje is. Ik ben iedere dag een toneelstukje aan het spelen om haar niets te laten merken. Mensen die dichtbij staan weten wat ik voel maar naar andere speel ik ook een toneelstukje. Er is toch een stukje schaamte want je hoort toch blij te zijn met je kindje? Moederinstinct heb ik niet en het lijkt alsof ik meer om mn hondje geef dan om mn dochter. Ik zorg voor haar omdat het moet, kan haar niet laten liggen maar dit kost wel ontzettend veel energie. 

   

  Mijn advies zoek hulp, ga naar de huisarts en vraag om een praktijkondersteuner. Praat er over met je partner en andere die dichtbij staan. Je hoeft dit niet alleen te doen.


  Lis anne
  Bijdrager
  In reactie op: Pijnlijk, drukkend gevoel na bevalling #10264365 Quote

  Ik ook. Nu 2.5 maand geleden bevallen ook met vacuüm en knip. Bij mij is het een verzakking wat dat pijnlijke en drukkende gevoel geeft. Ik kan niet lang staan of lopen. Ik loop bij de bekkenfysio en heb wat oefeningen gekregen om mijn spieren weer wat sterker te krijgen. Hoop dat dit nog overgaat.


  Lis anne
  Bijdrager
  In reactie op: Zwanger en borderline #10261630 Quote

  Ja ik. Tijdens mijn zwangerschap eigenlijk nergens last van gehad qua stemmingswisselingen maar die heb ik nu des te meer. Heb een aantal jaar in therapie gezeten en heb nu weer een verwijzing voor de ggz. Ik zou als ik jou was inderdaad hulp gaan zoeken en als het te lang duurt ga aub met de praktijkondersteuner praten. Dit kan je niet alleen doen. Ik heb eerst de vers therapie gedaan en daarna 2 jaar de MBT. Erg intensief maar hielp goed.


  Lis anne
  Bijdrager
  In reactie op: Ik ga bevallen en neem mee … ? #10261542 Quote

  Een fles waar heel veel water in kan. Ik heb bijna 2.5 liter gedronken. 


  Lis anne
  Bijdrager
  In reactie op: Ervaringen geboortekaartjes laten drukken #10261315 Quote

  Wij hebben ons kaartje bij meneer vogel geboortekaartjes besteld, niet duur, goed contact met het bedrijf en hele mooie kaartjes.