Anky

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Anky
  Bijdrager
  In reactie op: Eerste ronde, tweede kindje. Wie nog meer #10255265 Quote

  Ohh hier heb ik helemaal niet meer gekeken! Maar het was bij ons de 3e ronde raak dit keer! Ik ben nu 14 + 4 weken zwanger. 
  De baby wordt verwacht zo’n 2 maanden voor de 3e verjaardag van ons zoontje. Dus toch een mooi leeftijdsverschil vind ik zelf.


  Anky
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend april 2020 #10255251 Quote

  @shedmf inderdaad wat de anderen zeggen overleg met je verloskundige. En met je leidinggevende. Mijn vorige zwangerschap ben ik rond 15 weken (nu dus) gewijzigd naar halve dagen werken omdat ik het gewoon niet volhield. Dat was erg moeilijk om te bespreken omdat ik het gevoel had dat ik faalde ofzo maar wel heel fijn geweest. Kies voor jezelf en de baby!


  Anky
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend april 2020 #10254786 Quote

  Hey Moonsky,

  ja ik ben misschien ook te streng voor mezelf. De hormonen doen mij altijd een hoop en daar kan je zo weinig tegen doen. Ik ben iig aangemeld bij de poppoli hopelijk kunnen die me begeleiden om er wat beter mee om te kunnen gaan.

  Zo verschillend als je het zo leest hoe iedereen het ervaart. Sommigen veel kwaaltjes sommigen weinig. Sommigen erg blij en vrolijk en anderen hebben daar moeite mee door de stomme hormonen. Dit was in mijn vorige zwangerschap ook een moeilijke fase weet ik nog. Het werd wel weer iets beter mentaal dus daar ga ik nu maar weer vanuit!


  Anky
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend april 2020 #10254417 Quote

  Welkom terug! Wat fijn dat je op een wolk zweeft! Ik hoop dat ik die ook nog ga vinden. Ik heb vaak dst hormonen mij negatief beïnvloeden mbt mijn mentale gesteldheid helaas. Dus ik heb moeite met momenteel het leuke en wonderlijke vd zwangerschap inzien en beseffen dat er een lieve kleine baby in mij groeit. Ik zie alleen de bomen op de weg en vraag me continu af hoe mn lijf zich voelt. Ik hoop dus echt dat ik dit nog om kan keren. Als iemand tips heeft? Misschien wordt het ook wel beter na de 16 weken als dr hormonen weer stabiliseren. Nog 2 weken te gaan dan.
  Sorry voor mijn klaagzang weer🙈

  hoe gaat het met de rest? 20 weken echo’s al gepland staan?


  Anky
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend april 2020 #10253526 Quote

  Ik heb inmiddels de datum van de 20 weken echo gepland, die is op 13 november. Ergens klinkt het nog ver weg maar het is ook over 5 weken al.

  Verder heb ik kraamhulp al aangemeld dat moet voor de 4e maand geloof ik.

  Ik dacht even dat ik weer wat meer energie kreeg en toen was het gistermiddag en vandaag ineens toch weer aardig op. Blijft allemaal wisselend per dag dus. Buikje wisselt ook soms is ie weer bijna weg lijkt het haha zal wel aan de darmen liggen.


  Anky
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend april 2020 #10252975 Quote

  Vandaag weer even het hartje gehoord bij de verloskundige! 😍


  Anky
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend april 2020 #10252764 Quote

  Gezellig dat er toch weer wat meer komen kletsen!

  Ja lastig he om jezelf ergens toe te zetten Ele. Ik heb vandaag eindelijk weer eens een goeie dag. Ik heb zelfs gestofzuigd (dat had ik echt al 2 weken niet gedaan🙈) heb niet eens geslapen vanmiddag. Wel even gelegen. Nu voel ik wel dat ik moe wordt dus ik ga mn zoontje zo naar bed brengen en dan kruip ik er zelf ook weer lekker in. Hopelijk zet dit zich zo voort want dan kan ik tenminste weer eens wat doen. 🤞🏻


  Anky
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend april 2020 #10252487 Quote

  Hey Moonsky, onze klachten komen inderdaad overeen! Lastig als je ‘s avonds ook nog aan t werk moet eigenlijk. Ik moet als mijn man er niet is dan mijn zoontje naar bed brengen en dat voelt soms ook als “werk” wat nog gedaan moet worden waar ik eigenlijk geen kracht voor heb. Zeker nu hij lekker dwars is en in de peuterpuberteit zit. Maar gister had ik best een goede dag. Ik heb s middags wel in bed gelegen maar niet geslapen en s avonds ook vroeg op bed maar sliep pas om mn normale tijd. Dus hopelijk gaat dat weer de goede kant op na al dat bijslapen. Mijn beste vriendin loopt zo’n 10 weken voor op bij en die was ook erg moe, haar vermoeidheid ging weg bij ong 17 weken. Dus wellicht moeten we nog even geduld hebben.

  Leuk dat je ws een jongetje krijgt! Ik ben benieuwd of al meer het weten? Wij pas met de 20 weken echo denk ik. Vorige keer pas bij de geboorte😉

  Mijn buikje is er wel een beetje, maar het is met de meeste kleding zeker nog niet zichtbaar voor mensen. En zwangerschapsbroek zakt nog teveel af vd buik dus dat werkt ook nog niet. Ik heb mn broeken aan die eigenlijk nu 2 maten te groot zijn zodat het niet knelt op mn buik. Vorige zwangerschap ben ik vanaf 18/19 weken zwangerschapskleding gaan dragen.