Gebruiker10094699

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Kraamzorg maatregelen #10303379 Quote

  Het klinkt voor mij heel normaal deze maatregelen. Wij hebben een super fijne kraamhulp gehad, die heel goed voor mij en mijn zoontje zorgde. Maar de boodschappen, daar werd mijn man voor op pad gestuurd hoor. En ze heeft idd een keer stofgezogen, maar dat was 1x. Maar heel eerlijk verwachtte ik dar ook niet van de kraamhulp. 

  In reactie op: Corona virus moet ik me zorgen maken? #10300312 Quote

  Ik denk niet dat je overdrijft hoor. Het virus is eigenlijk nog zo onbekend en wat doet het met een baby of peuter die het krijgt? Als je het niet vertrouwd kun je altijd de ggd bellen. Maar het feit dat je aangeeft dat het met beide kinderen goed gaat en de kleinste goede plasluiers en goed groeit, denk ik dat het wel goed komt. Maar ik snap je zorgen, dat heb ik ook met mijn zoontje van 1,5. Je bent toch bang voor hun gezondheid. Maar hiu je kids goed in de gaten en als je te veel twijfelt, laat je dan niet afschepen, maar hou voet bij stuk bij de huisarts! 

  In reactie op: Dreumes slaat ons in gezicht #10298822 Quote

  Wat wij deden was ook duidelijk nee zeggen, maar ook erbij zeggen dat dit pijn doet en dat hij beter een aai kan geven dan iemanf slaan. Als hij nu wilt gaan slaan en we roepen nee, geeft hij ons altijd een aai haha. Maar het is echt een kwestie van consequent zijn. Bij ons was het snel over

  In reactie op: Partner vind seks eng #10297819 Quote

  Mijn man vond dit ook eng, maar er is toen door de verloskundige uitgelegd dat de man never nooit het kindje kan raken. Na deze uitleg was het voor mijn man meteen goed. Wellicht kun je het dus eens bij de verloskundige neerleggen. 

  In reactie op: Dreumes 18 maanden slaapt niet meer door. #10269269 Quote

  De slaapregressie start op 18 maanden en als ik zo lees dan zit je daar nu middenin. Google maar is op slaapregressie, waarschijnlijk herken je een hoop. Succes!

  In reactie op: Alleen met baby naar buiten #10263305 Quote

  Heeeel herkenbaar en voor mijn gevoel was ik de enige haha. Ik durfde het ook niet aan. Mijn zoontje was super hongerig, dus na 2 uur was het feest en meneer kon niet wachten tot het flesje klaargemaakt was, nee die raakte helemaal overstuur als hij honger had en wilde het flesje eigenlijk meteen hebben (wat natuurlijk niet kan). Daardoor voelde ik me niet fijn om er echt op uit te gaan. Ik ben de eerste maanden dan ook niet echt weggeweest, maar heb heel veel gewandeld bij ons in de buurt. Al was het maar een halfuurtje of een uurtje, dat deed al zo goed bij mij. En ik heb een keer mijn schoonmoeder gevraagd om een uurtje op te passen zodat ik even lekker naar de pedicure kon. Dus ik kan me jouw gevoel goed voorstellen. iedereen vond me maar raar, maar ik ben van mening dat als ik me ergens niet goed bij voel, dat ik het dan ook niet doe. 

  In reactie op: Slapen 16 maanden #10262464 Quote

  Bij ons gebeurde dit altijd in zijn sprongetjes en tijdens dr fase van verlatingsangst. Wij haalden hem altijd uit bed, even troosten en weer terug in bed. De keren daarna lieten we hem liggen, aaide we hem over zijn bolletje en gingen we weer. We deden dit altijd max 4 a 5 keer (uurtje bezig) en dan viel hij weer in slaap. Waren altijd zware weken, maar ik kan je vertellen dat dit weer overgaat

  In reactie op: S’nachts doorlekken #10261000 Quote

  Bij ons werkt het om niet meer te veel drinken te geven ’s avonds. Mijn zoontje is een goede drinker en drinkt op het kdv (rond 16.30uur) en thuis tijdens het eten makkelijk nog 1 of 2 flessen weg, waardoor we ook met een doorlekker zaten. Hij krijgt nu tijdens het eten een klein bekertje (zeker als hij op het kdv nog veel heeft gedronken) en sindsdien gaat het goed. Ook weet ik niet in welke maat jouw kindje zit, maar ik heb de 5+ maat nu omdat hij zoveel drinkt en dus plast en ook dat werkt erg goed moet ik zeggen.