BoogschutterWaterman

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: ❣ Baby's geboren in Augustus ❣ #10253452 Quote

  Hee dames,

  De kleine is nu 6+4 weken oud en drinkt 150+5, maar soms komt hij om de 2/2,5 uur alweer voor een fles. Hoeveel drinken jullie kleintjes?

  Liefs 

  In reactie op: ❣ Baby's geboren in Augustus ❣ #10252061 Quote

  Goedemorgen Dames,

  Hoe gaat het met jullie kleintjes? Hier gaat alles heel goed met de kleine man.

  Even een vraagje, wat hebben jullie met de kaartjes die jullie hebben gekregen gedaan? Ik wil ze denk ik gaan inplakken, maar misschien dat iemand anders ook een leuk idee heeft? Ze liggen nu in een bak, en dat vind ik ook zo zonde.

   

  Liefs.

  In reactie op: Zwanger of indroog streep #10249069 Quote

  Gefeliciteerd!

  In reactie op: ❣ Baby's geboren in Augustus ❣ #10249027 Quote

  @Ooshap

  Hier nog geen menstruatie, ben op 24 augustus bevallen. 

  Zijn er al dames die na hebben gedacht over anticonceptie? Ik twijfel nog tussen de pil of een koperspiraal. Vind het nog een lastige keuze.

   

  Liefs

  In reactie op: Boxmatras in Box? #10248595 Quote

  Wij hebben een boxmatras en een boxkleed, en nu ligt de kleine man nog vaak in zijn babynestje in de box te slapen. Als hij wakker is dan ligt hij zonder zijn nestje in de box😊

  In reactie op: Boxmatras in Box? #10248558 Quote

  Hier ook een boxmatras erin! Vond het gewoon een fijner idee als de kleine man wat “zachter” ligt en straks als hij kan zitten of zich optrekt en ja dan val je ook wel eens achterover op de billen, dat het dan ook niet zo hard 🤣 

  In reactie op: ❣ Baby's geboren in Augustus ❣ #10248294 Quote

  @Ooshap,

  Ik zou gewoon gelijk contact met CB opnemen hoor. Als hij nog een week lang elke keer de fles eruit gooit is ook niet best! Gewoon bellen en desnoods de huisarts. 

  Ik zou in elk geval het zekere voor het onzekere willen.. Sterkte met Luuk!

  @MikkieX fijn dat Sepp zo goed groeit, maar als ik zijn lengte en gewicht lees voelt het alsof ik een reuze baby heb! Daley is 4+2 vandaag. Vorige week bij het CB hebben ze hem gewogen en gemeten. Hij was 57.7 cm en zijn gewicht 4.48.. haha.. 

  Hoe doen jullie het met slapen overdag van de kleintjes? Ik heb Daley de hele dag bij me.. in de box, in zijn nestje, in de wipstoel, eigenlijk overal behalve in zijn wiegje/bed. Overdag slapen doe ik allang niet meer, alleen toen de kraamhulp er was en zij mij naar bed stuurde🤣

   

  Liefs

  In reactie op: Welk kraamcadeau aan papa? #10246964 Quote

  Hier ook aan de papa gedacht. Ik had een kaart, rituals pakket en een bon van de tattooshop omdat hij graag een tattoo wilde laten zetten van de kleine man😊 

  Ook stond een shirtje voor de kleine met de achternaam en dan JR erachter nog op de planning, maar toen werd ik opgenomen in het ziekenhuis. Maar die is inmiddels ook in de maak.

  Succes met het vinden van iets leuks!

   

  Liefs.