KT

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • KT
  Bijdrager
  In reactie op: welke Kolfaparaat is het beste😊 #10255230 Quote

  Ziekenhuis kolf gebruiken idd. Oo borstvoedingsforum of la leche league op Facebook vind je veel info 


  KT
  Bijdrager
  In reactie op: Wanneer baby op buik laten slapen s nachts? #10253830 Quote

  Hier vanaf vier weken op buik maar wel een hele sterke kerel en kon heel goed hoofd omhoog houden en draaien.

   

  volg je gevoel en een aerosleep of angel maakt het niet ‘veiliger’ is schijnveiligheid . Ten alle tijde moet je alert blijven. Zelf zou ik dat geld dus besparen. Check ook Consumentenbond daar komt namelijk aerosleep en angelcare niet als beste uit.


  KT
  Bijdrager
  In reactie op: Slapen kinderopvang #10253740 Quote

  Dat komt goed hoor! Denk dat er weinig kindjes zijn die dit meteen kunnen oo de opvang. Bij ons starten ze ook in de wandelwagen op de groep om te wennen en nabijheid te ervaren, dat breiden ze dan steeds verder uit. Ook hebben ze een ‘hangmaxicosi’ die heerlijk op en neer schommelt. Er zijn genoeg mogelijkheden oo de opvang. No worries!


  KT
  Bijdrager
  In reactie op: Oververmoeidheid baby 2 1/2 week #10253035 Quote

  Hoi! Dit hadden wij ook ergens in de tweede week! Erg vervelend! Hoe wij het hebben gedaan? Na even resetten( min 2x 45 min slapen ) vaste routine instellen: – een duidelijke (rustige) slaapplek ; bij ons in de cosleeper en de kamer overdag iets donker en snachts helemaal donker. – inbakerdoek Pacco aandoen na vaste routine: wakker worden – voeden – even bijkomen van voeding – inbakeren en op bed bij 1e gaapje (na max. 60 min!) – baby instoppen en muziekdoosje aan + speen erin. – ongeveer 10 minuten rustig bij blijven en dan de kamer verlaten. Vaak begint hij dan te huilen. We wachten eerst even af × 5 tot 10 min huilen afwachten. Gaat het door? Weer terug en troosten, speen erin, liedje aan en als hij rustig is de kamer weer verlaten. × bij krampen heb ik Kipkep(warmtekussen voor buik). Meestal voel ik ook wel aan zn buik of het krampen zijn of niet. – slaapcyclus duurt zoon 45 minuten. Daarna worden babys vaak weer wakker..ik ga dan niet gelijk kijken als hij huilt, tenzij het doorzet. – Op sommige momenten vd dag is hij extra onrustig(clusteren). Dan gewoon bij je nemen en bij je laten slapen. Hopelijk heb je er wat aan Succes!!

   

  Ik hoop niet dat je je 2,5 week oude baby 5-10 minuten laat huilen?  Wat je beschrijft is hartstikke prima maar niet voor zo’n klein hummeltje. 

  Wat nog kan helpen is baby in een droomritme lenen van de bieb. Daar staat goed in beschreven de stapjes die je kunt nemen en laten huilen hoeft niet.

  ook de blog/video van de huismuts over slapen is heel waardevol. Als je Google gebruikt vind je het wel.


  KT
  Bijdrager
  In reactie op: Oververmoeidheid baby 2 1/2 week #10252594 Quote

  Om het te doorbreken kun je gaan dragen (of iemand anders gezien keizersnee). Dan krijgt hij slaap en kan even ‘resetten’. Belangrijkste is dat je kindje nu slaapt en waar dat is maakt niet uit, niet krampachtig vasthouden aan her bedje. Dat komt later wel.


  KT
  Bijdrager
  In reactie op: Baby lijkt niet verzadigt #10251744 Quote

  Ik zou je vraag even oo borstvoedingsforum of la leche league op Facebook plaatsen. Daar vind je heel veel informatie.

   


  KT
  Bijdrager
  In reactie op: Baby valt in slaap aan de borst #10251073 Quote

  Hai! Ik zou lid worden van het borstvoedingsforum of la leche league op Facebook. Heel veel handige en bruikbare tips. 

   

  Lactatiekundige meekijken heeft hier heel veel geholpen!


  KT
  Bijdrager
  In reactie op: 30 wkn, geen last van borsten/ tepels/melkproductie #10250957 Quote

  Er hoeft voor de tijd nog helemaal niks te gebeuren. Kan maar echt niet nodig. Hier twee keer nergens last van en twee keer succesvol borstvoeding.