Amoebe

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Amoebe
  Bijdrager
  In reactie op: Angst als ze slaapt #10214749 Quote

  Hmm.. ik herken het een beetje.. Ik ben zelf een slechte slaper en veel wakker snachts. In het begin ging ik bijna elk uur bij mijn dochter kijken. Ze is een buikslaper en toen ze heel klein was vond ik dit toch erg spannend. Ik zorgde er wel altijd voor dat er geen accesoires in haar bed lagen. Nu is ze 1,5 en slaapt veelal nog steeds op haar buik en heeft inmiddels een knuffel die mee moet. Maar ik kijk nu ondanks mijn slapeloze nachten alleen bij haar voordat ik zelf naar bed ga. Daarna niet meer (tenzij er iets is natuurlijk;))

  Ik vond het in het begin ook spannend als ze bij oma of het kdv sliep, maar heb hierdoor denk ik wel leren loslaten. Je kan niet overal bij zijn. Ik denk dat het voor jou ook beter is als je dit probeert..


  Amoebe
  Bijdrager
  In reactie op: Duowagen? #10211129 Quote

  Bedankt voor alle tips! Daar kan ik wat mee. Ik ga toch maar voor het gemak van een duo wagen, maar evt idd een goedkopere dan de bugaboo. Al hoop ik wel wat geld te krijgen door mijn huidige kinderwagen te verkopen 😉


  Amoebe
  Bijdrager
  In reactie op: Duowagen? #10210947 Quote

  Geen ervaringsdeskundige, maar is zo’n meerijdplankje niks voor je? Daar kan je kindje op zitten of staan.

  Oja dat is idd ook nog een optie. Ik wil nog weleens testen in de winkel of dat fijn rijdt. Maar ik denk dat mn voorkeur daar niet naar uit gaat. De oudste is nogal een “chiller” die het liefst onderuitgezakt met duim in haar mond zit. Uiteraard vindt ze het ook heel leuk om rond te rennen, maar ik weet niet of zo’n plankje fijn voor haar is als we wat verder willen wandelen.


  Amoebe
  Bijdrager
  In reactie op: Duowagen? #10210946 Quote

  Ik heb de bugaboo donkey duo. Deze wagen kun je voor zowel 1 als 2 kindjes gebruiken. Ik vind hem ideaal. Mijn zoontje is 1.5 jaar en mijn dochter is 9 weken. Het is even investeren maar ik zou niet zonder meer willen. Zelf heb ik hem via marktplaats gekocht want nieuw zijn ze erg prijzig.

  Dat is inderdaad de wagen die ik graag wil. En het lijkt me sowieso een must als de oudste 1,5 is. Maar mijn oudste kindje is dan al bijna 2,5. Is het dan overdreven om zo’n wagen aan te schaffen of ook nog steeds heel handig?


  Amoebe
  Bijdrager
  In reactie op: Wanneer stoppen met avondfles? #10210920 Quote

  Gewoon een keer niet gegeven rond de 13 maanden. Ging prima, volgens mij miste ze hem niet.


  Amoebe
  Bijdrager
  In reactie op: Speen vervangen #10210583 Quote

  Voor zover ik weet is het noodzakelijk om spenen te vervangen als er scheurtjes in zitten. 

  Om de 6 weken terwijl hij nog prima is klinkt een beetje als geldklopperij 😉


  Amoebe
  Bijdrager
  In reactie op: Symptomen week 5 #10210418 Quote

  Om je gerust te stellen: Ik ben nu 8 weken zwanger en tot nu toe echt nergens last van. Ik maakte me ook erg zorgen of het wel goed zat, maar gisteren de eerste echo gehad en een kloppend hartje gezien. Ik durf ook nu pas te geloven dat het echt zo is.

  Je hoeft dus niet perse kwaaltjes te hebben 😉


  Amoebe
  Bijdrager
  In reactie op: Baby groeit te langzaam #10209805 Quote

  Ik heb dit ook gehad. Daarnaast voelde ik haar ook nog weinig bewegen (placenta aan de voorkant). Heb me er veel zorgen om gemaakt.

  Uiteindelijk is ze lekker een week langer blijven zitten en was toen 3150 gr en 50 cm. Niet heel klein dus 🙂