Koot81

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Koot81
  Bijdrager
  In reactie op: Pril zwanger en vriendenweekend #10211744 Quote

  Je hebt een ontsteking in je darmen en hebt daar medicijnen voor in de vorm van zetpillen. Niemand die controleert of je ze  gebruikt. En je vind het al vervelend genoeg dus je hebt ook geen zin om t er verder over te hebben. 


  Koot81
  Bijdrager
  In reactie op: Gastouder ritme veranderend #10210309 Quote

  Ik zou niet zo snel de schuld bij de gastouder neerleggen. Het kan ook gewoon vanuit je zoontje komen. 

  Mijn oudste ging rond die tijd ook ‘moeilijk’ doen. Niet willen slapen, jengelen, krijsen enz. 

  Je kan er maar het beste in meegaan, dat  is uiteindelijk voor jezelf en je zoontje het makkelijkste en kost minder energie dan alle pogingen in het oude ritme weer terug te krijgen. Er komt vanzelf een moment dat het weer beter gaat. Hier duurde dat wel ruim twee maanden, maar er kwam wel een fijn ritme voor in de plaats. 


  Koot81
  Bijdrager
  In reactie op: Kleuren/stiften #10208024 Quote

  Dikke potloden halen bij de Hema. Een groot vel papier pakken en kleuren/krassen maar. Meer heb je niet nodig op die leeftijd. 

   


  Koot81
  Bijdrager
  In reactie op: Me vriend wilt baby niet #10207383 Quote

  Dus als jij besluit dat je het kindje wil houden gaat jouw vriend er vandoor. En laat daarmee dus ook zijn dochter achter.  Of je gaat voor een abortus, omdat jouw vriend dat wil/zegt. Het klinkt namelijk niet alsof je hier zelf achter staat.  Hoe dan ook is jouw vriend een eikel en klinkt het alsof je beter af bent zonder hem.  Was de vorige zwangerschap wel gepland? Of hadden jullie daar dezelfde isseus?   


  Koot81
  Bijdrager
  In reactie op: 9 maanden en vaste voeding. #10206514 Quote

  Er zijn hele volksstammen waarbij baby’s het eerste jaar alleen maar melk drinken. En dat gaat ook prima.

  De hapjes gewoon blijven aanbieden. Wat er in gaat is mooi meegenomen en dan aanvullen met melk. 

  Je kan ook eens proberen om smoothies te maken met melk/yoghurt en fruit of groente. Op die manier kan je ook langzaam steeds minder melk toevoegen. 


  Koot81
  Bijdrager
  In reactie op: Hydrofiel doeken #10206511 Quote

  Misschien ligt het niet aan de doeken maar aan iets anders in de was? Doekjes, dekentjes die pluizen…

   

  ik heb er hier in ieder geval nog nooit last  van gehad en na 2 jaar heb ik ze al op heel veel verschillende manieren gewassen en gedroogd. 


  Koot81
  Bijdrager
  In reactie op: Slaapzak kinderdagverblijf.. tips?? #10205639 Quote

  Ik heb twee dunne zomerslaapzakjes van briljant. Zonder slaapzakje kan hier op het kdv ook. Voor het slapen onder een lakentje moesten we bij de oudste toen apart toestemming voor geven op papier. Maar een slaapzakje is wel makkelijk, ook voor thuis als ze wat ouder worden en beweeglijker. 

  Als je zondag je eisprong hebt gehad heeft er nog geen innesteling plaatsgevonden en dit zal dan ook geen teken van een zwangerschap zijn. (betekent natuurlijk nog niet dat het niet raak kan zijn deze maand)