Jippie

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Jippie
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend eind mei/begin juni #10212988 Quote

  Tulipa, heel herkenbaar die fotoboeken. Ik doe precies hetzelfde als jij. Ik heb in mijn verlof het boek van 2018 afgemaakt en besteld. Toen ook fotos in mijn maandenboek ingeplakt. Nu ook met het boek van het1e jaar begonnen. Ga ook weer een digitaal boek maken elk jaar voor de kleine. Heb van deze 10 dagen al zoveel foto’s dus ben benieuwd of t erin past haha.

  Vandaag zijn we voor het eerst met ons mannetje buiten geweest. Hij vond het allemaal wel prima. We lopen er nu wel tegenaan dat hij donderdagochtend, vannacht en vanmiddag een hele golf melk uitgespuugd heeft tijdens of net na de fles. Hij verslikt zich ook regelmatig. Hij huilt verder niet. Herkennen jullie dit?


  Jippie
  Bijdrager
  In reactie op: Zijn dit voorweeen? #10212923 Quote

  Bij de indeling had ik menstruatie achtige pijn. Bij voorweeen had ik duidelijk een andere pijn. Meer buikkrampen die licht begonnen en dan een pijnpiek en dan ben het weer af dus eigenlijk zoals een echt wee maar dan minder pijnlijk.


  Jippie
  Bijdrager
  In reactie op: Sabbelen op handjes tijdens huilen #10212852 Quote

  Hier 1 van 10 dagen die zijn handen bij huilen in zijn mond doet. Speen pakt hij dan ook niet. Alleen mijn vinger of zijn handje. Doet hij overigens ook bij honger.


  Jippie
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend eind mei/begin juni #10212793 Quote

  Aaah Tulipa dat schiet dan nog niet op. Wel goed dat ze je in de gaten houden. Ik hoop inderdaad niet dat je nog zwangerschapsvergiftiging gaat krijgen zo aan het einde. Succes met de laatste loodjes.


  Jippie
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend eind mei/begin juni #10212632 Quote

  Mama ook gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Wat is haar naam?? En ook een keizersnee.. fijn dat jullie ook vandaag naar huis mogen als alles goed is. Ik moest inderdaad ook 48 uur blijven.

  Vera ik ben ook onderhuids gehecht en ze hebben 2 dagen later een grote pleister eraf gehaald, maar daaronder zaten allemaal kleine verticale hechtpleisters. Ik mocht de helft er dus na een week afhalen en de andere helft na 8 dagen. Dan ga ik bij autorijden ook maar uit van 6 weken. Ze zeggen allemaal iets anders, dus zal voor de zekerheid de verzekering maar bellen. Niet dat ik van plan was nu al te rijden maar goed.


  Jippie
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend eind mei/begin juni #10212516 Quote

  Gebruiker ik ben 5 juni bevallen dus hij is nu 8 dagen oud. Ik heb zojuist de laatste pleisters eraf getrokken. Ik kijk dus ook elke keer, maar zal inderdaad wel angst zijn. Auto rijden heeft ook met de verzekering te maken en niet alleen met het herstel, zeiden ze in het ziekenhuis. Vandaar dat ik het vroeg..Maar ik bel van de week de verzekering wel even.

  Maar je hebt het opbouwen naar 3 km best snel gedaan. Ik vind het knap in ieder geval.  Ben heel benieuwd hoe dat gaat bij mij. Wel fijn dat je zo op het forum herkenning vindt en je vragen beantwoord worden.


  Jippie
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend eind mei/begin juni #10212172 Quote

  Gebruiker ik heb gisteren de helft van de pleisters er af mogen halen, maar ook ik zie een afdakje. Ze noemen de wond heel mooi dus daar vertrouw ik op. Wel meer een trekkend gevoel nu de pleisters eraf zijn dus ben dan bang dat het weer open gaat. Ik mag van de verloskundige wel al voorzichtig stukje lopen, maar geen 3 km hoor haha. De straat uit en weer terug was ver zat voor een eerste keer. Weet jij wanneer je weer mag auto rijden?


  Jippie
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend eind mei/begin juni #10212068 Quote

  Gefeliciteerd GG!! Wat een leuke naam ook!! En wat fijn dat ze zo snel de borst pakt.

  Nou jij nog Tulipa!!! 

  Vandaag inderdaad het gewichtsverlies besproken, maar ik eet al goed dus gewoon lekker zo doorgaan. Ik geef overigens geen borstvoeding dus daar kan het niet aan liggen, maar inderdaad wel de keizersnee en baarmoeder was ook al mooi gekrompen. Maar jullie zijn zo te horen ook al veel kwijt. Op zich alleen maar mooi. Onze man is vandaag veel aan t huilen en onrustig. Lijken darmkrampen.