DMP

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • DMP
  Bijdrager
  In reactie op: meisjesnaam met een R #10306776 Quote

  Wij hadden 8 maanden Ruby op 1 staan maar een vriendin beviel een paar werken eerder en ook zij vond Ruby een mooie naam blijkbaar haha! Bij ons staat voor een eventuele volgende dochter Ruby nog steeds op 1!


  DMP
  Bijdrager
  In reactie op: Baarkruk ervaringen/interesses #10294196 Quote

  Ik ben begonnen op het bed maar dat vorderde niet, toen op handen en knieën maar dat vertraagde de boel alleen maar en toen werd ik op de baarkruk gezet. Voor mij echt TOP! Ook het persen ging voor mij beter. Ik kon beter druk zetten daar waar het juist moest voor mijn gevoel. Ik vind het dus een echte aanrader!


  DMP
  Bijdrager
  In reactie op: Kraamborrel uitnodiging en geboortekaartje #10292597 Quote

  Ook wij hebben een borrel gehouden. Wij hebben bij de kaart inderdaad een aparte uitnodiging gedaan en op díe kaart stonden onze contact gegevens. Op de geboorte kaart dus niet. Dit werkte perfect.


  DMP
  Bijdrager
  In reactie op: Irritatie omdat man baby wel in slaap krijgt #10291344 Quote

  Enof ik dat herken! De manier waarop m’n dochter naar d’r vader kan kijken, zo kijkt ze nooit naar mij. Is natuurlijk pure jaloezie en slaat compleet nergens op maar ik ben dan ook vreselijk geïrriteerd haha. Maargoed, ze vind mij hilarischer dan hem! Duuusss die win ik lekker en dan zie ik aan hem dat hij dat ook niet leuk vind HAHA. Ik denk altijd dat er toch een stiekeme strijd is dat je als ouder het leukst gevonden wilt worden haha. Hier wel iig! En onze dochter vind het prachtig, aan aandacht geen gebrek 😉


  DMP
  Bijdrager
  In reactie op: mee kijken #10288579 Quote

  Ik zie inderdaad ook een heeeeel licht streepje als ik inzoom .. ik hoop dat het over een paar dagen een stuk feller is! Nog ff billenknijpen 🤞🏼🤞🏼🤞🏼


  DMP
  Bijdrager
  In reactie op: Centerparcs voucher korting #10282727 Quote

  Ooh op die bon staat dat je kan boeken via http://www.bungalowkadobon.nl .. geen speciale code oid. (kerstpakket bon)


  DMP
  Bijdrager
  In reactie op: Centerparcs voucher korting #10282726 Quote

  http://www.centerparcs.nl/babybox heeft ook hele leuke kortingen! Mocht je via die link nog niet gekeken hebben… Anders heb ik sowieso nog een bon voor je hoor.


  DMP
  Bijdrager
  In reactie op: Spaarrekening #10279339 Quote

  Wij hebben bij de RegioBank een Zilvervloot rekening geopend voor onze dochter. Zij storten na 18 jaar nog €1000,- ofzo erbij. (Bij maximaal sparen, €600,- per jaar)