Noorr

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • Noorr
  Bijdrager
  In reactie op: Zijn er tuurders in de zaal? #10207755 Quote

  Wat vreemd. Ik had vorige maand een licht positieve test zeker niet zo duidelijk als die van jou gister, ik werd toen in de loop van de dag ook ongesteld. Dagen daarna heb ik nog een paar testen gedaan om het verlopen te controleren en ze liepen geleidelijk af. Maar zeker niet meteem verdwenen zoals bij jou nu. Dit is echt heel vreemd hoor. 


  Noorr
  Bijdrager
  In reactie op: Nod juni #10207646 Quote

  Ooww nee vervelend Anky! Maar zolang er geen bloed is is er hoop!

  Bij mij nog geen krampen. Wel af en toe een ongi gevoel. Zul je zien dat het maandag pas door breekt als ik weer een drukke werk week voor de boeg heb😑 


  Noorr
  Bijdrager
  In reactie op: Nod juni #10207531 Quote

  @gebruiker spannend zeg. Hoop voor jou dat het raak is. Succes! 


  Noorr
  Bijdrager
  In reactie op: Nod juni #10207494 Quote

  @gebruiker witvloed voor nod is volgens mij symptoom van zwangerschap! Of heb je dat normaal ook vlak voor je menstruatie? 


  Noorr
  Bijdrager
  In reactie op: Nod juni #10207491 Quote

  Hi Anky oow maar als er nog geen bloed is zou ik zeker hoop houden! Wanneer ga je weer testen? Symptomen kunnen per zwangerschap verschillen, dus wie weet. Spannend!

  Mijn menstruatie is nog steeds niet door gezet. Gister was het ineens helder rood, dacht he he zet dan maar door. Maar vandaag allemaal bruinspul(sorry voor details) bij het afvegen. Heb nog geen tampon of inlegkruisje nodig gehad. Zie ook dat mijn nod op 2/3 juni staat. Het moet zijn 1/2juni. Heb vanmorgen getest maar was negatief. Ik weet niet wat dit is. Heb nog nooit zo lang spotti gehad zonder dat het doorzet. Langste was ongv 2,5/3 dagen en dan had ik een inlegkruisje nodig. Het is nu inmiddels 4 dagen spotting bij afvegen. Helaas niks anders te doen dan afwachten. Ik probeer het van me af te zetten en van het lange weekend te genieten. Hoop dat dat jullie allemaal ook lukt!


  Noorr
  Bijdrager
  In reactie op: Zijn er tuurders in de zaal? #10207461 Quote

  Wauw. Die is zeker positief! Gefeliciteerd meid🎉


  Noorr
  Bijdrager
  In reactie op: Zijn er tuurders in de zaal? #10207419 Quote

  Mttm en daantje wat balen zeg dat het is doorgebroken!

  BenB wellicht idd een laat eitje. Als de testen straks oplopen dan is het positief.

  Hier nog niet doorgebroken. Zag vanmorgen ineens weer bruine afscheiding (ipv roze of helder rood). Snap er echt niets meer van. Dus dacht ik waag een test, maar die is negatief. Ook geen tuurlijntje. Nod is 1 of 2 juni. Hoop dat het maar snel doorbreekt dan, want deze onzekerheid is echt niets. 


  Noorr
  Bijdrager
  In reactie op: Zijn er tuurders in de zaal? #10207337 Quote

  @Mttm Ik ben niet zo heel lang bezig, al lijkt het voor mij een eeuwigheid omdat ik al langer een kinderwens heb, maar mijn man wilde nog even wachten. Dit is nu ronde 3. Vorige ronde was het ook zo en toen had ik een positieve test in handen, maar een paar uur later brak mijn menstruatie door.. bleef nog een aantal dagen positieve testen houden die drn afliepen, een hele vroege miskraam. Als het morgen niet is doorgebroken ga ik een testje wagen. 

  @mandereintje ik heb op meerdere forums gelezen dat het voor veel stellen ineens raak is voor ze het traject in gaan. Dus wie weet!!