Gebruiker10111707

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten
 • Dames, ik ga helaas alweer afscheid van jullie nemen… Gisteravond is het mis gegaan. 

  We blijven positief en gaan er gewoon opnieuw voor maar ook realiseren we ons dat het een prachtig wonder is , als het je gegeven word.

  Veel geluk gewenst en een fijne tijd. Rustig aan doen en geniet ervan

   

  Ik kan het gelukkig wel relativeren aangezien dit miskraam nummer 6 is. Ik ben wel erg verdrietig alleen langzaam ga je er rekening mee houden dat dit ook zo kan lopen helaas.

  Ps. wij zien onze ouders niet zo veel want die wonen aan de andere kant van het land. ze komen eind sept en dan gaan we het vertellen. Ik had zoveel bij 1 als twee bijna geen buik. Ik kon aan het eind nog mijn eigen maatje 40 aan. 🙂 

  Ja zeker naar aanleiding van jullie reacties , ga ik morgen zeker bellen en vragen om een eerdere echo. Nou moet ik ook zeggen dat de verloskundigge mijn geschiedenis nog niet kent. Ik heb gebeld voor een eerste afspraak en ze heeft gewoon uitgelegd dat dat bij 8 wk plaatsvind en dat er dan bij tien wk een termijn echo gedaan word. Verder heeft ze vrij kortbondig de afpsraak gepland en is er telefonisch niet veel meer besproken want dat kwam bij de intake wel.

  Misschien als ik dat nogmaals vermeld dat er wel een extra echo gemaakt zal worden, eerder. Dus morgen even bellen.

  In reactie op: Weinig tot geen zwangerschapssymptomen #10230064 Quote

  nu 5 wk en 4 dagen en ook geen enkele klachten. Bij de vorige twee wel heel erg en dat maakt me dan ook onzeker. Dan ga je google-en vervolgens op de term niet misselijk en dan krijg je als resultaat… lichaam maakt mogelijk geen hcg aan wat wijst op komende miskraam…. 

   

  jaah misschien maar juist niet te veel meer google-en. de verloskundigge maakt pas de eerste echo bij 10 weken, nog 5 weken wachten dus. zucht.

  Hallo dames, zwanger van de derde. Ik weet het al sinds een week of twee en ben 1 april uitgerekent 🙂 

  We hebben al twee oudere dochters waarvan de oudste een vorm van autisme heeft. Ondanks dat wilden mijn man en ik toch graag een derde kindje en ik moet zeggen dat dat niet vanzelf ging. We zijn bijna twee jaar geleden gestopt met de pil en het lukte niet. Vorige maand heb ik me er bij neergelegd dat het waarschijnlijk niet meer zou gaan lukken en ik had eigenlijk juist besloten dat ik zo gellukkig ben met mijn twee meiden en dat ik het daar maar bij moest laten dan..ik wilde weer beginnen met de pil zodra ik ongesteld zou worden , dit ook omdat ik maandelijks best veel pijn en klachten had. Nou ja je raad het al …ongesteld kwam dus niet 🙂 

   

  heel blij maar toch ook een klein beetje onverwachts. Wij wachten wel even met het nieuws te delen want we hebben de afgelopen jaren al wat mee gemaakt.. Voor mijn twee mooie dochters is er het een en ander misgegaan. Ik had het toen al heel enthousiast op een feestje verteld en een week later was het weg.

  dit is zwangerschap nummer 7 en ik heb twee dochters. Dus blij en onzeker tegelijk. Ik heb ook helemaal geen klachten terwijl ik bij de vorige keren hondsziek was. Dan ga ik dus gelijk denken er klopt iets niet. Ik heb het zelfs onze eigen kids nog niet verteld.

  Ik wacht dus eerst de echo af die onze verloskundige pas bij week 10 doet. ( wat hebben jullie hem al snel! ) 

  Nou ja wel heel blij vooral maar in spanning wachten we af. 

  en trouwens gefeliciteerd allemaal !