LiekeJill

Aangemaakte reacties

 • Auteur
  Berichten

 • LiekeJill
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend april 2020 #10249801 Quote

  Vandaag de termijn echo gehad. Alles zag er goed uit en wat blijft het toch prachtig om te zien. Ook gelijk afspraak gemaakt voor de 20 weken echo kan niet wachten. Maar voor nu ga ik echt genieten. 


  LiekeJill
  Bijdrager
  In reactie op: Kan dit het begin zijn #10243639 Quote

  Zodra het blijft aanhouden en erger wordt en niks helpt. Dan is het zover je weet zelf echt als het zover is ik weet klinkt raar maar is echt zo. Ik dacht ook elke keer is zo maar de echte weeen zijn heel heftig en zodra je dat voelt gelijk bellen. Maar bij twijfel kan je altijd bellen. Probeer inderdaad warme douche of even te liggen of met een warmte deken waar je pijn hebt. 

  Veel succes in elk geval met de laatste loodjes. 


  LiekeJill
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend april 2020 #10243115 Quote

  Gefeliciteerd voor de gene die er nieuw bij zijn gekomen. En @Shedmf gefeliciteerd met je huwelijk en vervelend van je kwaaltjes. Ik heb sinds afgelopen donderdag buikgriep en ervaar het erger dan normaal vk heeft verteld dat dat komt omdat ik zwanger ben ik de buikgriep erger kan ervaren. Gisteren zoveel pijn gehad in de buik was bang dat het foute boel was. Gelukkig begint het vandaag iets beter te gaan. Ik mag helaas niks innemen alleen ors maar dat helpt niks tegen de pijn. 

   

  Is er iemand die het leuk vindt om in een whatsapp groep te komen omdat we in dezelfde maand zijn uitgerekend lijkt mij dat wel leuk. Ik hoor het wel zo ja stuur maar via mijn e-mail je naam en nummer dan voeg ik je toe. lieke20.stoop@gmail.com


  LiekeJill
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend april 2020 #10242183 Quote

  @Aprilbaby wat leuk dat je de 2e echo hebt gehad en bijzonder om te zien he. Ja heel herkenbaar liefst wil ik het tegen iedereen zeggen maar ik wacht er nog wel even mee. Ik denk na de 2e echo dus nog 3 weken geduld. 

   

  Wel heb ik sinds gisteren hele erge last van mijn darmen lijkt wel buikgriep ik moest elke keer naar de wc zelfs de hele nacht. Nu maak ik mij toch gelijk druk dus ik ga zo bellen of dit erbij kan horen of dat ik mij toch zorgen moet maken. En als het niks geks is of ik toch niet iets kan halen waardoor het minder wordt. 


  LiekeJill
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend april 2020 #10241534 Quote

  Echo is goed gegaan zag een mooi hartje kloppen alleen ik zat er toch 4 dagen naast ik ben nu 7+3 weken zwanger. 27 Sep de termijn echo ben wel gerustgesteld omdat alles toch goed is. Ze zij wel met de termijn echo weten ze het zeker dus misschien had ik het wel goed uitgerekend maar 4 dagen verschil vindt ik toch netjes berekend. 


  LiekeJill
  Bijdrager
  In reactie op: Uitgerekend april 2020 #10240478 Quote

  Grappig Anky ik heb zelf ook een gevoel dat ik een jongetje krijg maar zou ik wel leuk vinden want heb een dochter maar als het weer een meisje is zou het ook leuk zijn. 

   

  Woensdag de echo vindt zo spannend allemaal ben benieuwd of mijn berekening klopt omdat ik hier ook lees dat sommige toch een week korter zijn of paar dagen dan ze zelf hadden uitgerekend…

  @Tulpelientje succes met de echo vandaag hoop dat je een mooi hartje ziet kloppen en dat je goed nieuws hebt.


  LiekeJill
  Bijdrager
  In reactie op: Whatsappgroep #10240155 Quote

  Hoi hoi,

   

  leuk idee ik heb je een mail gestuurd hoor. Ik ben nu zelf 7 weken en 4 dagen dus zitten ook bijna hetzelfde 


  LiekeJill
  Bijdrager
  In reactie op: Geen kwaaltjes #10239317 Quote

   Bij mijn vorige zwangerschap erg moe geweest en pas bij de 20 weken kreeg ik erge rugpijn verder geen kwaaltjes gehad. Nu 7 weken zwanger en sinds een week hele gevoelige borsten en sinds 2 weken misselijk dus elke zwangerschap is anders. Ik heb 4 sep de echo vindt wel spannend maar ik heb er een goed gevoel bij dus probeer te genieten en niet teveel druk te maken iedereen ervaart het anders. Veel succes